VeRDe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Εχω ενα PSP 2004 frw: 6.30 (δυστυχως?) μετα απο σχετικη ερευνα καθε αλλο παρα εβγαλα καποιο συμπερασμα.... Διαβασα για: 1) DIY μεθοδους απο μελος αυτου του φορουμ "katsikaki" 2) Custom Firmware 3) Chipαρισμα κονσολας σε καποιο μαγαζι 4) Downgrade σε παλιοτερη εκδοση 5) Μεχρι και κολλητηρια για ηλεκτρολογικες πατεντες ειδα να παιζουν! Ερωτω λοιπον εγω! τελικα ποια λυση ειναι καλυτερη? ποια μου κανει στην περιπτωση μου πιο καλα και ποια ειναι πιο value απ'ολες (οχι μονο for money αλλα και for...time!)? Πως τελικα μπορω να παιζω τα backup των παιχνιδιων μου σε iso (ωραια δε το θετω?) χωρις να κουβαλαω τα UMDs?? Ευχαριστω!
VeRDe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δεν υπαρχει καποια πιο αναλυτικη απαντηση στο ερωτημα μου? το να ψαξω ενα αλλο φορουμ πιστευω δε θα βοηθησει οπως δεν εκανε μεχρι τωρα..
gherudos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Πίστεψέ με θα βοηθήσει καθώς όλα είναι ωραία και ταχτοποιημένα και με ελάχιστο ψάξιμο θα απαντήσεις μόνος σου στις απορίες σου.
VeRDe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Με βοηθησε. ανακαλυψα οτι ουτε γνωστο με CFW εχω ουτε υπαρχει περιπτωση να ανοιξω μπαταρια και να την χαλασω για να γινει Pandora. γνωριζει κανεις αν αναλαμβανουν την ευθυνη τετοιων διαδικασιων μαγαζια? οπως με τα PS/PS2 κτλ?
gherudos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μπορείς να αγοράσεις μια pandora battery 5-10E επίσης μπορείς να βρείς κάποιο παιδί που μένει κοντά σου και να σε βοηθήσει δωρεάν, στο pspgr υπάρχουν forums βοήθειας ανά περιοχή,γράψε που μένεις και όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει.
VeRDe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Που βρισκεις pandora batteries? αν βρω νομιζω την υπολοιπη διαδικασια κουτσα στραβα θα την καταφερω..
gherudos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 http://www.ebw.gr για ελλάδα με αντικαταβολή http://www.dealextreme.com αν έχεις paypal.
Dementor95 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Γεια σας. Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: αφού πάρω μια pandora battery, τι κάνω ακριβώς? Έχω δει πολλά βίντεο στο YouTube για αυτό το θέμα, και από κάτω γράφει συνεχώς comments ότι δεν λειτουργούν αυτά που αναφέρουν στα videos...
gherudos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μπές στο site που αναφέρω παραπάνω στο #2 μήνυμα και θα βρείς τα πάντα και μάλιστα στα ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.