Προς το περιεχόμενο

γλώσσα στα 7

FISHERAKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία για την αλλαγή γλώσσας στα 9;;

ολα τα έχει στα αγγλικά πινακας ελεγχου ο υπολογιστής μου κλπ πώς τα κάνω ελληνικα;;;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν είναι home edition δεν μπορείς ... νόμιμα. Υπάρχει τρόπος αλλά σε επερχόμενο update ίσως περάσουν τα windows σου για σπασμένα (μου έχει συμβεί δις). Αν δεν είναι home edition από το update κάνεις εγκατάσταση και απλά γυρνάς την γλώσσα προβολή από αγγλικά σε ελληνικά

Δημοσ.

Αλλαγή γλώσσας μπορείς να κάνεις μόνο στις εκδόσεις Enterprise (όχι Professional) και Ultimate των Windows 7. Τις γλώσσες τις βρίσκεις στις προαιρετικές ενημερώσεις του Windows Update και αφού εγκαταστήσεις τη γλώσσα που θες πας Πίνακας Ελέγχου->Περιοχή και Γλώσσα, αλλάζεις τη γλώσσα και πας στο 3ο tab όπου και πατάς στο αντιγραφή ρυθμίσεων για νέους λογαριασμούς και οθόνη εισόδου.

Δημοσ.
Αλλαγή γλώσσας μπορείς να κάνεις μόνο στις εκδόσεις Enterprise (όχι Professional) και Ultimate των Windows 7. Τις γλώσσες τις βρίσκεις στις προαιρετικές ενημερώσεις του Windows Update και αφού εγκαταστήσεις τη γλώσσα που θες πας Πίνακας Ελέγχου->Περιοχή και Γλώσσα, αλλάζεις τη γλώσσα και πας στο 3ο tab όπου και πατάς στο αντιγραφή ρυθμίσεων για νέους λογαριασμούς και οθόνη εισόδου.

σου είναι εύκολο τη διαδικασία στα αγγλικά?

που ακριβώς θα τα βρώ εννοώ..

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν έχεις WIndows Ultimate ή Enterprise πας στο Windows Update (Start-> All Programs->Windows Update). Στο Optional Updates διαλέγεις τη γλώσσα που θες (τσεκάρεις το κουτάκι δίπλα της). Αφού Εγκατασταθεί, πας στο Regional Settings and Language (Start-> Control Panel->Regional and Language Options (Μπορεί να το έχει και ως Clock, language and Region). Πάτα το Change Display Language. Εκεί που λέει Choose Display Language επιλέγεις τη γλώσσα που έχεις εγκαταστήσει. Μετά πας στη καρτέλα που λέει Administrative και πατάς στο Copy to Reserved accounts. Θα βγει ένα παράθυρο που μπορείς να διαλέξεις 2 πράγματα. Διάλεξε και τα 2. Πάτα σε όλα ΟΚ και θα σου ζητήσει να κάνεις επανεκίνηση. Δες και εδώ για τα παράθυρα.

Δημοσ.
σου είναι εύκολο τη διαδικασία στα αγγλικά?

που ακριβώς θα τα βρώ εννοώ..

ευχαριστώ!

Δεν υπαρχει τροπος δλδ να αλλαξεις γλωσα στα profesional?

Δημοσ.
Δεν υπαρχει τροπος δλδ να αλλαξεις γλωσα στα profesional?

Μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα πολύ εύκολα:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2963228&postcount=4

Το έχω κάνει σε 2 υπολογιστές με Professional Retail αγγλικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ενεργοποίηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...