freedubus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 1. Αερίζεται ο χώρος. 2. Τι θα σκουριάσει; Το πλαστικό;
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αν είχε πάγο ανταρκτικής το ψυγείο και πάνε τα νερά σε καμια γωνιά και στήσουν αντίσκηνο, όσο και να αερίζεται ο χώρος, η δουλειά τους θα γίνει. Αν και μαλακείες λέω. Καλοκαίρι είναι. θα στεγνώσουν και απλά θα σε ξηγηθούν άλατα (wύrst case scenario) Ναι να σκουριάσει λίγο δύσκολα εκτός αμα είναι κληρονομικό χάρισμα. (το ψυγείο)
freedubus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αν και μαλακείες λέω. Ε, μη το λές. Καλσόν είναι αυτά, πάντα υπάρχει περίπτωση να σκιστούν. ;ρ
frenzy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Έτσι ε; Γιατί εσύ δεν αναρωτήθηκες "πότε το έγραψα αυτό" για μια στιγμή;
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δλδ ρε αλήθεια και χωρίς δώση υπερβολής. "Κρεμάς" το ψυγείο σου στο μπάνιο να στεγνώσει;
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 το ψυγείο είναι για πέταμα αλλά μην το ρίξεις στα σκουπίδια γιατί τα χημικά του είναι σκέτο δηλητήριο για το περιβάλλον. Πάρε την ανακύκλωση του δήμου σου να έρθουν να το μαζέψουν, κι εγώ πήρα σήμερα το καινούριο και έκλεισα ραντεβού τρίτη πρωί να έρθουν να πάρουν το παλιό.
gang Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δλδ ρε αλήθεια και χωρίς δώση υπερβολής. "Κρεμάς" το ψυγείο σου στο μπάνιο να στεγνώσει; βασικά δεν το κατάλαβες... δεν θα το κρεμάσει στην μπανιέρα μέσα.. Στο μπάνιο θα το αφήσει για να φύγουν νερά από σιφόνι..
freedubus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ναι, το προτιμώ από το να χαλάσω όλες τις πετσέτες και να κάνω την κουζίνα μπουρδέλο. Επίσης το έκανα τώρα που θα λείπω για να μην ασχοληθώ καθόλου με συμμάζεμα νερών.
YiN Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Πάλι καλά που δεν το ανέβασες στο νεροχύτη. Μπανιέρα. Μετά από όλη αυτή την κουβέντα χαίρομαι απείρως που θα πάρω καινούργιο ψυγείο. Αμέ.
SilverCloak Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Πω πω. Θα δαγκώσω κανέναν για ορθογραφία. Αυτό το κόλπο πάντως το είχε κάνει και η μάνα μου ένα φεγγάρι (μακρινό), στο εξοχικό μας, σε ένα απομακρυσμένο νησί και κορακιάσαμε με τα ζεστά νερά για κάνα μήνα. Όλη μέρα στην καφετέρια ήμουν, που είχε κρύο νερό. Ρόμπα είχα γίνει στο νησί. Μα τι μανία είναι αυτή να μαχαιρώνει ο κόσμος το ψυγείο; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως τους έρχεται αυτό. Μου φαίνεται τελείως counter-intuitive. Μετά έμαθα ότι ο πατεντο-έλληνας βρίσκει πάντα ένα μηχανικό τρόπο απομάκρυνσης του προβλήματος. Μάλλον από άλλη χώρα θα είμαι. Άντε, να πω και εγώ τη ρομπιά μου. Είχα πάρει το σεσουάρ ένα φεγγάρι και έριχνα καυτό αέρα να λιώσει ο πάγος. Επειδή φυσικά δεν μάσαγε ο πάγος τα 2 λεπτά που έκανα υπομονή, έφερα τη σόμπα. Δεν είδα lasting damage, αλλά δεν το ξανάκανα. Δούλεψε πάντως. Ουφ, τώρα πήρα ένα no-frost και έκανε upgrade στη ζωή μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι έκανε ο κόσμος πριν εφευρεθεί το ψυγείο. Και το πλυντήριο. Και το delivery!
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Στο φοιτητόσπιτο είχα ένα ψυγείο του οποίου, επειδή γενικά είμαι απρόσεκτη και σπάω πράματα, είχα χαλάσει το πορτάκι της κατάψυξης. Με-χωρίς απόψυξη, πάντα έπιανε πάγο και δεν άνοιγε με τίποτα. Δεν χρησιμοποιούσα μαχαίρι αλλά κατσαβίδι. Το βάζα πάνω στον πάγο, ΜΠΑΠ, έκανε ρωγμή κι έφευγαν κομμάτια. Το φχαριστιόμουν πολύ, μέχρι που διέλυσε τελείως η πόρτα και αχρηστεύτηκε παντελώς το ψυγείο. Ωραίες εποχές.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Σε ψυγεία που δεν είναι no frost, το βγάζετε από την πρίζα και ξεκινάτε με το πιστολάκι για τα μαλλιά. Ακίνδυνη και σίγουρη λύση. Τώρα που το σκέφτομαι, το πιστολάκι σε έναν άντρα είναι πολύ πιο χρήσιμο για διάφορα πράγματα εκτός από το να στεγνώνει τα μαλλιά. Πχ, για να φυσάτε τα κάρβουνα στη φουφού. Να. Κι άλλη χρήση. Να φυσάτε τη σκόνη από το κουτί στο PC.... Να στεγνώνετε την κόλλα με την οποία ενώσατε κάτι που έσπασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.