Προς το περιεχόμενο

Toshiba εγγυηση "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί"

nikoli13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω για την εγγύηση της Toshiba "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" και αναρωτιέμαι αν ισχυει ολα αυτα που λενε ή μηπως υπαρχει κανενα "παραθυρακι"

Παραδειγμα

Λεει η Toshiba...

"Η εγγύηση καλύπτει περίπτωση κλοπής του φορητού υπολογιστή η οποία έχει δεόντως αναφερθεί στις αστυνομικές αρχές. Η Toshiba θα αντικαταστήσει το φορητό υπολογιστή σας."

Ισχυει αυτο?

Το εχει χρησιμοποιησει κανεις?

Αν παω εγω και δηλωσω κλοπη του λαπτοπ στην αστυνομια θα μου το αντικαταστησει το λαπτοπ?

Και που ξερει η toshiba αν η δηλωση αυτη της κλοπης ειναι αληθής?

Ωραια .... παω κ εγω και κανω μια δηλωση κλοπης (χωρις να εχει γινει) και τι? Θα μου το αντικαταστησουν?

Θα εχω 2 λαπτοπ μετα? χαχαχα

Κατι γινεται εδω?

Ξερει κανεις κατι?

Δημοσ.

Αν παω εγω και δηλωσω κλοπη του λαπτοπ στην αστυνομια θα μου το αντικαταστησει το λαπτοπ?

Ωραια .... παω κ εγω και κανω μια δηλωση κλοπης (χωρις να εχει γινει) και τι? Θα μου το αντικαταστησουν?

Κατι γινεται εδω?

Ξερει κανεις κατι?

Η γνώμη μου είναι να μην το επιχειρήσεις γιατί δεν αξίζει να ρισκάρεις κάτι τέτοιο. Αν μια στις εκατό το υποτιθέμενο κλεμμένο λαπτοπ βρεθεί στην κατοχή σου ή κάποιου άλλου τότε τα μπλεξίματα που θα έχεις για ασφαλιστική απάτη, ψευδή δήλωση και λοιπά αδικήματα θα είναι τόσο μεγάλα που θα χρειαστείς 100πλάσια ποσά για να την βγάλεις καθαρή.

• Members
Δημοσ.
Διαβάζω για την εγγύηση της Toshiba "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" και αναρωτιέμαι αν ισχυει ολα αυτα που λενε ή μηπως υπαρχει κανενα "παραθυρακι"

Παραδειγμα

Λεει η Toshiba...

"Η εγγύηση καλύπτει περίπτωση κλοπής του φορητού υπολογιστή η οποία έχει δεόντως αναφερθεί στις αστυνομικές αρχές. Η Toshiba θα αντικαταστήσει το φορητό υπολογιστή σας."

Ισχυει αυτο?

Το εχει χρησιμοποιησει κανεις?

Κατι γινεται εδω?

Ξερει κανεις κατι?

Όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο, "Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι" :-D

(βέβαια φαντάζομαι πως στην Toshiba θα έχουν προβλέψει το πώς θα αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ενδεχόμενα με κάποιο τρόπο)

Δημοσ.

Όσο αφορά την κλοπή, εκτός από τη σχετική χαρτούρα στην αστυνομία. Μήνυση κατά αγνώστων πχ, αναφορά του συμβάντος, ενδεχόμενοι μάρτυρες και πάει λέγοντας. Υποθέτω ότι θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες ημέρες/μήνας, μέχρι και καλά να γίνει διενέργεια από τις αρχές και μετά να υποβάλλεις όλα τα δικαιολογητικά στην Toshiba όπου θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα προχωρήσουν σε ενδεχόμενη αντικατάσταση.

Όλα τα παραπάνω αφού έχεις ήδη δηλώσει το μηχάνημα στο site της toshiba στην έξτρα εγγύηση. Από πρόσφατη εμπειρία μου όμως που αφορούσε σπασμένη οθόνη χρειάστηκε απλά μια υπεύθυνη δήλωση στην toshiba και ο οθόνη αλλάχθηκε με μηδενικό κόστος.

