Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

στην πετρουπολη...

πανω στο τερα πετρα την καφετερια..εκει στο παρκινγκ που χει απεξω μια χαρα χωρος ειναι..απλα μην μαζεψετε κανα παρκαρισμενο...που τωρα τελευταια (οχι καλοκαιρι αλλα τους υπολοιπους μηνες) σπανια βρισκεις παρκαρισμενο

αλλο κλασικο σημειο ειναι στην λεωφ. φυλης περιπου στο υψος του οαεδ ...υπαρχει ενα παρκινγκ με εισοδο στο παρκο του τριτση

εκει πανε πολλοι για μαθηματα..οπως και πολλες σχολες με μηχανακια.

επισης καλο σημειο ειναι στο απολις και στον δρομο που ανηφοριζει προς το νεκροταφειο ...αλλα παιζουν λιγο ανηφορες εκει.

• Like 2
Δημοσ.

στο φαναρι κοντα στη σχολη ναυτικων δοκιμων στο σκαραμαγκα,στριβεις αριστερα [στο τερμα του σχιστου] και στο πρωτο στενο δεξια. εκει εκανα εγω πρακτικη :P [οχι με τη σχολή,γενικά :P ]

Δημοσ.

Ξέρετε τίποτα αντίστοιχο για Θεσσαλονίκη?...θέλω να πάω μια φίλη λίγο να χαλαρώσει και να πάρει μια πρώτη γεύση...

Ξέρω 1-2 μέρη στην Καλαμαριά. Σε βολεύει;

Δημοσ.

στο φαναρι κοντα στη σχολη ναυτικων δοκιμων στο σκαραμαγκα,στριβεις αριστερα [στο τερμα του σχιστου] και στο πρωτο στενο δεξια. εκει εκανα εγω πρακτικη :P [οχι με τη σχολή,γενικά :P ]

Στον χωματοδρομο λες,που ειναι κλειστος?και εγω εκει ειχα κανει B)

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου Σάββατο ή Κυριακή. Ιδανικό για να μάθει κάποιος να οδηγεί. Έχει σηματα, παρκιν, τουνελακια, ανηφόρες/κατηφόρες, ευθείες, κυκλικες πορείες κλπ.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν σας σταματήσουν και ο οδηγός δεν έχει δίπλωμα, ακόμα και σε αλάνα, θα έχετε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είναι παράνομο.

ναι ρε, γι' αυτο και σε καλυπτει η ασφαλεια, οπως και στο γκαραζ στο σπιτι σου και στα βαπορια

Ξέρετε τίποτα αντίστοιχο για Θεσσαλονίκη?...θέλω να πάω μια φίλη λίγο να χαλαρώσει και να πάρει μια πρώτη γεύση...

καπου εχει ενα parkin' που μαζευονται 1-2 μερες την εβδομαδα οι τοπικες καγκουροαγελες. Συνηθως Παρασκευη-Σαββατο βραδυ θα ειναι αδειο, αντε να εχει 1-2 pure που δεν θα ενοχλησουν

Δυστυχώς η ευτυχώς αυτά δεν έχουν σημασία. Χειρίζεσαι όχημα που δεν έχεις δικαίωμα να χειριστείς οπότε... do the math. Εξαρτάται και που θα πέσεις βέβαια. ;)

δεν παιζει αυτο, ειναι καθαρα bullying απο μπασκινες και ενοχλημενους περιοικους

Πως ακριβώς μαθαίνεις οδήγηση με χειρόφρενα; :-)

πχ πεταει μουτρα που δεν μαζευονται με τιποτα, οποτε τι κανω για να διορθωσω τροχια; Χειροφρενο

αλλο η κυκλοφοριακη αγωγη, αλλο ο χειρισμος το αυτοκινητου

Ο νόμος δεν σου απαγορεύει το να μπείς στην αλάνα για εξάσκηση, σου απαγορεύει γενικώς να οδηγήσεις αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα οδήγησης ή χωρίς καρτέλα εκπαιδευόμενου. Το που θα το κάνεις αυτό δεν τον απασχολεί. Σαφώς και διαφωνώ (εν μέρει) με αυτό όμως υπάρχει και το θέμα του τι ακριβώς θεωρούμε "αλάνα"; Διότι άλλο πράγμα είναι ένα άδειο οικόπεδο στη μέση της ερημιάς, άλλο πράγμα το πάρκινγκ του carrefour επάνω στην Αλίμου/Κύπρου κ.λπ.

