basilis5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 εχω ενα νοκια ε 52 που εχει κολλησει,κολλαει συνεχεια αλλα με το να βγαλω-βαλω μπαταρια ερχεται τωρα ομως δεν ανοιξει. 2 φορες το εχω παθει στο παρελθον ξανα,την 1 του αλλαξαν πλακετα μεσα,τα παντα την 2 απλα εκαναν ρεσετ. μπορει να μου πει καποιος αν και πως μπορω να κανω ρεσετ μονος μου να μην τρεχω παλι στην νοκια,επειδη μου εχουν σπασει τα νευρα;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Θελεις να κανεις Hard Format. Με κλειστη συσκευη κρατα πατημενα τα εξης κουμπια: Το αστερακι, το 3, και το πρασινο κουμπι αποδοχης κλησης. Χωρις να τα αφησεις ανοιξε την συσκευη (ακομα τα πατας τα αλλα) και περιμενε να δεις το λογοτυπο της ΝΟΚΙΑ. Οταν δεις το λογοτυπο αφησε το κουμπι ενεργοποιησης και συνεχισε να πατας τα αλλα τρια. Profit. Πριν κανεις το παραπανω ομως, δοκιμασε να πατησεις στην αρχικη οθονη τα εξης: *#7370# και αν σου ξαναδημιουργηθει το προβλημα προχωρα στο πρωτο που εγραψα. Φυσικα κρατας μπακαπ σε ο,τι θελεις διοτι πιθανοτατα θα χασεις τα παντα. Επισης, μηπως δεν εχεις το τελευταιο firmware που συνηθως διορθωνει κατι τετοια προβληματακια?
johnny21a Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα. Για δοκιμασε να του βγαλεις την καρτα μνημης να δεις αν ανοιγει...
basilis5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 δυστυχως τπτ. κανει μοναχα μια δονηση και τπτ παραπανω. υποτειθεται πως του ειχαν κανει και αναβαθμιση στο νοκια καταστημα που το πηγα. πραγματικα εχω απογοητευτει πολυ με το τηλ,καθε μερα και ενα κολλημα τρωει και τωρα κακαρωσε εντελως (ξανα μεσα σε 2 μηνες 3 φορα)
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δεν λειτουργησαν τα παραπανω?
basilis5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 οχι τιποτα. οταν παω να το ανοιξω,ειτε μονο του απλα, ειτε με τον συνδυασμο κουμπιων κανει μια δονηση και μετα τπτ. τελικα απο την αρχη επεσα σε ελαττωματικο τηλ.αλλα μου κανει εντυπωση που και η νεα πλακετα που του αλλαξαν ηταν επισης προβληματικη
Ninth_Gate Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 οχι τιποτα.οταν παω να το ανοιξω,ειτε μονο του απλα, ειτε με τον συνδυασμο κουμπιων κανει μια δονηση και μετα τπτ. τελικα απο την αρχη επεσα σε ελαττωματικο τηλ.αλλα μου κανει εντυπωση που και η νεα πλακετα που του αλλαξαν ηταν επισης προβληματικη Έχω πάρει το nokia E52 απο το Σεπτέμβριο του 09 και δόξα το θεό δεν μου έχει εμφανίσει κανένα προβλημα. Μάλιστα επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένος αγόρασα ακόμη ένα λιγο πριν το πάσχα και το έκανα δώρο. Η καλύτερη λύση ίσως να είναι να το πάς πάλι πίσω για επισκευή και θα το πηγαίνεις μεχρι να δουλέψει σωστά. Και θα πρέπει να το κάνεις όσο ισχύει η εγγύησή του! Ίσως να έτυχε αλλα μην το αφήνεις καθόλου...
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 οχι τιποτα.οταν παω να το ανοιξω,ειτε μονο του απλα, ειτε με τον συνδυασμο κουμπιων κανει μια δονηση και μετα τπτ. τελικα απο την αρχη επεσα σε ελαττωματικο τηλ.αλλα μου κανει εντυπωση που και η νεα πλακετα που του αλλαξαν ηταν επισης προβληματικη Και εμενα μου κανει εντυπωση αυτο. Μηπως εβαλες κανενα προγραμμα που το προκαλει αυτο? Επισης, οταν κανει την δονηση εξακολουθεις να πατας τα υπολοιπα πληκτρα ε? Ουτε ο κωδικος *#7370# δουλεψε? Περιεργο αυτο, σορι που σε ταραζω στις ερωτησεις, αλλα πραγματικα ειναι περιεργο να μην λειτουργουν τα παραπανω...
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Και εμενα μου κανει εντυπωση αυτο. Μηπως εβαλες κανενα προγραμμα που το προκαλει αυτο? Επισης, οταν κανει την δονηση εξακολουθεις να πατας τα υπολοιπα πληκτρα ε? Ουτε ο κωδικος *#7370# δουλεψε? Περιεργο αυτο, σορι που σε ταραζω στις ερωτησεις, αλλα πραγματικα ειναι περιεργο να μην λειτουργουν τα παραπανω... οταν εχω πατημενα τα κουμπια που λες απλα συνεχιζει να κανει την δονηση καθε εν δεφτερολεπτο,χωρι ομως να εμφανιζει τπτ την οθονη, τα δοκιμασα ολα
fotfot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 \fotfot εχω ενα νοκια ε 52 και απο την αρχη ειχα προβλημα μετην διαρκεια του χρονου αποφορτησας της μπαταριας δοκξμασα και αλλη μπαταρια εκανα αναβαθμιση αλλα τιποτε και οταν το εστειλα για επισκευη μου απαντησανε μετα απο ενα μηνα οτι ειναι εκτος εγγυησης (παροτι ηταν μονο 8 μηνες) γιατι το εστειλαν στο εξωτερικο ωστε να διαπιστοσουν οτι ειχε υγρασια και ετσι βγαινει εκτος εγγυησης και χωρις να με ρωτησουν μου ζητανε 202 ΕΥΡΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.