hercules8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 γεια σας ειμαι καινουριος στο site και για αρχη θα ηθελα να μου προτηνεται μερικα προγραμματα μιξης για να βαλω μερικα τραγουδια στην σειρα και περιπου στο τελος του καθε τραγουδιου να ξεκιναει το επομενο ΜΑΖΙ του ή να το ρυθμισω να ξεκιναει λιγο ποιο πριν δλδ να αρχισει το επομενο τραγουδι λιγο πριν τελειωσει το προηγουμενο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.οπως το virtual dj.αλλα το virtual dj δεν υποστηριζει ελληνικα και δεν μπορω να κανω σωστα την δουλεια.
thegreeklover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Υποστηριζει και ελληνικα το vdj ... τωρα για να δωσω λινκ δεν νομιζω να γινεται... Ειμαστε κατα της πειρατιας.. Ψαξε για τις νεοτερες εκδοσεις της εφαρμογης ειναι πολυ καλο για τη χρηση που ζητας.. Googlogle it.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
hercules8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 οκ...θα το κοιταξω!!! ---------- Προσθήκη στις 12:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:58 ---------- κατεβασα την πιο νεα εκδοση(vdj 6.0.6. 2010)και υποστηριζει ελληνικα αλλα οχι με τονους...δλδ οποιο τραγουδι ειναι γραμενο στα ελληνικα με τονους μου το βγαζει στα κινεζικα...ξερεις κανενα αλλο καλο προγραμματακι?
cabdik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 αν μπορεις, δοκιμασε το winamp + το SqrSoft advanced crossfading plugin, και θα με θυμηθεις. για απλη μιξη βεβαια...!!
hercules8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 το winamp το εχω αλλα δεν μπορω να κανω μιξη...θα δοκιμασω και το αλλο τωρα... ---------- Προσθήκη στις 14:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:59 ---------- πως θα περασω το SqrSoft μεσα στο winamp? ---------- Προσθήκη στις 14:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ---------- οκ...το δοκιμασα αλλα δεν μπορω να κανω μιξης...
cabdik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 μολις κανεις εγκατασταση το plug in, στο τελος βγαζει ενα παραθυρακι και σε ρωταει αν θες να γινει η προεπιλεγμενη συσκευη ηχου στο winamp. πατας ναι και κλεινει. μετα για να σιγουρευτεις οτι μπηκε, ανοιγεις το winamp και πας options-> preferences-> plug in-> output και κοιτας ποιο ειναι επιλεγμενο. κανονικα πρεπει να ειναι το sqrsoft αλλα καμμια φορα δεν το παιρνει αμεσως, αρα το επιλεγεις εσυ και κλεινεις και ξανανοιγεις το winamp (μονο, οχι το PC!!). με αυτο το plug in δεν κανεις εσυ τις μιξεις, τις κανει αυτοματα. εσυ απλα επιλεγεις την λιστα των τραγουδιων. αλλωστε δεν ειναι προγραμμα DJ! απλα κανει μιξη.
trustfm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεται το mixxx που είναι καί portable και δωρεάν ? Πληροφορίες εδώ http://www.mixxx.org/
tarantules Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις του virtual DJ μπορείς να έχεις ελληνικά.Απλά αλλάζεις μια γραματοσειρά σε ένα αρχείο xml αποτι θυμάμαι. Σου στέλνω PM....
cabdik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 για την τελευταια εκδοση 6,0 του Vdj δεν μπορω να σου πω αν εχει αλλαξει κατι. αλλα μεχρι την 5,3 που εχω δοκιμασει, για να διαβαζει ελληνικα, και οχι για να εχεις ελληνικο μενου, απλα να διαβαζει ελληνικα, επρεπε να αλλαξεις καποια νουμερα μεσα στη registry. θα βρω τις οδηγιες και θα σου πω.
aledjo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 απο την εκδοση 6 και μετα δε χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα. ειναι φτιαχμενο απο τη μανα του να διαβαζει σωστα ελληνικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.