kazak-hool Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ρε παιδια κατι πατησα στο πληκτρολογιο και μου βγαζει τα αρνητικα χρωματα. βοηθεια τα βλεπω οπως να ανι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Θα βοηθουσε πολυ να μας ελεγες ποιο DE (= Desktop Enviroment = gnome/kde/xfce κλπ) εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μαλλον απο Compiz θα ναι, αν εχω δικιο πατας Super+N ή Super+M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 παιδια το βρηκα . ειμαι πολυ γαματος . λολ. σας ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 16:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:57 ---------- Μαλλον απο Compiz θα ναι, αν εχω δικιο πατας Super+N ή Super+M super????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Super = το γνωστο υπερπληκτρο για τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 xaxa ok.......................thanks και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Super = το γνωστο υπερπληκτρο για τα windows Εμένα δεν το έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 epic thread Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.