Για του λόγου το αληθές οι προϋποθέσεις για αντικατάσταση σε περίπτωση κλοπής:

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ:

Σε περίπτωση κλοπής οφείλετε να κάνετε τα εξής:

Εντός 48 ωρών να υποβάλετε καταγγελία στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Στην καταγγελία που θα υποβάλετε πρέπει να αναφέρονται οι συνθήκες της κλοπής της καλυπτόμενης συσκευής καθώς και οι αναφορές της συσκευής (ο αριθμός σειράς).

Επιπλέον, η απώλεια της καλυπτόμενης συσκευής θα πρέπει να προσδιορίζεται στην καταγγελία ως περίπτωση «κλοπής». Δηλώστε την κλοπή εντός 72 ωρών σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης της Toshiba και συμπεριλάβετε τα εξής:

Το πρωτότυπο τιμολόγιο αγοράς της καλυπτόμενης συσκευής ή αντίγραφο αυτού, όπου θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός μοντέλου και η ημερομηνία αγοράς.

Το πρωτότυπο έγγραφο της καταγγελίας ή αντίγραφο αυτού.

Υπεύθυνη δήλωση στο έντυπο που παρέχει η Toshiba, όπου θα αναφέρονται η ακριβής ημερομηνία, η ώρα και οι συνθήκες του περιστατικού, οι αναφορές της καλυπτόμενης συσκευής (η σειρά φορητών υπολογιστών TOSHIBA, ο αριθμός μοντέλου [model number], ο αριθμός σειράς [serial number] και ο αριθμός εγγραφής στην προσφορά) καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας.

Σε περίπτωση κλοπής με διάρρηξη, η δήλωση περιστατικού στον ασφαλιστή των εγκαταστάσεων και το τιμολόγιο επισκευής των εγκαταστάσεων στις οποίες σημειώθηκε η κλοπή της καλυπτόμενης συσκευής.

Σε περίπτωση κλοπής με επίθεση ή με βία, ένα ιατρικό πιστοποιητικό ή τη δήλωση ενός μάρτυρα.

Η Toshiba διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει όσα έγγραφα τεκμηρίωσης θεωρεί απαραίτητα για την αξιολόγηση της επικύρωσης του αιτήματος επισκευής.

Η δήλωση πρέπει να υποβληθεί από εσάς. Γίνονται δεκτές δηλώσεις μέσω φαξ, μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κατόπιν επίσκεψής σας αυτοπροσώπως στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης της Toshiba.

Δημοσ.
Η γνώμη μου είναι να μην το επιχειρήσεις γιατί δεν αξίζει να ρισκάρεις κάτι τέτοιο. Αν μια στις εκατό το υποτιθέμενο κλεμμένο λαπτοπ βρεθεί στην κατοχή σου ή κάποιου άλλου τότε τα μπλεξίματα που θα έχεις για ασφαλιστική απάτη, ψευδή δήλωση και λοιπά αδικήματα θα είναι τόσο μεγάλα που θα χρειαστείς 100πλάσια ποσά για να την βγάλεις καθαρή.

χαχαχαχα

Καλα δεν ειπα οτι θα το κανω?

Απλα ρωταω....

Αυτο μας ελειπε τωρα... Μου εκανε εντυπωση ολο αυτο.....

---------- Προσθήκη στις 12:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:16 ----------

Όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο, "Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι" :-D

Εγω δεν θα το κανω αυτο, αλλα νομιζεις οτι καποιος ή καποιοι δεν θα το κανουν?

Ελλαδα... Ολοι στην κομπινα και στην απατεωνιά...!!!!

Δημοσ.

Εγω δεν θα το κανω αυτο, αλλα νομιζεις οτι καποιος ή καποιοι δεν θα το κανουν?

Ελλαδα... Ολοι στην κομπινα και στην απατεωνιά...!!!!

Εχω την εντύπωση ότι ανάλογο πρόγραμμα είχε και το Multriama κάποτε με ασφάλεια κλοπής. Σε γενικές γραμμές οι ασφαλιστικές δίνουν πολύ δύσκολα χρήματα και είναι ένα βήμα πιο μπροστά από πιθανές απατεωνιές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...