Προς το περιεχόμενο

σχετικα με router και ip !!!

roverangas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις ποσες ip μπορει να σου δωσει το ρουτερ? για να καταλαβετε ειμαι admin σε game server και εχω προβλημα με ενα cheater ο οποιος καθε φορα που τον banarw κανει restart το ρουτερ και ερχεται παλι μεσα στον σερβερ πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα,και καθε φορα τον βλεπω με διαφορετικη ip :mad:

ετσι αποφασισα να βαλω το peerguardian το οποιο μου επιτρεπει να απαγορευω ip που δεν θελω στον σερβερ,ειναι ατελειωτες οι ip που θα παιρνει το ρουτερ του? η καποια στιγμη ξαναγυρνανε απο την αρχη?

Δημοσ.

Είναι σχεδόν ατελείωτες και τυχαίες.

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος να τον ταυτοποιείς, με τον συγκεκριμένο πάντως (δυστυχώς) θα πρέπει να τον ban-άρεις μέχρι να βαρεθεί.

Ή να μεγαλώσει.

Δημοσ.
Είναι σχεδόν ατελείωτες και τυχαίες.

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος να τον ταυτοποιείς, με τον συγκεκριμένο πάντως (δυστυχώς) θα πρέπει να τον ban-άρεις μέχρι να βαρεθεί.

Ή να μεγαλώσει.

Δεν είναι ακριβώς ατελείωτες. Είναι οι IPs Που έχει ο εκάστοτε παροχός internet, οι oποίες είναι πολλές και όπως λεει ο liopyr δίδονται τυχαία (δηλαδή δεν πάνε από την αρχή κυκλικά). Ακόμα όμως κι αν τελειώσουν οι IPs τότε υπάρχουν και οι proxies οπότε ... καταλαβαίνεις ότι πρέπει να βρεις άλλο τρόπο να αντιμετωπίσεις τους cheaters.

Επιπλέον πρέπει να σκεφτείς ότι «banάροντας» περιοχές IPs, μπλοκάρεις και χρήστες που δεν είναι cheaters.

Δημοσ.

την Ip που μπαναρεις μετα μπορει να την παρει αλλος.οποτε....

β.στην πραξη ατελειωτες ειναι.τα Pool ειναι τοσο μεγαλα που στην πραξη αν μπαναρει μια Ip καθε 1 λεπτο θα χρειαστει πολλους μηνες .τα range για καθε provider ειναι διαφορετικα.δηλαδη η forthnet πχ εχει πολλα range οποτε η θα πρεπει να μπαναρεις ολα τα range τις η θα πρεπει να τον κανεις ban καθε φορα απλα πρεπει να βγαζεις την ip που εκανε πριν ban ωστε αμα την παρει αλλος να παιξει.

αν υπολογισεις οτι μια εταιρεια μπορεινα εχει 200.000 πελατες αρα 200.000 διαφορετικες ip μονο για αυτους δεν μιλαμε για τα υπολοιπα τοτε στην πραξη ειναι ατελειωτες.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν ειδικά προγράμματα που οταν κανει καποιος cheat τον κανουν αυτόματα kick? Επισης αν στον gameserver πρεπει καποιος να κανει register για να παιξεις μπορεις να τον μποκαρεις μεσω του λογαριασμου του(οχι οτι δεν μπορει να κανει αλλους ...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...