marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μου ηρθε η ιδεα και πιστευω οτι θα ηταν ενδιαφερον να ποσταρουμε τετοιες ωραιες ταινιες. Δε μιλω απλα για συνεχειες αλλα για πρωτο-δευτερο μερος. Πχ Kill Bill vol.1-Vol.2 [Rec] 1-2
Sugizo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 κι εγώ γουστάρω να κάθομαι μια ελεύθερη μέρα και να λιώνω μια τριλογία πχ αυτά που συνιστώ είναι τα Lord of the Rings Trilogy (extended version) είναι 3, 3.5 και 4 ώρες αντίστοιχα 1,2,3 Star Wars exalogy, σε μια μέρα the Ultimate κάψιμο!
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Matrix Reloaded & Revolutions Το πρώτο δεν το βάζω γιατί δεν συνδέεται τόσο άμεσα, αυτά τα δύο ουσιαστικά ήταν μια ταινία.
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ίσως θα πρέπει να διαχωρίσεις ανάμεσα σε τανίες: Α: Που γυρίστηκαν με το σκεπτικό ότι θα είναι χωρισμένες σε 2-3 μέρη (π.χ Άρχοντας, Kill Bill) Β: Σε αυτές που γυρίστηκαν αυτόνομες αλλά είχαν επιτυχία και η συνέχεια τους απλώς επέκτεινε το μύθο (Ρεκ, Μάτριξ) Γ: Σ' αυτές που είναι αυτοτελής καθώς βασίζονται σε κόμικ (Σούπερμαν, Σπαιντερμαν) Αναφέρεσαι σε όλες;
SweeT_DreamS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ίσως θα πρέπει να διαχωρίσεις ανάμεσα σε τανίες: Α: Που γυρίστηκαν με το σκεπτικό ότι θα είναι χωρισμένες σε 2-3 μέρη (π.χ Άρχοντας, Kill Bill) Β: Σε αυτές που γυρίστηκαν αυτόνομες αλλά είχαν επιτυχία και η συνέχεια τους απλώς επέκτεινε το μύθο (Ρεκ, Μάτριξ) Γ: Σ' αυτές που είναι αυτοτελής καθώς βασίζονται σε κόμικ (Σούπερμαν, Σπαιντερμαν) Αναφέρεσαι σε όλες; Και το ρεκ στην πρώτη κατηγορία που αναφέρεις δεν εμπίπτει; Δηλ. δεν γυρίστηκε με το σκεπτικό να υπάρξει κάποια στιγμή και ρεκ 2; Δεν το ήξερα. Τώρα εγώ να προτείνω τα "Χάρρυ Πόττερ" ή θα με κράξετε; :Ρ Χωρίς πλάκα, πολύ θα ήθελα να πάω σε ένα τέτοιο πάρτυ: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=lWywy1LCnhA[/ame] Και να ντυνόμουν Τόμπυ. Ελάτε τώρα που δεν το σκεφτήκατε κι εσείς :Ρ
Francisco Goya Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Αναμένοντας τις διευκρινίσεις, θα πω το Alien Quadrilogy που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε ωραιότατο box set!
marantonis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ίσως θα πρέπει να διαχωρίσεις ανάμεσα σε τανίες: Α: Που γυρίστηκαν με το σκεπτικό ότι θα είναι χωρισμένες σε 2-3 μέρη (π.χ Άρχοντας, Kill Bill) Β: Σε αυτές που γυρίστηκαν αυτόνομες αλλά είχαν επιτυχία και η συνέχεια τους απλώς επέκτεινε το μύθο (Ρεκ, Μάτριξ) Γ: Σ' αυτές που είναι αυτοτελής καθώς βασίζονται σε κόμικ (Σούπερμαν, Σπαιντερμαν) Αναφέρεσαι σε όλες; Ειχα στο μυαλο μου μονο το Α και λιγο το Β αλλα, γιατι οχι, ας παιξουν και τα 3
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ΟΚ, εγώ απάντησα τότε (και μάλιστα σε όλα τα είδη)
Kasrith Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ωραια τοτε, μπορει να μην ειναι αυτο που σκεφτεσαι (ταινιες), αλλα παρε απο το Α το Band of Brothers που ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση σου. Ξερω ζητησες ταινιες, αλλα αυτο ειναι 10 επισοδεια (=10 ωρες, οτι πρεπει για καψιμο) εχει πολυ καλη ιστορια, δραση, συναισθημα κτλ και αξιζει με 1000. Τωρα για ταινιες, περα απο το οτι ηδη αναφερθηκε (lotr κτλ) δες Bourne, Blade, Underworld, Resident Evil, X-Men (Τριλογιες) και πολλα αλλα. Δυστυχως (η ευτυχως) μονο οι ταινιες δρασεις μουρχονται τωρα, θα επανελθω
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Α, και το Pacific. Πάει πακέτο με το Band of brothers κι είναι άλλες 10 ωρίτσες Δεν είναι τόσο σούπερ όσο το ΒοΒ αλλά είναι πολύ καλό!
marantonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ομορφα. Θα εχω στα υποψιν να καω μια μερα με το Band of Brothers. Οχι στο αμεσο μελλον ομως γιατι προσεχως υπαρχει anime καψιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.