Προς το περιεχόμενο

Cosmoline και απειλές!!!

leopas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά στο παρελθόν η ON είχε φάει πρόστιμο γιατί ακολουθούσε αυτή την πρακτική. Δηλαδή "συμβόλαιο δια τηλεφώνου". Αν δεν έχεις βάλει την υπογραφή σου πουθενά δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι. Μπορείς να συμβουλευτείς την γενική γραμματεία καταναλωτή νομίζω ή ακόμα καλύτερα έναν δικηγόρο.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρώτησα και την μητέρα μου για αυτά και μου είπε ότι δεν υπήρχε τέτοια ενημέρωση.

Απλά όταν πήρα τηλ σε αυτούς ισχυρίστηκαν ότι η παραλαβή του λογαριασμού σημαίνει και αποδοχή των όρων. Ποιόν όρων όμως?

Μου έχουν διαβάσει όρους συμβολαίου από το τηλέφωνο και με ρώτησαν αν τους αποδέχομαι. Αφού είπα ναι μου έστειλαν γραπτό συμβόλαιο το οποίο είχα τη δυνατότητα να ακυρώσω εντός 15 ημερών ή κάτι παρόμοιο. Τέλος πάντων, μη το κουράζουμε πολύ, αν σε ξαναενοχλησουν πες τους πως θα τους κανείς μύνηση και καταγγελία στο ΙΝΚΑ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε αυτή την περίπτωση, αλλάζει το πράγμα...

Δημοσ.

κανε μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Βασικα μπορεις να μου διευκρινίσεις καποια σημεια;

Το τηλεφωνο ειναι στο ονομα της μητερας σου ή στο δικο σου;

ποιος ειπε το οκ για να πατε στην cosmoline;

Σας ενημερωσανε για τους ορος του συμβολαιου;

αν εχει γινει καταγραφει τις συνομιλιας σου χωρις δικια σου συνεναινεση τοτε κανεις καταγγελια στην Αρχη Προστασιας Δεδομενων Προσωπικου Χαρακτηρα.

Δημοσ.
κανε μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Βασικα μπορεις να μου διευκρινίσεις καποια σημεια;

Το τηλεφωνο ειναι στο ονομα της μητερας σου ή στο δικο σου;

ποιος ειπε το οκ για να πατε στην cosmoline;

Σας ενημερωσανε για τους ορος του συμβολαιου;

αν εχει γινει καταγραφει τις συνομιλιας σου χωρις δικια σου συνεναινεση τοτε κανεις καταγγελια στην Αρχη Προστασιας Δεδομενων Προσωπικου Χαρακτηρα.

1. Το τηλ είναι στο όνομα της μητέρας μου

2. Το οκ το είπε η μητέρα μου (άσχετα αν κατάλαβε ότι ήταν απο την cosmote)

3. Δεν έγινε καμμιά ενημέρωση για τους όρους του συμβολαίου ο΄τε και για την καταγραφή της συνομιλίας.

Ήδη έχω στείλει ενημερωτικό mail σε ΙΝΚΑ και σε ΕΕΤΤ.

Όμως έχω αποφασίσει να πάω να τους το πληρώσω για να τελειώνω με αυτην την υπόθεση.

Δημοσ.

Το λέω με σχετική σιγουριά πως σύμφωνα με την ΕΕΤΤ η καταγεγραμμένη τηλεφωνική συνομιλία δεν υποκαθιστά το ενυπόγραφο συμβόλαιο.

Δημοσ.

Το λέω με σχετική σιγουριά πως σύμφωνα με την ΕΕΤΤ η καταγεγραμμένη τηλεφωνική συνομιλία δεν υποκαθιστά το ενυπόγραφο συμβόλαιο.

Δημοσ.

Όμως έχω αποφασίσει να πάω να τους το πληρώσω για να τελειώνω με αυτην την υπόθεση.

Δεν γνωρίζω, ακριβώς τι εχει γίνει. Αλλα αν είναι όπως τα γράφεις, θα κάνεις μεγάλο λάθος αν πας να τους πληρώσεις. Μονο και μονο για το γαμώτο του πράγματος.

Δημοσ.

@leopas7: Εάν πας και τους πληρώσεις, το μόνο που θα τους δώσεις να καταλάβουν είναι το "ΟΚ μάγκες, συνεχίστε αυτό που κάνετε και θα βγάζετε ξεκούραστα €35 για κάθε μία περίπτωση σαν τη δική μου". Θα το κάνουν στον επόμενο και στον επόμενο και στον επόμενο, μέχρι να βρεθεί κάποιος να τους κόψει το βήχα.

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα, ζητα να ακουσεις την συνομιλια με ολα τα στοιχεια, ημερομηνια, ωρα και ολοκληρη... οχι ενα τμημα να λεει... απαιτει 12μηνη παραμονη στην εταιρια... ναι οκ, δεχομαι... απο το καλημερα μεχρι το γεια σας.

Στο λενε καθαρα, οι τιμες/προσφορες αυτες ισχυουν για 12μηνη παραμονη στην εταιρια μας, δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα... ειναι κατοχυρομενοι, σου λενε, εμεις στο ειπαμε, εσυ συμφωνησες, εστω και προφορικα, αυτοι εχουν το οκ απο εσενα, αν δεν το καταλαβες ή ειχες απορια, ας ρωταγες θα σου πουνε. Ειναι ορος του συμβολαιου... δεν θα κατσει να σου διαβασει 2 σελιδες... για αυτον τον ορο καιγεται η καθε εταιρια.