Και γιατι οι μπατσοι προτιμανε να στηνονται στις ευθεις της Κατερινης και οχι εκει απ' εξω; Ή να κανουν ντου καλυτερα

Όσο για τις σχολές οδηγών, είναι μεγάλο θέμα. Ναι, οι περισσότερες είναι για τα μπάζα. Προσωπική μου άποψη όμως; Οι τελευταίοι που ευθύνονται για την κατάσταση στους δρόμους είναι οι σχολές. Όσο καλή και να είναι η σχολή, αν δεν έχεις μάθει από μικρός να είσαι υπέυθυνος και να σέβεσαι κάποια πράγματα, κυρίως τον συνάνθρωπό σου, σωστός οδηγός δεν βγαίνεις.

yeah that's the point (no kidding)

φταινε ομως και οι σχολες (δασκαλο-καθισεις-γραμματα-μαθεις)

παιζει κι' αυτο, αλλα δεν ξερω τιποτα αλλο, αν ειναι οντως της προκοπης

http://zografos.com/

Ξερεις ειδη πορεια και εξασκεισε στα καφριλικια :lol: Περαν της καφριλας μπορει αμα ξερεις να controlαρεις το αμαξι χειροφρενατο μπορει να σου φανει χρησημο ως αποφυγη καποιου ατυχηματος ας πουμε που θα μπορουσε να γινει...

πχ την ωρα που η συγκρουση γινεται δεδομενη και εχει χαθει καθε πιθανοτητα αποφυγης, καλυτερα να σκασεις με το πλαι (και σε μηχανακι παιζει αυτο)

Well, νομίζω πως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το χειρόφρενο μπορεί να είναι και πιο επικίνδυνο.

αν ο αλλος νομιζει οτι χειροφρενο ειναι το space στο need for speed ή το εχει δουλεψει μονο στα parkin' του ΣΕΦ, ναι, θα ειναι τρομερα επικινδυνο

Επίσης, στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου Σάββατο ή Κυριακή. Ιδανικό για να μάθει κάποιος να οδηγεί. Έχει σηματα, παρκιν, τουνελακια, ανηφόρες/κατηφόρες, ευθείες, κυκλικες πορείες κλπ.

ειναι ιδανικο αν θες να γνωρισεις ασφαλιτες

για οδηγηση ειναι μια χαρα

Καποιο αλλο μερος για μαθηση οδηγησης?

κυριως Αθηνα - Γαλατσι θα με ενδιεφερε

Ξεκινας απο Πειραια και παιρνεις Πειραιως-Σταδιου-Στηλες Ολυμπιου Διος*-Συγγρου-Παραλια-Βουλιαγμενης

Κατα προτιμηση Δευτερα 8 το πρωι

Μηδενιζεις το χρονομετρο πριν την εκκινηση

* εκει θα εχεις σεταρει και  ξεχωριστο "sector time"

γυρο με το γυρο θα πεφτει το χρονομετρο (ισως ανεβαινουν τα πτωματα)

μετα τσιμπας μια πιτα γυρο, ετσι για να δεσει η ενταση

• Like 2
Δημοσ.

ειναι ιδανικο αν θες να γνωρισεις ασφαλιτες

για οδηγηση ειναι μια χαρα

Τί εννοείς; Σε χάνω...που κολλάνε οι ασφαλίτες; Δεν είπαμε να πάει να οδηγήσει μέσα σε πορεία.

Δημοσ.

Μεσα σε αλανα γιατι να σε σταματισουν? Και διπλωμα να μην εχεις δεν εισαι στο δρομο και δε θετεις σε κινδυνο καποιο αλλο οδηγο.. :rolleyes:

@topic starter: Στην Αναβυσσο πανω απο την παραλια εχει μια τεραααστια αλανα με χωμα που μπορεις να πας... πανε πολλοι ακομα...

ξεχνα την αλανα, εχει χαλασει καιρο δυστυχως... Μαζευεται πολυ κακος κοσμος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...