Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για κλήσης δεν δοκίμασα αλλά φαντάζομαι στα test που έγιναν και είχαν σχεδόν μηδενικό νούμερο θα υπήρχε και drop call.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι το εξής:

Όλα τα iphone (3G-3Gs και 4 δεν δοκίμασα άλλα κιν.) έχουν κάποια πτώση του σήματος όταν τα πιάνεις στο χέρι, από εκεί και πέρα παίζει ρόλο αν έχεις καλό σήμα η όχι στην περιοχή που είσαι.

Αν δεν έχει καλό σήμα τότε μάλλον θα έχεις και dropedcalls και θα σε γυρίσει σε GPRS, αν έχεις καλό σήμα θα έχει μια μικρή πτώση του σήματος (ασχέτος αν το iphone δίχνει full σήμα) αλλά δεν επηρεάζει καθόλου της κλήσεις.

Λογικά το iPhone 4 πρέπει να ξεκινά πάντα με καλύτερο σήμα από τα άλλα δυο (εννοείται να βρίσκονται στην ίδια κυψέλη) λόγω της εξωτερικής κεραίας και της μεγαλύτερης ευαισθησίας, αλλά ίσως κρατώντας το να πέφτει σε λίγο πιο χαμηλό σήμα από τα υπόλοιπα. Όσες πιο πολλές δοκιμές κάνεις κρατώντας τα στα χέρια, τόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλεις.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Whiteyez

Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι σε ολο αυτο το θεμα γιατι δεν τον εχω πιασει στα χερια μου αλλα εσυ νομιζεις οτι εισαι αντικειμενος με την φωτογραφια που εβγαλες και το σαιτ που εχεις στην υπογραφη σου;

Συγνωμη για το οφ τοπικ, αλλα νιωθω εναν fanboyσμο :X B)

Δημοσ.
@Whiteyez

Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι σε ολο αυτο το θεμα γιατι δεν τον εχω πιασει στα χερια μου αλλα εσυ νομιζεις οτι εισαι αντικειμενος με την φωτογραφια που εβγαλες και το σαιτ που εχεις στην υπογραφη σου;

Καλά, αυτό είναι άνω ποταμών. Ο άνθρωπος έχει τη συσκευή στα χέρια του, τη δοκιμάζει, μας δίνει σημαντικές πληροφορίες με κόσμιο τρόπο, χωρίς να προκαλεί και τον κατηγορούμε για fanboy επειδή του αρέσουν τα προϊόντα της Apple; :confused:

Δημοσ.

Ενταξει παιδια, εγω σχηματισα πια, μια ολοκληρωμένη αποψη, μιας και εχω διαβασει ολα τα σχετικα topiks για το προβλημα... Εφυγα για παραγγελια, ναστε καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
@Whiteyez

Έλεος...!!! Ο άνθρωπος το έχει στα χέρια του το iPhone 4 και προσπάθησε να βοηθήσει να βγάλουμε μία άκρη με το τι γίνεται πρακτικά με το θέμα του σήματος κάνοντας τέστς.

Καλά, αυτό είναι άνω ποταμών. Ο άνθρωπος έχει τη συσκευή στα χέρια του, τη δοκιμάζει, μας δίνει σημαντικές πληροφορίες με κόσμιο τρόπο, χωρίς να προκαλεί και τον κατηγορούμε για fanboy επειδή του αρέσουν τα προϊόντα της Apple; :confused:

+1

Ελπίζω να το πάρουν και περισσότεροι άλλοι στα χέρια τους για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες δοκιμές στην Ελλάδα και να σχηματίσουμε καλύτερη άποψη...!!!

Αντί να λέμε ευχαριστώ στο παιδί που κάθισε και ασχολήθηκε με κάποια tests και μας έδειξε τα αποτελέσματα, το κατηγορούμε κιόλας για Fanboyσμό?

Και εγώ από τότε που ασχολήθηκα με προϊόντα της apple έπαθα την πλάκα μου με αυτή την εταιρία. Τι σημαίνει όμως αυτό? Οτι είμαι Fanboy? Άλλο πράγμα Fan της Apple και άλλο πράγμα Fanboy που απλώς εθελοτυφλεί σε ό,τι αρνητικό.

Ο άνθρωπος έκανε δοκιμή πρακτικά για να δει τι παίζει, δεν είπε ξερά "δεν έχει κανένα πρόβλημα και όλα όσα λένε είναι ανοησίες ή υπερβολικά".

Μην τα μπλέκουμε έτσι τα πράγματα παιδιά. Προσοχή. Δεν είναι δίκαιο αυτό.

Επεξ/σία από vag3d
Δημοσ.

Εντάξει όχι ότι συμφωνώ με το παιδί που την έπεσε στον Whiteyz, αλλά γενικότερα ένα δίκιο στη σκέψη του το έχει. Και το macworld έκανε σύγκριση μεταξύ των οθονών των high end τηλεφώνων και φυσικά έβγαλε καλύτερη του iPhone 4. Nα τους πούμε ευχαριστώ για τη σύγκριση ή να τους τη πέσουμε γιατί ήταν κάτι το αναμενόμενο;

Δημοσ.

Εντάξει όχι ότι συμφωνώ με το παιδί που την έπεσε στον Whiteyz, αλλά γενικότερα ένα δίκιο στη σκέψη του το έχει. Και το macworld έκανε σύγκριση μεταξύ των οθονών των high end τηλεφώνων και φυσικά έβγαλε καλύτερη του iPhone 4. Nα τους πούμε ευχαριστώ για τη σύγκριση ή να τους τη πέσουμε γιατί ήταν κάτι το αναμενόμενο;

Δημοσ.

H Apple πιστεύει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το σήμα, οπότε γιατί να λύσει κάτι που για αυτή δεν υφίσταται;

Δημοσ.

H Apple πιστεύει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το σήμα, οπότε γιατί να λύσει κάτι που για αυτή δεν υφίσταται;

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν ο ένας έχει δύο κινητά δίπλα-δίπλα και κάνει τεστ και κάθεται και βγάζει φωτογραφίες και βγάζει μερικά συμπεράσματα, πρέπει να'χεις επιχειρήματα και, ας μου συγχωρεθεί το λογοπαίγνιο, χειροπιαστές αποδείξεις για να αντικρούσεις τα γραπτά του.

Αντιθέτως, το μόνο 'επιχείρημα' που διάβασα προς αντίκρουση των τεστ του Whiteyez είναι η υπογραφή του. Και μάλιστα το μέλος marios32 το γράφει καθαρά: "Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι σε ολο αυτο το θεμα γιατι δεν τον εχω πιασει στα χερια μου αλλα ...". Δηλαδή τι άλλη απόδειξη για κακοπιστία θέλει κάποιος αντικειμενικός κριτής;

Όσο για το MacWorld, αν όντως έκανε τέτοια σύγκριση και έβγαλε τέτοιο αποτέλεσμα, γιατί τέτοια αντίθεση; Έχεις κάνει εσύ κάτι αντίστοιχο και έβγαλες το αντίθετο αποτέλεσμα; Γιατί δεν φαίνεται να'χεις κάνει κάτι τέτοιο. Αρκείσαι να κρίνεις τα αποτελέσματα του περιοδικού από τον τίτλο του και τον τομέα ενασχόλησής του. Πρέπει να'ναι νέα επιστημονική μέθοδος αμφισβήτησης αποτελεσμάτων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...