jonhh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα! Αγόρασα τη μητρική Gigabyte GA-890GPA-UD3H και όπως τη παρατηρούσα διαπίστωσα ότι δίπλα από τα PCI slots έχει μια μπαταριούλα η οποία χρησιμεύει ώστε να αποθηκεύονται ρυθμίσεις του Βιοs (κάτι τέτοιο έλεγε το manual της μητρικής). Και η ερώτησή μου! Πώς θα καταλάβω στο μέλλον ότι έχει ξεφορτιστεί η μπαταρία? Θα δυσλειτουργεί κάτι τότε? Και μιας και άνοιξα το tread αυτό, επειδή 1 φορά κάνω build pc μόνος μου έχετε κάποιο site να μου προτείνετε με οδηγίες/συμβουλές σχετικά με το Build... Ευχαριστώωω!!!!
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Όταν ξεφορτίσει απλά δεν θα αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις του BIOS. Καμία άλλη δυσλειτουργία.
STORM1978 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα! Αγόρασα τη μητρική Gigabyte GA-890GPA-UD3H και όπως τη παρατηρούσα διαπίστωσα ότι δίπλα από τα PCI slots έχει μια μπαταριούλα η οποία χρησιμεύει ώστε να αποθηκεύονται ρυθμίσεις του Βιοs (κάτι τέτοιο έλεγε το manual της μητρικής). Και η ερώτησή μου! Πώς θα καταλάβω στο μέλλον ότι έχει ξεφορτιστεί η μπαταρία? Θα δυσλειτουργεί κάτι τότε? Και μιας και άνοιξα το tread αυτό, επειδή 1 φορά κάνω build pc μόνος μου έχετε κάποιο site να μου προτείνετε με οδηγίες/συμβουλές σχετικά με το Build... Ευχαριστώωω!!!! θα αρχισει να χανει ωρα και ημερομηνια και οτι αλλες ρυθμισεις θα εχεις κανει εσυ στο bios θα επανερχοντε στο default απο το εργοστασιο,αλλα αυτο μετα απο κανα 3-5 χρονια. τωρα απο building τι θελεις να μαθεις?
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το ότι τελειώνει η μπαταρία θα το καταλάβεις από το ότι δεν θα κρατάει πλέον τις ρυθμίσεις που του έδωσες. Συμβουλές για το build από το manual,εκτός αν δεν κατάλαβα τι συμβουλές εννοείς.
jonhh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Βασικά δεν έχω στήσει ως τώρα PC μόνος μου. Παρήγγειλα τα parts από διαφορετικά μαγαζιά να μειώσω το κόστος οπότε θα τα στήσω μόνος. Καμιά βλακεία θέλω να αποφύγω κατά το συναρμολόγημα...
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Βασικά δεν έχω στήσει ως τώρα PC μόνος μου. Παρήγγειλα τα parts από διαφορετικά μαγαζιά να μειώσω το κόστος οπότε θα τα στήσω μόνος. Καμιά βλακεία θέλω να αποφύγω κατά το συναρμολόγημα... Διάβασε προσεκτικά τα manual όπως έκανες με την μητρική,και κανένα πρόβλημα.
jonhh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Διάβασε προσεκτικά τα manual όπως έκανες με την μητρική,και κανένα πρόβλημα. ok.... Ευχαριστώω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.