Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Belkin?

stavris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το δικο μου ποτε δεν αναβοσβηνει κατι παρα μονο μετα απο restart οταν κανει αναζητηση κλπ.Σε ολη την υπολοιπη φαση(ακομη και στο σερφαρισμα η οτιδηποτε αλλο)τα λαμπακια μενουν μονιμα με πρασινη ενδειξη

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το δικο μου ποτε δεν αναβοσβηνει κατι παρα μονο μετα απο restart οταν κανει αναζητηση κλπ.Σε ολη την υπολοιπη φαση(ακομη και στο σερφαρισμα η οτιδηποτε αλλο)τα λαμπακια μενουν μονιμα με πρασινη ενδειξη

Δημοσ.

στο manual θα γραφει ακριβως ποιο ειναι το activity.απο εκει και περα ακομα και απο firmware σε firmware Μπορει να αλλαζει.για αυτο ειπα οτι στα περισσοτερα ρουτερ δηλωνει activity.απο την στιγμη που δεν εχει προβλημα αμα δεν εχει δεν αξιζει να ασχοληθει.μεχρι και στο led σε καποια ρουτερ βλεπεις διαφορα απο Pppoa σε pppoe.

Δημοσ.

στο manual θα γραφει ακριβως ποιο ειναι το activity.απο εκει και περα ακομα και απο firmware σε firmware Μπορει να αλλαζει.για αυτο ειπα οτι στα περισσοτερα ρουτερ δηλωνει activity.απο την στιγμη που δεν εχει προβλημα αμα δεν εχει δεν αξιζει να ασχοληθει.μεχρι και στο led σε καποια ρουτερ βλεπεις διαφορα απο Pppoa σε pppoe.

Δημοσ.

Λοιπον το προβλημα λυθηκε απο μονο του ως εξης.

Το πρωι της Κυριακης αποφασησα να μεταφερω το ασυρματο τηλ. στην κρεβατοκαμμαρα.Μολις το εβαλα και προσπαθησα να σερφαρω δεν εμπαινε με τιποτα στο δυκτιο. Μολις εβγαζα το τηλ. απο την μπριζα ολα καλα και ωραια και στο τελος οταν εβαλα και το spliter στο τηλ. ειχα πλεον και τηλ. και internet.

Τωρα στην κρεβατοκαμμαρα εχω spliter και το μοντεμ/ρουτερ κατευθειαν στη πριζα χωρις spliter και ολα τα λαμπακια πρασινα.Υπαρχει περιπτωση να επιρεαζε τοσο το τηλεφωνο στο μοντεμ?

Δημοσ.

Λοιπον το προβλημα λυθηκε απο μονο του ως εξης.

Το πρωι της Κυριακης αποφασησα να μεταφερω το ασυρματο τηλ. στην κρεβατοκαμμαρα.Μολις το εβαλα και προσπαθησα να σερφαρω δεν εμπαινε με τιποτα στο δυκτιο. Μολις εβγαζα το τηλ. απο την μπριζα ολα καλα και ωραια και στο τελος οταν εβαλα και το spliter στο τηλ. ειχα πλεον και τηλ. και internet.

Τωρα στην κρεβατοκαμμαρα εχω spliter και το μοντεμ/ρουτερ κατευθειαν στη πριζα χωρις spliter και ολα τα λαμπακια πρασινα.Υπαρχει περιπτωση να επιρεαζε τοσο το τηλεφωνο στο μοντεμ?

Δημοσ.

αν και με μπερδεψες λιγο να σε βοηθησω.αν εχεις τηλεφωνο και ρουτερ στην ιδια πριζα παντα μα παντα ειτε splitter ειτε τηλεφωνικο διακλαδωτη κοινως απο ενα σε 2 και μετα φιλτρο στο τηλεφωνο.αν εχεις μονο τηλεφωνο στην πριζα εκει φιλτρο.μπορεις και splitter αλλα καλυτερα φιλτρο.λιγοτερα καλωδια.αν βαλεις to internet καπου μονο του τοτε τιποτα δεν βαζεις.αν ειχες το τηλ χωρις splitter μαζι με το νετ η γενικα χωρις φιλτρο λογικο να εχεις χιλια δυο προβληματα.τηλεφωνα fax μηχανηματα πιστωτικων συναγερμοι και γενικα τα παντα εκτος απο το adsl Θελουν φιλτρο.no filtro τοτε προβληματα διαφορα.και ακομα και το φιλτρο εχει σωστη και αναποδη.αν το βαλεις αναποδα θα παιξει το νετ μεν αλλα χαλια ταχυτητες.αν βαλεις το φιλτρο στο ιντερνετ συνηθως δεν παιζει η παιζει χαλια διαβαζωντας 70+ attenuation.

