Προς το περιεχόμενο

Νέο pc στα 2300 ευρώ

Ascoeh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ειναι επαγγελαματικο εργαλειο θα προτεινα να το ψαξεις λιγο περισσοτερο και να περιμενεις καπεις συνθεσεις απο

ατομα που ξερουν λιγο καλυτερα το θεμα!Καρτα θα σου προτεινα καποια επαγγελματικη η τουλαχιστον καποια quadro της nvidia!Eιδικα για το cad το τελευταιο ειναι πολυ βαρυ και απαιτητικο το 4Μ οχι και τοσο οποτε περιμενε καποιες καποιες ποιο προσανατολισμενες συνθεσεις και μην ξεχασεις τουλαχιστον 2-4 δισκους για raid ωστε να εχεις σε ασφαλεια τα δεδομενα σου

Δημοσ.

Δυσκολεύομαι γενικά να πω καλή μία σύνθεση της Intel but anyway... Δε έχω ακόμη καταλάβει αν χρειάζεται κάποια στυλ quadro κάρτα το παιδί. Σκληρό δίσκο εγώ προτείνω κάποια διτεράμπιτη αποθήκη αφού έτσι κι αλλιώς για το λειτουργικό θα έχει SSD.

Δημοσ.

Λοιπον:

Για την χρήση που προορίζεται ξεκινάς απο εδω

Απο επεξεργαστή πηγαινε σε κανέναν i7-930 χτυπα και μια καλη ψυκτρα(π.χ prolimatech) ανέβασε τον ,ασε στην ακρη επεξεργαστες 550+€ και βάλε πανω μπολικη μνημη......

Δημοσ.
Λοιπον:

Για την χρήση που προορίζεται ξεκινάς απο εδω

Ζαλίστηκα όταν είδα που τελειώνει η σελίδα... :shock::shock:
Δημοσ.
Ζαλίστηκα όταν είδα που τελειώνει η σελίδα... :shock::shock:

Δεν χρειαζεται να τερματίσεις την σελιδα. και εδω:Canopus HD Spark μια χαρά είσαι.....

---------- Προσθήκη στις 13:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:53 ----------

@Dropsreef

video editing card για CAD;

καπου πήρε το ματι μου οτι τον ενδιαφέρει και η επεξεργασία video.

Sorry αν έκανα λάθος.

Αν η βασικη του εφαρμογή ειναι cad τοτε παει προς quadro

Δημοσ.

Επίσης σκέφτομαι να πάρω τώρα 6Gb και αργότερα που θα πέσουν οι τιμές; να βάλω λίγη ακόμα... Δεν θέλω να δώσω τεράστιο ποσό σε μνήμη, αλλά μάλλον σε επεξεργαστή

---------- Προσθήκη στις 13:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ----------

Δεν χρειαζεται να τερματίσεις την σελιδα. και εδω:Canopus HD Spark μια χαρά είσαι.....

---------- Προσθήκη στις 13:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:53 ----------

καπου πήρε το ματι μου οτι τον ενδιαφέρει και η επεξεργασία video.

Sorry αν έκανα λάθος

αυτό καθαρά για χόμπι :-)
Επισκέπτης
Δημοσ.

ε τότε σε καμία περίπτωση video editing card...πεταμένα λεφτά στην περίπτωσή σου...

Δημοσ.
Επίσης σκέφτομαι να πάρω τώρα 6Gb και αργότερα που θα πέσουν οι τιμές; να βάλω λίγη ακόμα... Δεν θέλω να δώσω τεράστιο ποσό σε μνήμη, αλλά μάλλον σε επεξεργαστή

---------- Προσθήκη στις 13:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ----------

αυτό καθαρά για χόμπι :-)

6 gb ram να βαλεις και οχι 8 που προτεινει συνεχως ενας συμφορουμιτης σε πλατφορμα που υποστηριζει tripple channel

Δημοσ.

Φίλε μου μην κάνεις το λάθος και βάλεις 8GB μνήμη σε μητρική X58 που υποστιρίζει το triple channel. Αν δεν σου φτάνουν τα 6GB πήγαινε στα 9 ή στα 12GB με triple channel. Για επεξεργαστή γιατί δεν περιμένεις μέχρι μέσα Αυγούστου να πέσουν οι τιμές στους i7-950 και να τον πάρεις όσο πέρνεις τώρα έναν i7-930 και ίσως και φθηνότερα? Αν δεν ασχοληθείς με o/c τότε δεν θα σου πρότεινα μητρικές σαν αυτές που έχει βάλει ο φίλος Rafail για τον απλούστατο λόγο ότι δεν σου χρειάζονται!!! Μπορείς άνετα να βολευτείς με μία τέτοια. Όσο για κάρτα γραφικών, αν δεν ασχολείσαι με games πάρε μία Nvidia Quadro όπως πρότειναν και κάποια άλλα άτομα πιο πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...