PaNtErAz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 http://www.saturn.com.gr/pdf/date_gerakas/flyer.pdf Στην σελίδα 6 συγκεκριμένα, με την δήλωση οποιουδήποτε καρτοκινητού δώρο το κινητό της vodafone που έχει δίπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 http://www.saturn.com.gr/pdf/date_gerakas/flyer.pdf Στην σελίδα 6 συγκεκριμένα, με την δήλωση οποιουδήποτε καρτοκινητού δώρο το κινητό της vodafone που έχει δίπλα. Ισχύει για όλα τα Saturn , έχει αναφερθεί : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3454471&postcount=27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Κινητάρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downloader007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Κινητάρα! Tzaba ξύδι γλυκό σαν μέλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Νομίζω πως είναι μόνο για Vodafone και όχι για όλες τις εταιρίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δεν λεει τιποτα για βοντα μονο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Όποιος πάει ας μας πει σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Όποιος πάει ας μας πει σίγουρα. Πήγα για ταυτοποίηση 2 αριθμούς Wind και πήρα 2 κινητά δώρο Για Cosmote που ρώτησα μου είπαν οτι δεν το έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα από τα κεντρικά τους αν ισχύει ή όχι ... Σήμερα για cosmo ΔΕΝ έδιναν ενώ χτες δώσανε , έτσι μου είπαν Για Voda φυσικά ισχύει. Και ας αλλάξει ο τίτλος του θέματος , ισχύει για ΟΛΑ τα Saturn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 10€ δωροεπιταγή στο saturn σταθμ λάρισας για δηλώσεις cote (1 ανά ταυτότητα). τα τηλ τέλος κ από δευτέρα βλέπουμε. προσωπικά το τηλ είναι μάπα. καλύτερα να πάρεις δωροεπιταγή κ να δώσεις 10€ για το Nokia στο mediamarkt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 10€ δωροεπιταγή στο saturn σταθμ λάρισας για δηλώσεις cote (1 ανά ταυτότητα). τα τηλ τέλος κ από δευτέρα βλέπουμε. προσωπικά το τηλ είναι μάπα. καλύτερα να πάρεις δωροεπιταγή κ να δώσεις 10€ για το Nokia στο mediamarkt Thanks for the info , μόλις πήρα μια δωροκάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Οντως και σαλονικα αυτο παιζει. Με εκνευρισαν λιγο ομως. τους λεω εχει 2 νουμερα θα παρω 20 ευρω? Οχι μου λενε 10. Γιατι λεω? Επειδη θα ειναι στο ιδιο ονομα. Αμα ερθω τους λεω σε μια ωρα δε θα μου δοσετε παλι δωροεπιταγη για το δευτερο νουμερο? Εκει κολλησε λιγο η υπαλληλος. Μετα ξεκινησε μια οδυσσεια παλι οταν πηγα ανα αγορασω μια συσκευη ως αναφορα το χρονο εξαργυρωσης της δωροεπιταγης. Ποσο δυσκολη ηταν να γινει χρηση της εκεινη τη στιγμη δε ξερω αλλα θελαν να παω να περασω ταμειο, να παω πληροφοριες να παρω τη δωροεπιταγη, να παω να μου κοψει χαρτι στο τμημα τηλεφωνιας, να ξαναπαω ταμειο και τελος. Στην απλη ερωτηση μου καντα ολα μια και καλη δε γινονταν τπτ. Πηρα την δωροεπιταγη και εφυγα ηρεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Παιδία επειδή δεν κατάλαβα iσχύει και για οποιοδήποτε κατάστημα vodafone η μόνο για saturn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Παιδία επειδή δεν κατάλαβα iσχύει και για οποιοδήποτε κατάστημα vodafone η μόνο για saturn? μόνο για saturn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Οταν δηλωνεις ομως το καρτοκινητο σε τετοια καταστηματα (saturn-mediamarkt-πλαισιο) εχουν συστημα online; Σου τυπωνουν αντιγραφο της δηλωσης (για να τσεκαρεις οτι ειναι τα στοιχεια σωστα) και επισης οταν δηλωνεις οτι ΔΕΝ θελεις να ειναι ο αριθμος σου στον καταλογο μπορεις να το δεις τυπωμενο; Η εσυ θα δηλωσεις δεν επιθυμω μετα ομως το νουμερο σου θα ειναι στον καταλογο; Οποιος το εκανε ας μας ενημερωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 τελικα το καθε καταστημα κανει οτι θελει.. αλλα λενε σταθμο λαρισης αλλα λενε συγγρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.