Προς το περιεχόμενο

Απεντόμωση + φωτο για αναγνώριση

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά στο σπιτι δεν υπάρχει πρόβλημα παρα μόνο στο υπόγειο! Ειδικά οταν παιρνουν μπρος τα ποτιστικά και φευγουν ολα τα εντομα και ερχονται στο σπίτι!...

Εχω βρει σκουλίκια,κατσαρίδες κτλ μεσα στο σπιτι αλλα μονο στο υπογειο..

Το περιεργο ειναι πως πανε σε ενα δωματιο που εχω ως υπνοδωμάτιο στο οποιο εχει σίτα και δε ξερω πως μπαινουν. ισως μπαινουν απο τη πορτα του δωματίου.

Ισως να φταίει πως δεν εχω κολήσει στο κάτω μέρος τη σίτα αλλα απο οτι είδα δεν εχει προβλημα.

Εχω σκεφτει κάποιες ενεργειες θελω να μου πειτε πως τις βλέπετε..

-Κόλλημα καλά της σίτας.

-Αφαιρεση επάλληλων παραθύρων και καθαριμός τους επειδη εχουν μαζέψει πολλά εντομα

-Σίτα στο σιφώνι της τουαλέτας για να βγαινουν οι κατσαρίδες

-Στεγανοποίηση φρεατίου (το δωμάτιο έχει ενα φρεάτιο και απο εκει φευγουν για το βοθρο) ειναι το κλασικο σιδερενιο καπάκι αλλα ειχε ξεσφραγιστεί .

-Κλείσιμο τρύπας μικρης απο την οποια βγαίνει μια σωλήνα(μαλον εχει μπει για προεκταση εαν θελουμε νερο στο δωμάτιο) δε θελω να τη μπαζώσω..σκεφτομαι να τη κλεισω γιατι νομίζω πως απο εκει βγαινουν σκουλικια κτλ..

-Σηκωμα μοκέτας και καθαρισμός απο κάτω απο μυρμηγκια ,αραχνες

-Βγαλσιμο ολων των επιπλων και καθαρισμός

Αυτά!!

Επισης σε αυτο το δωματιο βρίσκω κατι μυγακια οπως στη φωτο!

Γυρω στα 15 καθημερινά...

Δε ξερω πως γινεται αυτο μονο αυτο το δωματιο να εχει προβλημα !

Ξερει κανείς τι ειναι αυτα;

(Ξερω ισως ειναι λιγο επικ thread)

post-41663-129063102728_thumb.jpg

Δημοσ.

-Στεγανοποίηση φρεατίου (το δωμάτιο έχει ενα φρεάτιο και απο εκει φευγουν για το βοθρο) ειναι το κλασικο σιδερενιο καπάκι αλλα ειχε ξεσφραγιστεί .

και δεν μπαινουν κατσαριδες απο εκει? να το κλεισεις

Δημοσ.

σήμερα πήρα δύο φάρμακα εξόντωσης για κατσαρίδες. Το ένα είναι υπό μορφή ζελ και βάζεις σε σημεία 1²εκ. και με αυτό τον τρόπο σε 2-3 μέρες εξολοθρεύεται όλος ο πληθυσμός μιας και οι κατσαρίδες τρώνε ή την πιο αδύναμη ή την ψόφια.

το άλλο είναι για να ψεκάσω γύρω από το σπίτι, τοίχους και επιφάνειες γενικότερα. Είναι και απωθητικό μυγών κουνουπιών...

κάτσε να σου βρω και τα ονόματα τους.

edit. σου έβαλα photo με τα φάρμακα...

dsc00105h.jpg

Δημοσ.

Αυτό το τζέλ κάνει θαύματα. Μια απειροελάχιστη ποσότητα κάνει απίστευτη δουλειά. Το υπόλοιπο μπορείς να το πετάξεις ή να το χαρίσεις σε κανένα γνωστό, γιατί δε θα σου ξαναχρειαστεί.

Δημοσ.

Μάντης είσαι ρε φίλε;

Στο 13 στην Φράγκων το πήρα εγώ επειδή έχει ανταλλακτικά για τα προιόντα Gardena. Καλά μιλάμε η Φράγκων...ο παράδεισός μου...

Δημοσ.

Άλλος ένας ευχαριστημένος χρήστης του maxforce. Είναι τόσο καλό που αν ήμουν κατσαρίδα, θα το δοκίμαζα μόνο και μόνο για να έχω την τιμή να πάω από αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...