disqualified Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Καλησπερα παιδια, υπαρχει ενα λαπτοπ 17" hp pavillion dv9645 δεν ειναι ομως δικο μου για να μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες Θελει ο ιδιοκτητης να βαλει ενα δευτερο δισκο πανω αφου εχει δευτερο διαμερισμα. Εχω ανοιξει μια φορα τον πρωτο δισκο και ειδα οτι εχει ενα μεταλλικο πραγμα σαν θηκη και ενα αλλο ανταπτορακι. Στη δευτερη θηκη δεν υπαρχει αναλογη θηκη, για το ανταπτορακι επειδη δεν το εχω δει με τα ματια μου δεν ξερω αν υπαρχει. Δισκος υπαρχει και βρισκεται σε εξωτερικη θηκη αλλα ειναι προτιμοτερο να ειναι ενσωματωμενος. Αυτο το θηκακι πωλειται στα μαγαζια; ή πρεπει να το προμηθευτω απο την hp;
Highlander Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Καλησπερα παιδια, υπαρχει ενα λαπτοπ 17" hp pavillion dv9645 δεν ειναι ομως δικο μου για να μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες Θελει ο ιδιοκτητης να βαλει ενα δευτερο δισκο πανω αφου εχει δευτερο διαμερισμα. Εχω ανοιξει μια φορα τον πρωτο δισκο και ειδα οτι εχει ενα μεταλλικο πραγμα σαν θηκη και ενα αλλο ανταπτορακι. Στη δευτερη θηκη δεν υπαρχει αναλογη θηκη, για το ανταπτορακι επειδη δεν το εχω δει με τα ματια μου δεν ξερω αν υπαρχει. Δισκος υπαρχει και βρισκεται σε εξωτερικη θηκη αλλα ειναι προτιμοτερο να ειναι ενσωματωμενος. Αυτο το θηκακι πωλειται στα μαγαζια; ή πρεπει να το προμηθευτω απο την hp; Η HP κόβει κεφάλια για οτιδήποτε. http://www.newmodeus.com/dv9000/dv9000.htm Μόνο έξω το έχω βρει αυτό στο ebay. Αν έρθει Ελλάδα σε οικονομική τιμή θα το πάρω. Έχω ένα παρόμοιο σειράς 9000
disqualified Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ειναι τοσο ακριβο! Απο τι ειναι φτιαγμενο δλδ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.