Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς τους διαχειριστές:

Κακώς δημιουργήθηκε νέο θέμα. Η προηγούμενη κουβέντα είχε φτάσει σε ένα επίπεδο και τώρα πρέπει να περιμένουμε ξανά να περάσει η μπόρα του χαβαλέ και της ελλιπούς ενημέρωσης.

Τέλος από μένα.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
επίσης μετά απο 3 κινητά, στο 4ο κάναν λάθος στον αλγόριθμο (!!!!) που μετράει το σήμα ????

Συμφωνα με την ανακοινωση υποτιθεται πως το προβλημα υπαρχει απο το πρωτο μοντελο και σε ολα τα υπολοιπα και θα διορθωθει σε ολα πλην του 2G:rolleyes:

Θα είναι μεγάλη καφρίλα να αλλάξουν τον τρόπο ένδειξης του σήματος χωρίς ουσιαστικά να διορθώσουν το πρόβλημα.

True..

Δημοσ.
Συμφωνα με την ανακοινωση υποτιθεται πως το προβλημα υπαρχει απο το πρωτο μοντελο και σε ολα τα υπολοιπα και θα διορθωθει σε ολα πλην του 2G:rolleyes:

True..

όντας 2,5 χρόνια χρήστης iphone 2g αμφιβάλλω....

• Moderators
Δημοσ.
όντας 2,5 χρόνια χρήστης iphone 2g αμφιβάλλω....

Οντας επισης αρκετα καλος χρηστης 2G απο την αρχη,επισης αμφιβαλλω,γι αυτο και εβαλα σε bold το "υποτιθεται".

Το προβλημα με τα πρωτα ελλατωματικα 2G,με no service,ηταν hardware related.

Δημοσ.

Μήπως βρήκαν δικαιολογία για να μπαλώσουν την τρύπα του ios4 και το jb που έγινε εν ρυπή οφθαλμού.

To βγάζουμε με ψιλοελλατωματική διαχείρηση σήματος λόγο software.

Το ξεκλειδώνουν και βρίσκουμε την τρύπα.

Και όταν αρχίσουν οι γκρίνιες για το σήμα βγάζουμε firmware update πάνω στον 1ο μήνα της κυκλοφορίας που να μπαλώνει και το jb.

Θα είναι πολύ ύποπτο αν όντως λυθεί με νέο firm...

Δημοσ.
Μήπως βρήκαν δικαιολογία για να μπαλώσουν την τρύπα του ios4 και το jb που έγινε εν ρυπή οφθαλμού.

To βγάζουμε με ψιλοελλατωματική διαχείρηση σήματος λόγο software.

Το ξεκλειδώνουν και βρίσκουμε την τρύπα.

Και όταν αρχίσουν οι γκρίνιες για το σήμα βγάζουμε firmware update πάνω στον 1ο μήνα της κυκλοφορίας που να μπαλώνει και το jb.

Θα είναι πολύ ύποπτο αν όντως λυθεί με νέο firm...

Αν δεν κάνω λάθος το ios 4 είχε ξεκλειδωθεί από τις beta κιόλας εκδόσεις άρα δεν έχει λόγο να το κάνει γι' αυτό.

Δημοσ.

Δείτε το χτεσινό επεισόδιο Futurama (Season 6, Episode 3) αφιερωμένο στην Apple.

Πάντως τόσο χύμα κράξιμο δεν έχω ξαναδεί σε τηλεοπτική σειρά, ήταν τραβηγμένο ακόμα και για το Futurama.

Δεν είμαι off-topic, μην διαγράψετε το post μου.

• Moderators
Δημοσ.

Nop.Σχεδον καθε firmware απο 2G εποχη,ειχε πολυ γρηγορο jb(ηδη απο τις οποιες beta εκδοσεις εβγαιναν πριν βγει η final του εκαστοτε fimrware).Ποτε δεν εκανε η apple τοση χοντρη φασαρια,ειδικα με hardware related προβλημα,μονο και μονο για το jb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τέλος από μένα η Apple παίδες! Απαράδεκτη αντιμετώπιση που αν την αφήσουμε να περάσει στο "έτσι", θα αρχίσουν να την υιοθετούν όλο και περισσότερες εταιρείες. Ένα μεγάλο Χ και ευτυχώς υπάρχουν πλέον κι αλλού πορτοκαλιές(βλ. Galaxy S, Droid κτλ)

