Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τις θερμοκρασιες σε compaq

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από ότι βλέπω η φίλη σου έχει Compaq με amd cpu.

Πρώτα από όλα βγάλε την εταζέρα και το keyboard και αφού φτάσεις στην ψήκτρα

με το fan καθάρισε τα από πιθανές σκόνες και χνούδια ,ακόμα άλλαξε και την παστα στην cpu αφού καθαρίσεις πρώτα την παλιά.

Επίσης πατα F10 μπες στο bios και βρες την επιλογή που έχει να δουλεύει το

Fan συνέχεια όταν είναι στο ρεύμα.

Κάνε αυτά και δες πως θα πάει από θέμα θερμοκρασιών.

Μην ξεχνάς ότι όταν βράζει όλο το notebook λογικό είναι να ταλαιπωρείτε και ο δίσκος.

...και πως το κανουν αυτο? υπαρχει τιποτα στο ιντερνετ ή μπα..?

Δημοσ.

Δεν καίγονται τόσο εύκολα τα τσιπάκια.

Για drivers στην κάρτα γραφικών της έχεις βάλει τους series 8M έ; Που λέει για notebooks.

Μετά για τον επεξεργαστή έχεις περάσει το AMD cool and quiet? Άμα το υποστηρίζει :P

Αλλιώς ότι σου είπαν παραπάνω, άνοιγμα,πάστα,καθάρισμα.... Καλή τύχη. B)

Δημοσ.

δεν καιγονται τοσο ευκολα???Οι καρτες αυτες εχουν αντοχη μεχρι 100 βαθμους και δουλευει μονιμα στους 90...εδω μου εχει καει εμενα 2 φορες που ζητημα να πηγαινε ποτε η θερμοκρασια 80...

Δημοσ.

Και δεν έκλεισε το laptop?? Παράξενο, τι ψήκτρα έχει;;;; 1 στρώση αλουμινόχαρτο;;; :eek:

Πάντως άμα έχει σωστούς drivers και πέφτουν τα ρολόγια όταν είναι idle πέφτει και η θερμοκρασία. Μετά βέβαια άμα υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό λάθος στην ψύξη πιασ'το αυγό και κούρευτο....

Κανένα patch ο κατασκευαστής να δει αμα έχει βγάλει ή κάποιο info...

Αλλά να τρέχει σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες... Εγώ ψηφίζω χνούδια :lol: Καθάρισμα-πάστα και θα δείξει....

Δημοσ.

καθαρισμα απο πιθανες τριχες απο τον γατο της?? χαχα

δεν πρεπει να εχει τους οδηγους της καρτας γραφικων.... λετε να φταιει αυτο????

κανενα ανεμιστηρακι σαν αυτο θα κανει δουλιτσα??

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Microsoft-Z3C-00002-White-Cooler-Z3C-00002.htm

:)

Δημοσ.

Τα ανεμηστιράκια μαζεύουν οτι βρούνε, δεν είναι επιλεκτικά, μπορεί να βρεις και καμιά τρίχα άμα έχει χώρο να μπει ποτέ δεν ξέρεις :P Αλλα αφου έχεις θέμα με θερμοκρασίες ότι ειπώθηκε παραπάνω μπορείς να κάνεις, δηλαδή:

1 Nvidia series 8 M drivers (notebooks γράφει δίπλα), μπορεί να ρίξει την θερμοκρασία αυτό στην καρτα γραφικών (το κατεβάζεις απο nvidia.com).

2 Μετά στην cpu βάλε το amd qool and quiet μπας και γίνει και τίποτα εκεί (απο την amd κατέβασέ το αυτό).

3 Άνοιγμα του λάπτοπ, καθάρισμα και άμα μπορείς άλλαγμα της πάστας.

4 Άμα τα παραπάνω δεν αποδώσουν... Τον δουεύεις με βάση και όσο αντέξει :P

Για βάσεις δεν ξέρω να σου πω.... Μια που έχω στο ράφι είναι...:mrgreen:

Edit: Βρές το μοντέλο του λάπτοπ και κατέβασε απο εδώ τους drivers του.

Δημοσ.
Τα ανεμηστιράκια μαζεύουν οτι βρούνε, δεν είναι επιλεκτικά, μπορεί να βρεις και καμιά τρίχα άμα έχει χώρο να μπει ποτέ δεν ξέρεις :P Αλλα αφου έχεις θέμα με θερμοκρασίες ότι ειπώθηκε παραπάνω μπορείς να κάνεις, δηλαδή:

1 Nvidia series 8 M drivers (notebooks γράφει δίπλα), μπορεί να ρίξει την θερμοκρασία αυτό στην καρτα γραφικών (το κατεβάζεις απο nvidia.com).

2 Μετά στην cpu βάλε το amd qool and quiet μπας και γίνει και τίποτα εκεί (απο την amd κατέβασέ το αυτό).

3 Άνοιγμα του λάπτοπ, καθάρισμα και άμα μπορείς άλλαγμα της πάστας.

4 Άμα τα παραπάνω δεν αποδώσουν... Τον δουεύεις με βάση και όσο αντέξει :P

Για βάσεις δεν ξέρω να σου πω.... Μια που έχω στο ράφι είναι...:mrgreen:

Edit: Βρές το μοντέλο του λάπτοπ και κατέβασε απο εδώ τους drivers του.

οκ θα τα κανω αυτα που μου ειπες και βλεπουμε... :)

Δημοσ.

Μονο εδω βρηκα κατι... αλλα οχι για το συγκεκριμενο λειτουργικο... (windows 7 64bit)... που πρεπει να το ψαξω?

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.1&product=2.1.3&contentType=Tech+Download+Processor&ostype=&keywords=&items=20

Ακομα κατεβαζω τους οδηγους της καρτας γραφικων..... αντε να δουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...