IKARIWTHS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 καλημερα παιδια,θελω να βαλω σε ενα αδυναμο συστημα(athlon),μια καρτα γραφικων για να βλεπω ταινιες υψηλης αναλυσης 1. θελω να κανει αυτη την αποκωδικοποιηση του βιντεο κ οχι ο επεξεργαστης 2.να ειναι οσο γινεται πιο αθορυβη 3.οσο γινεται πιο φτηνη! μπορειτε να μου κανετε μερικες προτασεις? δεν εχω ψαχτει καθολου με τις gpu και δε ξερω τι να κοιταξω. ευχαριστω
tmjuju Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μια φτηνή ATI 5450 χωρίς ανεμιστήρα (παθητική) που υποστηρίζει και όλα τα νέα πρωτόκολλα HD ήχου (blu ray) πιθανά να σε βολέψει. ~50 ευρώ.
StavrosD Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Και μια ATI 4350 σε καλύπτει με 30€, αλλά με 20€ παραπάνω καλύτερα να πάρεις την 5450. Παρατήρηση: Αν θέλεις και δορυφορική τηλεόραση HD μέσω υπολογιστή, θα σου πρότεινα την Nvidia 220GT. Τα προγράμματα για δορυφορική τηλεόραση HD προς το παρόν δεν υποστηρίζουν DXVA οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το CoreAVC που υποστηρίζει Cuda.
gallaki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αυτό το πρώτο που λεει για να κάνει την αποκωδικοποίηση η κάρτα το γράφει στο τελευταίο vlc και λέει οτι μέχρι στιγμής μόνο nvidia κάρτες υποστηρίζουν αυτήν την λειτουργία. Οι Ατι νομίζω βγάζανε προβλήματα...
cabdik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αυτό το πρώτο που λεει για να κάνει την αποκωδικοποίηση η κάρτα το γράφει στο τελευταίο vlc και λέει οτι μέχρι στιγμής μόνο nvidia κάρτες υποστηρίζουν αυτήν την λειτουργία. Οι Ατι νομίζω βγάζανε προβλήματα... δεν βγαζουνε οι ΑΤΙ προβληματα..! απλα οι υπευθυνοι του VLC τα κανανε πλακακια με την NVIDIA..! γι αυτο κι εγω προτεινω το MPC-HC για HD video. on topic, θα προτεινα κι εγω μια 5450 για τις νεοτερες τεχνολογιες, ή 4350 για πιο φθηνη!
profi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αυτό το πρώτο που λεει για να κάνει την αποκωδικοποίηση η κάρτα το γράφει στο τελευταίο vlc και λέει οτι μέχρι στιγμής μόνο nvidia κάρτες υποστηρίζουν αυτήν την λειτουργία. Οι Ατι νομίζω βγάζανε προβλήματα... έβγαζε προβλήματα ο VLC (software) όχι οι κάρτες της ΑΤΙ! με Media Player Classic Home Cinema μια χαρά παίζουν "όλες" οι κάρτες!εγώ με ΑΤΙ 3450 AGP κ Ρentium 4 έβλεπα HD με χαμηλή χρήση CPU... +1 tmjuju,πάρε την 5450 με σιγουριά,κ θα σε καλύπτει κ σε περίπτωση που αρχίσεις να βλέπεις υλικό με 7.1 ήχο!!
tmjuju Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 έβγαζε προβλήματα ο VLC (software) όχι οι κάρτες της ΑΤΙ!με Media Player Classic Home Cinema μια χαρά παίζουν "όλες" οι κάρτες!εγώ με ΑΤΙ 3450 AGP κ Ρentium 4 έβλεπα HD με χαμηλή χρήση CPU... +1 tmjuju,πάρε την 5450 με σιγουριά,κ θα σε καλύπτει κ σε περίπτωση που αρχίσεις να βλέπεις υλικό με 7.1 ήχο!! +1, και το vlc θα υποστηρίζει ατι σε λιγότερο από μήνα (με τους επερχόμενους drivers που είδη βρίσκονται σε beta,)
Nik.K Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ε ναι αν κανει αλχημειες θα βγαλει τα ιδια αποτελεσματα με μια ΑΤΙ αλλα και παλι το CoreAVC με το Cuda δεν πιανεται.
profi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δηλαδή οι developers του MPC είναι αλχημηστές?ή η αλχημεία είναι να βλέπει τις ταινίες του το παιδί με MPC?
Nik.K Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αναφερομουν στο Media player classic + + + +... Οπως ειπα ομως, βαλε CoreAVC2 με Cuda και δες αποτελεσμα.
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ωραια η π450 λοιπον απο ατι,η οποια κοστιζει απο οτι ειδα στα 40-60 ευρω!απο nvidia τι εχετε να προτεινετε? η 220gt που ειδα,εχει 60ευρω και εχει και ανεμηστιρακι ,οποτε δε νομιζω να μου κανει
tmjuju Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ικαριώτη, εάν παίξεις με mpc-hc μια χαρά θα είσαι με την ATI. Και εγώ δε βρήκα οικονομική fanless nvidia, πιθανά λογικά κάπου να υπάρχει. Ενώ εάν είναι να πας σε κατηγορία 90 ευρώ καλύτερα να το ξανασυζητήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.