Δημοσ.
αν και με μπερδεψες λιγο να σε βοηθησω.αν εχεις τηλεφωνο και ρουτερ στην ιδια πριζα παντα μα παντα ειτε splitter ειτε τηλεφωνικο διακλαδωτη κοινως απο ενα σε 2 και μετα φιλτρο στο τηλεφωνο.αν εχεις μονο τηλεφωνο στην πριζα εκει φιλτρο.μπορεις και splitter αλλα καλυτερα φιλτρο.λιγοτερα καλωδια.αν βαλεις to internet καπου μονο του τοτε τιποτα δεν βαζεις.αν ειχες το τηλ χωρις splitter μαζι με το νετ η γενικα χωρις φιλτρο λογικο να εχεις χιλια δυο προβληματα.τηλεφωνα fax μηχανηματα πιστωτικων συναγερμοι και γενικα τα παντα εκτος απο το adsl Θελουν φιλτρο.no filtro τοτε προβληματα διαφορα.και ακομα και το φιλτρο εχει σωστη και αναποδη.αν το βαλεις αναποδα θα παιξει το νετ μεν αλλα χαλια ταχυτητες.αν βαλεις το φιλτρο στο ιντερνετ συνηθως δεν παιζει η παιζει χαλια διαβαζωντας 70+ attenuation.

Ολα ηταν σωστα , αλλα μου εκανε εντυπωση οτι το μοντεμ στο δυκτιο δεν ειχε πρασινο λαμπακι για αυτο και ανοιξα το θεμα μηπως ειχε προβλημα το μηχανημα .Ασφαλως και φιλτρα και spliter οπου χρειαζεται αλλα καμια φορα λογο κεκτημενης ταχυτητας κανεις λαθη χωρις να το καταλαβεις ξεχνας καποια και μετα τα θυμασε και τα διορθωνεις.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια :-):-)

και καλες πτησεις poulinos εναν αεροπλανα:-)

Δημοσ.

αν και λιγο μπερδευτηκα τι ειχες κανει λαθος τελικα αλλα οκ.μην θυμιζεις αεροπλανο.αυριο πρωι γραπτες εξετασεις.:(

ps.το ρουτερ σου μια χαρα παιζει.δες και για κανα firmware update ετσι προληπτικα και οπως ειπαμε παντα pppoe/llc

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το εν λόγω ρουτερ, και ενώ έχει σημα καμπάνα, ξαφνικά γίνεται μέτριο, και κόβεται η wireless σύνδεση και επανέρχεται σε μερικά λεπτά. Το στικακι είναι επισης Belkin. Η απόσταση από το ρουτερ είναι 2,5 μέτρα και παρεμβάνεται μόνο ένας τοίχος. Οι ρυθμίσεις που έχω είναι:

wireless chanel 6, extension channel 2, wireless mode 802.11b+802.11g+802.11n

bandwidth 20/40 MHz, broadcast SSID checked, protected mode off, 802.11e/wmm qos ON

Να πω ότι έχω και ασύρματο τηλέφωνο, το οποίο είναι στα 10 μέτρα απόσταση.

Επίσης βλέπω στη σελίδα του ρούτερ UDP Floods . Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για τη προστασία;

Δημοσ.

δοκιμασε αλλο καναλι για αρχη και αμα δεν πετυχει δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.εννοειται ρουτερ να εχεις τελευταιο firmware και στην ασυρματη καρτα τελευταιους drivers.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

πηρα κ εγω αυτο το belkin εκανα την εγκατασταση κ το λαπτοπ λεει οτι συνδεθηκε αλλα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ.τι παιζει εδω?

ενω με ενα ενσυρματο συνδεομαι αμεσως!!!!

Δημοσ.

βαλε αυτοματα Ip στην ασυρματη καρτα δικτυου η δοκιμασε να κλειδωσεις το δικτυο με αλλο κλειδωμα.

το ip ειναι στο αυτοματο το αλλο θα το δοκιμασω.thanks

Δημοσ.

επισης δοκιμασε και τυπικα με αλλο καναλι η αλλο κωδικο στο wi fi πριν αλλαξεις κλειδωμα.αν το εχεις wpa2 καντο wpa κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...