Προς το περιεχόμενο

συμβουλές για καινούριο pc

simon23196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :-):-). Αυτές τις μέρες έχω στο μυαλό μου να αγοράσω ένα

high-end low buget pc(δηλαδή ένα πολύ κάλο pc σε καλή τιμή)

Ξέρω ότι ζητάω πολλά.

Αλλά δείτε κι' αυτό

θήκη: cooler master haf922 80€

μητρική: gigabyte ga-x58a-ud3r 190€

επεξεργαστής: intel i7 930 240€

ψήκτρα επεξεργαστή: cpu cooler scythe yasha 30€

κάρτα γραφικών: vga pci-x sparkle GTX465 1gb gddr5 220€

τροφοδοτικό: psu ocz 700w stealtxstream 70€

cd/dvd drive: LG sata 22x sata 20€

οθόνη: LED LG 22'' W2286L-PF 180€

μνήμη: ddr3-1600 adata 80€

επιπλέον: 3 ανεμιστηράκια nexus real silent (3Χ5) 15€

θα χρησιμοποιήσω έναν σκληρό πού ήδη έχω η' 8α πάρω έναν φθηνό.

όλες οι τιμές είναι από το PLAISIO.

ΟΛΕΣ ΟΙ Γνώμες ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σύνολο 1,350 €

Δημοσ.

220€ η GTX 465?

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτες οι τιμές να ειναι τιμες πλαισιου.....

Η φθηνοτερη που βλεπω εγω αυτη τη στιγμή είναι στα 279€

Και ο φθηνοτερος i-7 930 γενικότερα ειναι στα 280€....

Η θηκη ειναι στα 101€.....

Η μητρικη στα 270€.....

Και αν συνεχίσω να το ψαχνω θα βρω και αλλες διαφορες σε τιμη

Δημοσ.

όλα είναι οκ απλά θα σου προτείνω 3 πράγματα,

1) να ξεφίγεις απο την nVidia και να πας ATI

2) να ωάλεισ έναν πιο μικρό και καλύτερο τροφοδοτικό (μιας και αυτό που έχεις βάλει είναι υπεραρκετό)

3) άμα ο σκληρώς σου είναι SATA2 είναι οκ, άμα είναι IDE και..... τότε πάρε καινούριο

Δημοσ.

Χαίρετε,

Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις κυρίως είναι οι παγίδες. Δηλαδή σε ότι προσφορές έχω κοιτάξει λένε για διάφορα μέρη όπως επεξεργαστής μπλα μπλα μπλα αλλά πάντα λείπει κάτι. Βλέπεις έναν πχ 4πύρηνο με 1ΤΒ σκληρό αλλά με χάλια κάρτα γραφικών. Ουσιαστικά είναι κοροϊδία γιατί σου λένε σχεδόν όλα τα μέρη εκτός από ένα, συνήθως το ακριβότερο που είναι η κάρτα γραφικών, είτε είναι τιποτένια πχ με 64ΜΒ μνήμη.

Με τα λεφτά πάντως που δίνεις (1350) δε νομίζω να παίρνεις και πολύ "low bugdet". Γνώμη μου...

Δημοσ.

low buget δεν είναι, αλλά με αυτά που παίρνω είναι καλά χρήματα, επίσης ο δίσκος μου είναι sata 2 και τέλος δεν έχω γνωστό που δουλεύει στο PLAISIO. Έψαχνα στο internet και έβρισκα τιμές παρόμοιες με αυτές που είπε ο Dropsreef. Μια μέρα πήγα στο πλαίσιο στην μεταμόρφωση. εκεί μου κάνανε μια προσφορά, δηλαδή όλα τα κομμάτια σε έναν λογαριασμό και μου βγήκαν αυτές οι τιμές, τον υ/η θα τον φτιάξω μόνος μου. σύνολο:1,375 ευρώ.

Νομίζω απάντησα σε ΟΛΕΣ σας τις ερωτήσεις εάν θέλετε συνεχίστε να με βοηθάτε thx!

---------- Προσθήκη στις 13:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ----------

low buget δεν είναι, αλλά με αυτά που παίρνω είναι καλά χρήματα, επίσης ο δίσκος μου είναι sata 2 και τέλος δεν έχω γνωστό που δουλεύει στο PLAISIO. Έψαχνα στο internet και έβρισκα τιμές παρόμοιες με αυτές που είπε ο Dropsreef. Μια μέρα πήγα στο πλαίσιο στην μεταμόρφωση. εκεί μου κάνανε μια προσφορά, δηλαδή όλα τα κομμάτια σε έναν λογαριασμό και μου βγήκαν αυτές οι τιμές, τον υ/η θα τον φτιάξω μόνος μου. σύνολο:1,375 ευρώ.

Νομίζω απάντησα σε ΟΛΕΣ σας τις ερωτήσεις εάν θέλετε συνεχίστε να με βοηθάτε thx!

κάτι τελευταίο. παίρνω μεγάλο τροφοδοτικό για να έχω περιθώρια για SLI. έχω ένα προσωπικό κώλυμα με τις nvidia και νομίζω πως η σειρά gtx 400 είναι από τις καλύτερες.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Aφου σου κανουν τετοιες τρελες προσφορες πηγαινε χτυπα εναν ΑMD 1090T Black edition,μια 890FX μητρικη και μια 5870

Οκ δεκτον το κολλημα σου με τις Nvidia αλλα οταν η 470 κοστιζει οσο και η 5870...ενω σε απόδοση είναι κατω και απο την 5850 και επισης η 465μπορει να συγκριθεί ΜΟΝΟ με την 5830 και κοστίζει περισσότερο απο την 5850 ε νομίζω πρεπει να ξεπεράσεις αυτο το κόλλημα σου για το δικό σου καλο....(για το καλο του συστηματος σου βασικά)

Ομως δεν μας ειπες ακομα την χρηση που προορίζεται

Δημοσ.

[/color]γεια σας και παλι. Πρωτα απ'ολα ο υπολογιστης προωριζετε κυρυως για παιχνιδια οπως: battlefield bad company 2 (γραφικα), flight simulator x - acceleration (cpu).

Εκτος των παιχνιδιων ο η/υ προωριζετε για streaming κ' επεξεργασια HD (1080p) βιντεο, multitasking (δηλαδι επεξεργασια πολλων προγραμματων ταυτοχρονα)<-cpu, ram .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.

τελος εχω σκευτει αυτο το budget και εαν επιλεξω 6-πυρινους και 2gpu's η τιμη θα αυξιθει πολυ και δεν με παιρνει αλλο...

Δημοσ.

ΦΟΒΕΡΗ καρτα, αλλα...

με το ζορι παιρνω pc με τετοιο budget στις μερες μας και δεν θελω να ακριβύνει πολυ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παντως για την βοηθεια...

Δημοσ.

έχω ένα μεγάλο πρόβλημα και θέλω να με βοηθήσεις (αν μπορείς) είμαι σχετικά καινούριος στα pc, σύνθεση κλπ.

τα βασικά τα ξέρω, δυσκολεύομαι πολύ στις οθόνες,

LCD, LED, PLASMA, CRT καλά ως εδώ. μπερδεύομαι λίγο στα panels δηλαδή TN , VA, IPS. εκεί το χάνω λίγο...

αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ΜΕ ΛΊΓΑ ΛΌΓΙΑ τις βασικές διάφορές...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...

---------- Προσθήκη στις 13:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:54 ----------

κάτι άλλο ψυλοάσχετο, μια σύγκριση gtx 280 VS. hd 5870.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=58GZRdlEWpU[/ame]

αξίζει τον κόπο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...