Προς το περιεχόμενο

Χάθηκαν οι σκληροί 2,5"????

panagath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνεται?? Έχω ένα vaio που του χάλασε ο δίσκος και πάω να βρω δίσκο σε e-shop, multirama , plaisio και δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμος 2.5" δίσκος...Μόνο κάποιοι 7200rpm πανάκριβοι... Που πήγαν οι WD 250GB με τα 50ευρώ???

Το λαπτοπ υποστηρίζει δίσκο SATA, αν του βάλω SATA2 θα λειτουργεί??

Δημοσ.

το πλαισιο πριν κανα μηνα ειχε και με 160 gb που πηρα για ενα φιλο απο το πλαισιο

μαλον θα τα βγαλανε για να βαλουν καινουρια...

παραξενω οντος...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303014

(απο οτι ξερω μπορεις να βαλεις sata 2 σκληρο σε sata θυρα σε ενα pc ,δεν ξερω αν ισχύει το ιδιο και για τα λαπτοπ)

Δημοσ.

Βρήκα στην Cosmodata WD 320GB Blue με 52ευρώ και είναι μια χαρά...

Ο 7200 αξίζει αν θες καλύτερες επιδόσεις...εγώ σε λαπτοπ κοπέλας το έβαλα που δε θα καταλάβαινε ποτέ τη διαφορά σε αντίθεση με τη διαφορά σε χωρητικότητα...

Δημοσ.

Ο 7200 αξίζει αν θες καλύτερες επιδόσεις...εγώ σε λαπτοπ κοπέλας το έβαλα που δε θα καταλάβαινε ποτέ τη διαφορά σε αντίθεση με τη διαφορά σε χωρητικότητα...

Δημοσ.

Απλά έπεσες σε περίοδο ανανέωσης της αγοράς με νέα είδη. Προφανώς ψώνισες από Cosmod κάποιο παλιό ξεχασμένο μοντέλο.

Δημοσ.

Απλά έπεσες σε περίοδο ανανέωσης της αγοράς με νέα είδη. Προφανώς ψώνισες από Cosmod κάποιο παλιό ξεχασμένο μοντέλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...