EstellePr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μαζί με τον aol λογαριασμό μου, θέλω να προσθέσω κι άλλον έναν λογαριασμό, αλλα δεν γνωρίζω ποιον incoming mail server να βάλω, όπως και τα settings του. Όποιος μπορεί να βοηθήσει. Υ.Γ Ο λογαριασμός δεν είναι ούτε hotmail, ούτε yahoo, ούτε msn, ούτε gmail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 φιλε μου αν ο λογαριασμός ανήκει ας πούμε σε gmail, yahoo κλπ θα τον βρει μονο του το mail αν είναι απο server δικό σου ρώτα εκεί ας πούμε του connx για παράδειγμα ειναι mail.otenet.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ο λογαριασμός δεν είναι ούτε hotmail, ούτε yahoo, ούτε msn, ούτε gmail. Για να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας πεις τι είναι. Πες μόνο το domain όχι όλο το email σου (π.χ. otenet.gr ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Συνήθως, οι εταιρίες που παρέχουν Internet (forthnet, otenet, yahoo κλπ) έχουν κάποιες σελίδες support με οδηγίες για το email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δεν έχει καμία σχέση ούτε με otenet κλπ. @newyork.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δεν έχει καμία σχέση ούτε με otenet κλπ. @newyork.com EstellePr για το συγκεκριμένο email, προκειμένου να μπορείς να έχεις πρόσβαση μεσω pop3 (δηλαδή να έχεις πρόσβαση ΚΑΙ εκτός webmail) πρέπει να πληρώσεις μια συνδρομή της τάξης των 36,95 δολαρίων ανα έτος. Αν πληρώσεις, σου αναβαθμίζει το λογαριασμό και σου στέλνει τα στοιχεία που θες (incoming mail server, Κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.