mtest Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το εξής: Ψάχνω να βρω παλαιά θέματα των κατατακτηρίων ΤΕΙ Αθηνών στο Τμήμα Πληροφορικής. Υπάρχει δυνατότητα αν γνωρίζει κάποιος; Δεν με ενδιαφέρουν τα ακριβή θέματα αλλά πιο πολύ η φιλοσοφία αυτών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 δεν ξέρω αν βοηθάω αλλα μάλλον εδώ είναι η ύλη: http://www.cs.teiath.gr/images/stories/TEI/eggrafa/ylikatataktiriwn1011.doc
Fan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Κατατακτήριες σε ΤΕΙ? Γιατί δεν πας να δοκιμάσεις στο Πανεπιστήμιο?
tomasss Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Φίλε μου, μακρυά από τις κατατακτηριες. Λειτουργουν με κομματικές λίστες των φοιτητικών παρατάξεων και θα χάσεις τον χρόνο σου αδικα. Θα το διαπιστώσεις όταν θα εχουν πάρει υπεράριθμους και εσύ θα είσαι απέξω. Αν γράψεις άριστα ,κάτι γίνεται . Αλλά, κάνε μεταπτυχιακό καλύτερα.
xania4ever Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Φίλε μου επειδή είμαι από Τει αθήνας Πληροφορική στείλε μου pm και ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω αν θέλεις να σου δώσω και βιβλία των μαθημάτων...
alan2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Καλημερα ενδιαφέρομαι και εγω για το ιδιο τμήμα με κατατακτήριες, εχω τελειωσει ΑΕΙ, εκτός απο την ύλη πού μπορώ να βρώ παλιά θεματα?μαθηματικά χρειάζομαι να διαβάσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.