Την Apple περίμεναν οι άλλες εταιρείες; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άστο φίλε μου άστο... Γενικά είναι νόμος να μην αγοράζει κανείς ό,τι λάμπει! Εγώ αν και υποστηρίζω την Apple, ούτε ipad πήρα, το οποίο και είχα κράξει, ούτε iphone 4 θα πάρω. Θα μείνω πιστός στο 3GS μου που είναι η πιο σοβαρή συσκευή που έχω κρατήσει στα χέρια μου και ήμουν και κάτοχος HTC. Όλες οι εταιρείες βγάζουν παιδικές ασθένειες σε συσκευές. Αρκεί να περιμένει κανείς λίγο και τα βλέπει. Και όταν λέω να περιμένει δεν εννοώ στις ουρές! :-D

Παρεπιπτόντως δοκίμασα και γω το πρόβλημα σε μαγαζί O2 από περιέργεια. Όντως ισχύει και είναι πολύ φανερό. Από 3 γραμμές 3G το σήμα χάθηκε εντελώς μόλις ακούμπησα τον αντίχειρά μου στο επίμαχο σημείο! Δεν ξέρω αν είναι θέμα λογισμικού, πάντως από κει που βλέπεις να έχεις 3G μετά γιοκ! Πάντως και το 3GS μου ενώ στην αρχή έβγαζε 2 γραμμές 3G σήμα μετά το έχασε (αν και έχω μιλήσει με skype μέσω 3G στο ίδιο σημείο παλαιότερα)... οπότε όντως μπορεί να είναι θέμα λογισμικού! Άλλωστε μου φάνηκε περίεργο πώς το 4 είχε τόσο ισχυρό σήμα 3G μέσα σε εντελώς κλειστό χώρο. Η πλάκα είναι ότι ένα άλλο 4άρι ακριβώς δίπλα του, πάσχιζε να κρατήσει το 3G σήμα και αυτό χωρίς να του "βάλω δάκτυλο"!!! Looooooooool! Sorry αν γίνομαι χυδαίος χιχι! Οπότε κάτι δεν πάει καλά παίδες...

Πάντως εγώ κάνω χάζι κάποιους που ενώ είναι εναντίον της Apple για τα μάτια του κόσμου, από πίσω έχουν τρελαθεί στις προπαραγγελίες... :P Για να μην πω για τα κρυφο - macbook που έχουν, αλλά δεν το πολυσυζητάνε διότι είναι απασχολημένοι με άλλα θέματα εδώ μέσα!

Και ένα ανεκδοτάκι! Πώς λέγεται αυτός που ενώ "θάβει" την Apple αγοράζει το Apple gadget την επόμενη μέρα δλδ αύριο;;;; Macάβριος!!! Looooooooool! :P

Επεξ/σία από ixthy
Δημοσ.

Τι περιμένεις από μια "μικρή" εταιρία που βγάζει ένα προϊόν νωρίς γιατί ξέρει ότι θα πουλήσει....

Δημοσ.

Λοιπόν, είχα γράψει στο άλλο νήμα ότι εδώ στο σπίτι μου δεν έχω πολύ καλό σήμα 3G και όταν πιάνω το γνωστό σημείο στο iphone πέφτει η μπάρα και με αλλάζει σε GPRS (δεν χάνει το δίκτυο). Βγαίνω πρίν λίγο από το σπίτι και εκεί που πήγα είχε πολύ καλό σήμα 3G σταθερό, το πιάνω από εδώ το πιάνω από εκεί μόνο πάνω στο κινητό δεν έπεσα να το πλακώσω, το σήμα δεν πέφτει με τπτ. :rolleyes: Θα προσπαθήσω να τραβήξω βίντεο άλλη μέρα.

Δημοσ.

Το θέμα των ελαττωματικών προϊόντων κατά τη γνώμη μου δεν είναι ότι θα βγάζουν νωρίτερα.

Γενικότερα έχει χαλάσει η παραγωγή.

Δες τηλεοράσεις. Πολλοί από εσάς στο υπόγειο θα έχετε τηλεοράσεις των παππούδων σας. Μπορεί να έχετε και ασπρόμαυρες και παίζουν μια χαρά.

Πλέον αγοράζεις κάτι και κάνεις τον σταυρό σου.

Χαμηλή ποιότητα υλικών και μη σας ξεγελάει το κιριλέ φινίρισμα της Apple και της κάθε Apple. Χαμηλό κόστος κατασκευής, φθηνά εργατικά χέρια, πολύ μεγαλύτερη παραγωγή.

Βγάζουν συσκευές με το κιλό και όχι με το κομμάτι πλέον.

Είναι απαράδεκτο να δίνουν ένα χρόνο ή δύο χρόνια για τόσο ακριβές συσκευές. Μία 5ετία στο νερό έπρεπε να δίνουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...