alexioualexios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Συγγνώμη παιδιά για το άσχετο θέμα αλλά θα έσκαγα αν δε το δημοσίευα. Αν και θα ήθελα να το πω και στα κανάλια αλλά ποιος χέστηκε... Στο συνημμένο θα δείτε το αποτέλεσμα της αύξησης του ΦΠΑ στα τρόφιμα κατά μία μονάδα. Είναι το ίδιο προϊόν και στις δύο αποδείξεις. Χυμός Pascual 750ml. Η αριστερά είναι μία ημέρα πριν την αύξηση του ΦΠΑ (30/06) και η δεξιά είναι την ημέρα της αύξησης (01/07). Φυσιολογική η αύξηση; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!! γιατί με ότι μαθηματικά και να την κάνεις δε βγαίνουν τα 62 cent της αύξησης.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ιδια ΜΛ ; μηπως ειναι αλλης χωρητικότητας; Παντως γενικά πολλα εχουν ακριβύνει
japetus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Προφανως προέβησαν σε ανατίμηση των προϊόντων τους -που ελπιζαν να την περασουν στο ντουκου με προφαση την αυξηση του ΦΠΑ. Ο φπα στα τροφιμα, οπως γραφει και η αποδειξη απο 10% που ήταν, πήγε στο 11%..
alexioualexios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ΣΟΚ παιδιά ... ΣΟΚ έπαθα μπροστά στο ράφι. Τον αγόρασα όμως για δύο λόγους, μία επειδή μου αρέσει ο χυμός και ο δεύτερος επειδή τυχαία είχα κρατήσει την χθεσινή απόδειξη και ήθελα να κάνω την καταγγελία στο ΙΝΚΑ
Sadamiraq Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 αχαχαχαχα πλακα κανεις ετσι?εδω δεν μιλαμε για 1% αυξηση αλλα περιπου 40%
umaga Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8235.html
alexioualexios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ποιος το ανέβασε ρε παιδιά αυτό εκεί;
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 E, είδε ο μλκς ο μασούτης πως αυξάνεται ο ΦΠΑ και λέει " δε βαράω και μια δική μου αύξηση μέσα; Ποιος μλκς θα παραπονεθεί; Κανείς κ θα μου κλάσουν τα @@." Καλά κάνουν και τον απαγάγουν τον καριολάκο, να του τα πάρουν όλα να γουστάρει. Όταν θα φτάσουν τα λειτουργικά έξοδα στο θεό, και θα αρχίσει να βάζει λουκετάκια, απειλώντας παράλληλα με την ανεργία,λες κ πληρώνει τους υπαλλήλους του καλά, θα γουστάρω τρελά. Θα τους πάρουν τα σώβρακα τα καρφούρ και δε θα καταλάβουν ΧΡΗΣΤΟ....
orck Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τα καρφουρ να δεις τι ομορφιες κανουν. Οπως και να εχει ειναι απαραδεκτες αυτες οι πρακτικες αλλα απο την στιγμη που εμεις δεν ενδιαφερομαστε, καλα κανουν. Ηδη η δικαιολογια για αυξημενο κοστος μεταφορικων ειναι ετοιμη. Προφανος ο Μασουτης μεσα σε μια ημερα εκανε παραγγελια για νεες συσκευασιες πορτοκαλαδας απο την Κινα, για αυτο αυξηθηκε τοσο η τιμη. Την χθεσινη που πηρε ο φιλος ηταν η τελευταια στο ραφι. Μας κοροιδευουν;
alexioualexios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τέτοια τυχαία γεγονότα πρέπει να βλέπουν φως δημοσιότητας...
Sylvia88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ρε παιδιά και γιατί τα αγοράζετε; γιατί βλέπετε την τιμή,το ψωνίζετε,πάτε σπίτι το συζητάτε με όλους και νευριάζετε,αντί ΕΚΕΙΝΗ την στιγμή να ρωτήσετε τον εκάστοτε υπεύθυνο του υποκαταστήματος να μάθετε τι συμβαίνει ; αυξάνουν τα Φ.Π.Α αλλά τα θέλει ο κ@#$%^& μας μου φαίνεται Δεν το λέω τώρα μόνο για τον αλέξιο αλλά γενικά επειδή το διαβάζω πολλές φορές τώρα τελευταία !δεν είναι λύση να καταγγείλεις στα media κάτι αφού βλέπεις δεν στοχεύεις πουθενά Πρέπει να κάνεις μόνος σου κάτι πλέον!Nαι,η αγορά δεν θα εξαρτηθεί μόνο από μένα που νευρίασα και δεν αγοράζω πλέον το προϊόν τους,αλλά από όλους μαζί...όσο κυριαρχεί το "αφού μ΄αρέσει ρε γμτ ας το πάρω,χαλάλι" δεν θα δείτε φως στο τούνελ
alexioualexios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Σύλβια το πήρα για να έχω και την απόδειξη στα χέρια μου. Δεν ήθελα να κάνω παράπονα και να διορθώσουν την τιμή. Θέλω να γίνει καταγγελία και να τους επιβληθεί πρόστιμο. Αν δε το αγόραζα άλλωστε τι θα έστελνα στο ΙΝΚΑ και στο τροκτικό;
Sylvia88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ναι από την μία σωστό που το πήρες για να έχεις απόδειξη και για μετέπειτα. Ωστόσο φαντάσου τι θα γινόταν εκείνη την στιγμή αν το έκανες θέμα....μπορεί κάποιοι πελάτες να μην είδαν την αύξηση στο ΦΠΑ και να ψωνίζουν στο ντούκο...κρίμα είναι...Να τους επιβληθεί πρόστιμο αλλά δεν θα τους αποτρέψει να αυξήσουν ξανά το ΦΠΑ στα καλά καθούμενα...η την κανονικιά του τιμή. Κοροϊδεύουν τον κόσμο και γεμίζουν τις τσέπες τους με χρυσά κουτάλια !
imr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Σύλβια το πήρα για να έχω και την απόδειξη στα χέρια μου. Δεν ήθελα να κάνω παράπονα και να διορθώσουν την τιμή. Θέλω να γίνει καταγγελία και να τους επιβληθεί πρόστιμο. Αν δε το αγόραζα άλλωστε τι θα έστελνα στο ΙΝΚΑ και στο τροκτικό; To θεμα ειναι οτι οτι τιμη θελει βαζει, εφοσον σου δινει νομιμη αποδειξη και 5 ευρω στο πουλαγε αμα ηθελε Γενικα ο ελληνας δεν εχει καταναλωτικη συνειδηση, ας πηγαιναν ολοι μετα απο αυτην την αυξηση και ελεγαν ευχαριστω δεν θα παρω, αλλα κανενας δεν το κανει Σε οσα τροκτικα και να το στειλεις δεν εχει κανει κατι παρανομο, οτι τιμη θελει βαζει... το θεμα ειναι ποιοι θα το αγορασουν, και δεν μιλαμε φυσικα για ειδη πρωτης αναγκης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.