Προς το περιεχόμενο

Τι να επιλέξω? Asus Rampage 3 Extreme ή Gigabyte X58A - UD7?

Dark-Oblivion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο!!!

Στήνω ένα υπερμηχάνημα κομμάτι κομμάτι...σιγά σιγά...και ήρθε η δύσκολη ώρα της επιλογής motherboard. Θέλω να χρησιμοποιήσω cpu έναν Intel 930 i7... που σημαίνει socket 1366. Και είμαι μεταξύ Asus Rampage 3 Extreme και Gigabyte X58A - UD7.

Τι μου προτείνετε???

Δημοσ.

να προτιμήσεις την gigabyte γιατί έχει καλύτερή ψήκτρα

και κάτι προγράμματα όπως το smart 6 ενώ είναι πιο φθηνή και έχει παρόμοια χαρακτηρίστηκα.

Δημοσ.

Αν στήνεις σύστημα καθαρά για o/c τότε πας για Rampage 3 extreme. Αν θέλεις κάτι πιο χαλαρό πας για UD7, αν και πιστεύω πως και μια UD5 θα σε καλύψει υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Δημοσ.
Γιατί όχι την κατα πολύ φθηνότερη (ακόμα πανάκριβη βέβαια για μητρική) GA-X58A-UD3R;

Αυτην την ειχα αγορασει εγω τα Χριστουγεννα 170 ευρω.Τωρα την δινουν 270?Και μετα λενε οτι φταιει ο βιαστης!χαχαχαχα!Αφου υπαρχουν κοροιδα,καλα κανουν μαζι τους εγω.:devil:

Δημοσ.
Γιατί όχι την κατα πολύ φθηνότερη (ακόμα πανάκριβη βέβαια για μητρική) GA-X58A-UD3R;

Αυτην την ειχα αγορασει εγω τα Χριστουγεννα 170 ευρω.Τωρα την δινουν 270?Και μετα λενε οτι φταιει ο βιαστης!χαχαχαχα!Αφου υπαρχουν κοροιδα,καλα κανουν μαζι τους εγω.:devil:

Δημοσ.
για οικιακα συστηματα ,απλως κορυφη. +10.0000000

-100000 μόνο για οικιακά συστήματα δεν είναι αυτη η μητρική. Κανονικά έπρεπε να έρχεται κατευθείαν μονωμένη με κάνιστρα για LN2.:o

Δημοσ.

H UD9 δεν έχει PCI θύρες, οπότε όσοι έχουμε μια καλή κάρτα ήχου (π.χ. emu 1820) την ξεχνάμε.

Επίσης για την υδρόψυξη του chipset έχει υποδοχές 1/4". Όσοι έχουν κύκλωμα 1/2" πρέπει να βάλουν προσαρμογέα από 1/4"->1/2" με συνέπεια να μειωθεί η ροή του κυκλώματος.

Δημοσ.
-100000 μόνο για οικιακά συστήματα δεν είναι αυτη η μητρική. Κανονικά έπρεπε να έρχεται κατευθείαν μονωμένη με κάνιστρα για LN2.:o

:lol::lol: ΣΩΣΤΟ!!! παντως ειναι απλως πανοπλη αλλα και πανακριβη. σε αυτα τα λεφτα χτυπαει μια για server με 2 επεξεργαστες. τωρα σιγουρα ειναι μειον η ελλειψη απλης pci αλλα απο τωρα και στο εξης ολες οι υπολοιπες add-on συσκευες θα βγαινουν σε pci-express.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...