Αν δεν στο ειπε, τοτε ναι μπορεις να τους τραβηξεις δικαστικα και να δικαιωθεις, σε αντιθετη περιπτωση, δεν νομιζω, αν(?) εχει την κασετα, και σε αυτη τη περιπτωση δεν ξερω ποιος πληρωνει τα δικαστικα εξοδα...συζητησε καλου κακου με εναν δικηγορο και το ΙΝΚΑ να δεις τι θα σου πουνε. :rolleyes:

Τωρα το οτι δεν εχεις υπογραψει πουθενα ναι, ειναι ενα ζητημα, αλλα αυτος παρουσιαζει την κασετα, και σου λεει ακου να δεις τι λεει... κι αντε τωρα εσυ να προσπαθησεις να αποδειξεις οτι η εν λογω κυρια δεν ειναι η μητερα σου κτλ κτλ.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις οτι εγω δεν δεχτηκα να ηχογραφηθω, δεν το γνωριζα κτλ κτλ και παει αλλου η ιστορια μετα, για προσωπικα δεδομενα κτλ κτλ.

Καλο ειναι να σταματησει επιτελους αυτο το τηλεφωνικο πανηγυρι (ασχετα αν στην Αγλια δουλευει μια χαρα εδω καμποσα χρονια), γιατι δυστηχως εδω οι εταιριες δεν πουλανε προιοντα που καλυπτουν ακριβως τις αναγκες του συνομιλητη τους, οπως γινεται στο εξωτερικο, αλλα οτι τους συμφερει και συνηθως, βγαζουν μια προσφορα κραχτη για 6 μηνες και πληρωνεις τους αλλους 6 μηνες χρυσους... :shock:

Απλα φιλικη συμβουλη, μην αφηνετε τους γονεις σας να παιρνουν τετοιες πρωτοβουλιες, "εκπαιδευστε" τους να λενε το ποιηματακι: Aχ κοπελα/παλικαρι μου δεν ξερω, παρε το απογευμα που θα ειναι εδω ο γιος μου ή ασε μου ενα τηλεφωνο και θα του το πω, κι αν ενδιαφερεται θα σε καλεσει, εγω δεν ξερω απο αυτα... ;)

Δημοσ.

Εμένα μια φορά με είχαν πάρει απο ένα ασφαλιστικό πρακτορείο και μου κάνανε μια προσφορά για μια Ιδιωτική ασφάλεια που παίρνεις ένα ποσό σε περίπτωση που λείπεις απο την δουλειά σου με αναρρωτική άδεια.

Της λέω στο τέλος ότι το πρόγραμμα με ενδιαφέρει πάρα πολύ ( γιατί ήταν και μικρό το ετήσιο ποσό) και ότι θέλω να μου στείλουν τα συμβόλαια να τα κοιτάξω και να τα υπογράψω. Μου λέει λοιπόν εκείνη, ότι δεν μπορεί να μου στείλει τα συμβόλαια και ότι η αποδοχή γίνεται τηλεφωνικά και με καταγραφή του Ναι ή Όχι στο τέλος.

Της λέω λοιπόν, ότι θέλω πάρα πολύ το πρόγραμμα αυτό ( ήθελα να την μπριζώσω για να πουλήσει συμβόλαιο, νομίζω ότι με το κομμάτι πληρώνονται) αλλά δεν θα πάρω τίποτα αν δεν τα δω γραπτά. Έστω να μου το στείλει με ένα mail για να δω τα μικρά γράμματα. Είπε ότι δεν γίνεται και ότι δεν το κάνουν αυτό. Αλλα είπε ότι θα ρωτήσει και τον Supervisor και θα με ενημερώσει.

Το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο ή μου έστειλε mail.

To κάνουν αυτό γιατί τηλεφωνικά σου λένε μόνο ότι θέλουν αυτοί. Ούτε μικρά γράμματα, ούτε λεπτομέρειες ούτε τίπτα.

Ούστ!! απάτεώνες!!!!!!!!

Δημοσ.

Μεγαλο προβλημα και αυτο:-(

εχουμε γεμισει παντου λαμογιο και λοποδητες πουλο ολοι ρεεεεεε

Εγω θα προτεινω οτι ειπαν και οι αλλοι,προσφυγη στο ΙΝΚΑ,επεισης υπαρχει στο υπουργειο εμποριου γραφειο καταγγελιων + την Γενική Γραμματεια Καταναλώτη

http://www.efpolis.gr/

Δημοσ.

Κουραγιο σε αυτους που ταλαιπωρουνται αλλα φταινε αμεσα. Αναζητωντας το φτηνο την πατανε ολοι και στο τελος ειναι ακριβο ειτε χρηματικα ειτε σε ψυχολογικο κοστος

Δημοσ.

Στο τελος βεβαια αγαπητε leopa πρεπει να μας ενημερωσεις κ εμας για να ξερουμε τι γινεται σε αυτη την περιπτωση

---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:52 ----------

iced θα γουσταρα πολυ να σε στολισω αλλα δεν ειναι η ωρα ουτε το μερος :)

Δημοσ.
Κουραγιο σε αυτους που ταλαιπωρουνται αλλα φταινε αμεσα. Αναζητωντας το φτηνο την πατανε ολοι και στο τελος ειναι ακριβο ειτε χρηματικα ειτε σε ψυχολογικο κοστος

Oταν δεν ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τι λεει ο topic starter σε παρακαλω μην λες @@

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...