Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα. Δέχθηκα σήμερα ένα τηλεφώνημα από τη Verbund http://www.verbund.gr/ Είναι λέει αυστριακή εταιρία, σαν την ελληνική ΔΕΗ. Επειδή είχα δουλειά, δεν άφησα να μου εξηγήσει με λεπτομέρειες περί τίνος πρόκειται. Μου μίλησε για μείωση στους λογαριασμούς κτλ. Αν υπάρχει κάποιος συνδρομητής ή κάποιος που να μπορεί να εξηγήσει πόσο είναι τελικά στην πράξη αυτό το όφελος και αν είναι αξιόπιστη η εν λόγω εταιρία... be my guest
Deponakias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω αν ειναι πιο οικονομικη παντως αμα φυγεις απο την δεη θα συνεχιζεις να πληρωνεις κανονικα τα δημοτικα τελη... Οποτε ποσο μεγαλη μπορει να ειναι η διαφορα?
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα. Δέχθηκα σήμερα ένα τηλεφώνημα από τη Verbundhttp://www.verbund.gr/ Είναι λέει αυστριακή εταιρία, σαν την ελληνική ΔΕΗ. Επειδή είχα δουλειά, δεν άφησα να μου εξηγήσει με λεπτομέρειες περί τίνος πρόκειται. Μου μίλησε για μείωση στους λογαριασμούς κτλ. Αν υπάρχει κάποιος συνδρομητής ή κάποιος που να μπορεί να εξηγήσει πόσο είναι τελικά στην πράξη αυτό το όφελος και αν είναι αξιόπιστη η εν λόγω εταιρία... be my guest Ειχαν τηλεφωνησει και σε εναν συναδελφο με καταστημα. Αυτος πληρωνει γυρω στα 450+ Ευρω στην ΔΕΗ. Εκεινος λοιπον το εψαξε περισσοτερο (γενικα την ψαχνει τρελα για να γλιτωσει εστω και ενα cent) και βρηκε πως θα πρεπει να πληρωνει και λογαριασμο της ΔΕΗ (ΕΡΤ κλπ χρησιμα). Επισης κατεληξε οπως μου ειπε πως η μεταβαση στην εν λογω εταιρεια συμφερει μονο σε πολυ υψηλους λογαριασμους (γι'αυτο σου ανεφερα το υψος των δικων του) και τελικα δεν εκανε την αλλαγη. Αυτα ειναι οσα θυμαμαι τωρα, αν δεν βρεθει καποιος φιλος περισσοτερο ενημερωμενος να μας πει περαιτερω πληροφοριες θα τον ρωτησω αυριο που θα τον δω και θα ποσταρω ξανα.
Chinaski Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 H Verbund και η Aigean power ειναι οι εναλλακτικοι παροχοι ηλεκτρικης ενεργειας που παιζουν στην αγορα. Δεν το εχω κοιταξει για οικιακη χρηση. Παντως για Γ22 γενικη χρηση η Verbund δεν συμφερει. Συμφερει ομως στο Γ22β βιομηχανικη χρηση, αλλα αποτι θυμαμαι ενας πωλητης μου ειχε πει οτι δεσμευομαι για 3 χρονια μαζι τους. Η Aigean απο την αλλη δεν σε δεσμευει και μπορεις ανα πασα στιγμη να αποχωρησεις. Αμφιταλλαντευομαι τη θα γινει σε περιπτωση βλαβον και αμα η ΔΕΗ δεν θα δινει βαση πλεον σε αυτους που διαλεξαν διαφορετικο παροχο. Οι εταιρειες υποστηριζουν παντως οτι πληρωνουν ολες μαζι το τμημα αποκαταστασης βλαβων ωποτε δεν θα υπαρχει ζητημα στην εξυπηρετηση των πελατων τους. Βασικα περιμενω να βαλουν καποιοι να δω εντυπωσεις και μετα βλεπω.
fouros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μιας και ο κολλητός δουλεύει ως πωλητής στην Verbund να πω 2-3 πράγματα που έχω μάθει. 1)Δεν απαλλάσσεσαι από την Δεή.Σου έρχεται κανονικά ο λογαριασμός με τα δημοτικά τέλη, ερτ, κ.λ.π 2)Στην Verbund πληρώνεις μόνο την κατανάλωση σου και έχεις μια έκπτωση μέχρι 20% 3)Ο λογαριασμός της Verbund εκδίδεται μηνιαία 4)Από όσο μου λέει ο κολλητός σε περίπτωση βλαβών αναλαμβάνει η ΔΕΗ και δεν μπορούν να ξέρουν στο βλαβοληπτικό αν είσαι στη verbund μιας και κοιτούν το ρολόι 5)Ο ελάχιστος χρόνος παραμονής σίγουρα δεν είναι 3 χρόνια , είναι 3μήνες. 6)Συμφέρει καταστήματα -εταιρίες που κάνουν μεγάλη κατανάλωση ρεύματος περισσότερο από 300€ το δίμηνο και πάνω). 7)Ο λογαριασμός της ΔΕΗ αναγράφει πάνω ποσό εγγύησης που καταβάλατε στη ΔΕΗ όταν σας βάλανε ρεύμα, αυτό το ποσό πρέπει να πληρώσετε στην Verbund και θα λάβετε πιστωτικό από τη ΔΕΗ στον επόμενο λογαριασμό της. Τα λέει και εδώ http://www.verbund.gr/el/faq/ Υ.Γ Βιομηχανικού ρεύματος προγράμματα τώρα θα βγάλει η verbund, δεν υπήρχαν.
kage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 η http://www.aegeanpower.com απ οσο ξερω δεινει μονο σε επαγγελματιες.σιγουρα δεν εχει ελαχιστο χρονο παραμονης.αυτο με την εγγυηση δεν το ξερω. δεν αξιζει σε μικρα ποσα η ιστορια...αξιζει σε μαγαζια που καινε αρκετο ρευμα π.χ. τροφιμων(ψυγεια),κεντρα διασκεδασης,μαγαζια με ηλεκτρονικο εξοπλισμο κτλ.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Κοινώς δηλ. τσάμπα χαρήκαμε. Μια τρύπα στο νερό ενεργειακά. Τα μονοπώλια καλά κρατούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.