Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία Μητρικής!

jonhh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αγόρασα τη μητρική Gigabyte GA-890GPA-UD3H και όπως τη παρατηρούσα διαπίστωσα ότι δίπλα από τα PCI slots έχει μια μπαταριούλα η οποία χρησιμεύει ώστε να αποθηκεύονται ρυθμίσεις του Βιοs (κάτι τέτοιο έλεγε το manual της μητρικής).

Και η ερώτησή μου! Πώς θα καταλάβω στο μέλλον ότι έχει ξεφορτιστεί η μπαταρία? Θα δυσλειτουργεί κάτι τότε?

Και μιας και άνοιξα το tread αυτό, επειδή 1 φορά κάνω build pc μόνος μου έχετε κάποιο site να μου προτείνετε με οδηγίες/συμβουλές σχετικά με το Build...

Ευχαριστώωω!!!!

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Αγόρασα τη μητρική Gigabyte GA-890GPA-UD3H και όπως τη παρατηρούσα διαπίστωσα ότι δίπλα από τα PCI slots έχει μια μπαταριούλα η οποία χρησιμεύει ώστε να αποθηκεύονται ρυθμίσεις του Βιοs (κάτι τέτοιο έλεγε το manual της μητρικής).

Και η ερώτησή μου! Πώς θα καταλάβω στο μέλλον ότι έχει ξεφορτιστεί η μπαταρία? Θα δυσλειτουργεί κάτι τότε?

Και μιας και άνοιξα το tread αυτό, επειδή 1 φορά κάνω build pc μόνος μου έχετε κάποιο site να μου προτείνετε με οδηγίες/συμβουλές σχετικά με το Build...

Ευχαριστώωω!!!!

θα αρχισει να χανει ωρα και ημερομηνια και οτι αλλες ρυθμισεις θα εχεις κανει εσυ στο bios θα επανερχοντε στο default απο το εργοστασιο,αλλα αυτο μετα απο κανα 3-5 χρονια. τωρα απο building τι θελεις να μαθεις?

Δημοσ.

Το ότι τελειώνει η μπαταρία θα το καταλάβεις από το ότι δεν θα κρατάει πλέον τις ρυθμίσεις που του έδωσες.

Συμβουλές για το build από το manual,εκτός αν δεν κατάλαβα τι συμβουλές εννοείς.

Δημοσ.

Βασικά δεν έχω στήσει ως τώρα PC μόνος μου. Παρήγγειλα τα parts από διαφορετικά μαγαζιά να μειώσω το κόστος οπότε θα τα στήσω μόνος. Καμιά βλακεία θέλω να αποφύγω κατά το συναρμολόγημα...

Δημοσ.
Βασικά δεν έχω στήσει ως τώρα PC μόνος μου. Παρήγγειλα τα parts από διαφορετικά μαγαζιά να μειώσω το κόστος οπότε θα τα στήσω μόνος. Καμιά βλακεία θέλω να αποφύγω κατά το συναρμολόγημα...

Διάβασε προσεκτικά τα manual όπως έκανες με την μητρική,και κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Διάβασε προσεκτικά τα manual όπως έκανες με την μητρική,και κανένα πρόβλημα.

ok....:) Ευχαριστώω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...