Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Belkin?

stavris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Belkin F6D4630 Wireless Modem/Router N150 (150 Mbps, Annex A) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Οταν κλεινω τον υπολογιστή το modem σταματάει να λειτουργεί και μπαίνει στην διαδικασία ανίχνευσης internet.Έχει πρόβλημα το μηχάνημα η έχω κάνει λάθος ρυθμίσεις?:-(

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου εχουμε το ιδιο

οταν εννοιεις ανιχνευση ιντερνετ το λαμπακι με την υδρογειο γινεται πορτοκαλι και αναβοσβηνει η σβηνει τελειως;

Δημοσ.
φιλε μου εχουμε το ιδιο

οταν εννοιεις ανιχνευση ιντερνετ το λαμπακι με την υδρογειο γινεται πορτοκαλι και αναβοσβηνει η σβηνει τελειως;

Αναβοσβήνει σε χρώμα πορτοκάλι το λαμπάκι με τον υπολογιστή ακριβώς πάνω από την υδρόγειο.

Δημοσ.
ακριβως πανω απο την υδρογειο ειναι το εικονιδιο του adsl!

---------- Προσθήκη στις 12:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ----------

για αυτο μιλαμε ετσι;

http://i1.lelong.com.my/UserImages/Items/0908/14/[email protected]

Σωστά και μόλις ανοίγω τον υπολογιστή λειτουργεί κανονικά , το πρόβλημα είναι ότι όταν κλείνω τον υπολογιστή εγώ θέλω να έχω το ασύρματο για το κινητό και όχι να έχω και τον σταθερό ανοιχτό.Υπάρχει λύση ή να το πάω πίσω και να πάρω άλλο?

Δημοσ.

νομιζω εχω την λυση

γραψε μπαρα 192.168.2.1 πηγαινε internet WAN->PPPoA και ξετικαρε κατω που λεει disconnect after ταδε minutes of no activity

---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ----------

edit αν θυμαμαι καλα εχουν εγγυηση εφ'ορου ζωης

Δημοσ.
νομιζω εχω την λυση

γραψε μπαρα 192.168.2.1 πηγαινε internet WAN->PPPoA και ξετικαρε κατω που λεει disconnect after ταδε minutes of no activity

---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ----------

edit αν θυμαμαι καλα εχουν εγγυηση εφ'ορου ζωης

Μολις παω σπιτι θα το δοκιμασω και θα σου πω αν και νομιζω το εχω κανει αλλα σιγουρα θα το δω αργοτερα.Ευχαριστω προκαταβολικα απανταω μολις το κανω και βλεπουμε:-)

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα αυτό που είπες και όλα ΟΚ άλλα τώρα το λαμπάκι από την υδρόγειο αναβοσβήνει.Έτσι πρέπει να είναι, γιατί μόλις συνδέομαι ασύρματα γίνεται πράσινο.

Δημοσ.

κανονικα δεν θα επρεπε τιποτα να αναβοσβηνει για κανενα λογο εκτος κ αν στην περιοχη που εισαι εχεις ασταθη γραμμη.Οτιδηποτε αναβοσβηνει σε πορτοκαλι σημαινει οτι δεν μπορει να το βρει,αν αναβοσβηνει σε πρασινο σημαινει οτι πραγματοποιει την συνδεση.

Δημοσ.
κανονικα δεν θα επρεπε τιποτα να αναβοσβηνει για κανενα λογο εκτος κ αν στην περιοχη που εισαι εχεις ασταθη γραμμη.Οτιδηποτε αναβοσβηνει σε πορτοκαλι σημαινει οτι δεν μπορει να το βρει,αν αναβοσβηνει σε πρασινο σημαινει οτι πραγματοποιει την συνδεση.

Δηλαδή έχω πρόβλημα στη γραμμή ή στο Belkin αφού μόλις συνδεθώ γίνεται πράσινο?

Δημοσ.

το να αναβοσβηνει πρασινο σε πολλα ρουτερ ακομα και με ολα τα pc κλειστα σημαινει οτι στελνει data στο dslam για να κρατησει την συνδεση alive.β.καλο ειναι να βαζετε Pppoe/llc και οχι Pppoa/vcmux και παντα η συνδεση να ειναι nailed up/always on.να μην υπαρχει επιλογη που να ριχνει την συνδεση αμα περασουν καποια λεπτα of inactivity

Δημοσ.
το να αναβοσβηνει πρασινο σε πολλα ρουτερ ακομα και με ολα τα pc κλειστα σημαινει οτι στελνει data στο dslam για να κρατησει την συνδεση alive.β.καλο ειναι να βαζετε Pppoe/llc και οχι Pppoa/vcmux και παντα η συνδεση να ειναι nailed up/always on.να μην υπαρχει επιλογη που να ριχνει την συνδεση αμα περασουν καποια λεπτα of inactivity

Ετσι (Pppoe/llc και οχι Pppoa/vcmux ) ομως μηπως εχω προβλημα με τον provider?

Δημοσ.

Ετσι (Pppoe/llc και οχι Pppoa/vcmux ) ομως μηπως εχω προβλημα με τον provider?

Δημοσ.

προβλημα με τον Provider θα εχεις αμα χανεις συγχρονισμο η αμα σου κανει αποσυνδεσεις οταν σερφαρεις.το να αναβοσβηνει πρασινο συνηθως σημαινει οτι υπαρχει κινηση αρα δεν ειναι παραξενο.ακομα και με κλειστα τα pc υπαρχει κινηση μικρη για να μεινει ανοιχτη η συνδεση

Δημοσ.

προβλημα με τον Provider θα εχεις αμα χανεις συγχρονισμο η αμα σου κανει αποσυνδεσεις οταν σερφαρεις.το να αναβοσβηνει πρασινο συνηθως σημαινει οτι υπαρχει κινηση αρα δεν ειναι παραξενο.ακομα και με κλειστα τα pc υπαρχει κινηση μικρη για να μεινει ανοιχτη η συνδεση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...