poedeer7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπερα, Εχω την 5770,τον amd x3 425,μητρικη την asus m4a78lt-m le μνημη 2gb ddr3 και ενα τροφοδοτικο coolermaster extreme 500w με λειτουργικο 7 64 ultimate. Λοιπον το προβλημα ειναι το εξης. Εκει που παιζω καμια ωρα prince of persia η singularity η sniper ghost warrior βγαινουν γραμμες στην οθονη παγωνουν τα παντα στο παιχνιδι και λεει οτι το στοιχειο σταματησε να λειτουργει και με πεταει στο desktop. μετα Στο desktop ανοιγω ton chrome kai oi γραμμες συνεχιζουν.ΟΙ σελιδες δε φορτωνουν σωστα και μετα απο λιγο μου λεει οτι απετυχε το shockwave player.Μετα κλεινει μονο του και το μσν λεγοντας κ αυτο οτι το στοιχειο σταματησε να λειτουργει.Κανω επανεκκινηση και μετα απο καμια ωρα παλι τα ιδια ενω στην αρχη δουλευει μια χαρα! Εχω στειλει τροφοδοτικο και καρτα γραφικων δυο μερες τωρα στο πλαισιο κ σημερα μου ειπαν οτι το τροφοδοτικο ειναι οκ κ η καρτα γραφικων δεν εμφανιζει προβλημα!κ οτι τρεχει ηδη 2 ωρες furmark χωρις να εμφανισει κατι..... τι μπορει να φταιει?καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.Ευχαριστω
Alchemist` Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπερα,Εχω την 5770,τον amd x3 425,μητρικη την asus m4a78lt-m le μνημη 2gb ddr3 και ενα τροφοδοτικο coolermaster extreme 500w με λειτουργικο 7 64 ultimate. Λοιπον το προβλημα ειναι το εξης. Εκει που παιζω καμια ωρα prince of persia η singularity η sniper ghost warrior βγαινουν γραμμες στην οθονη παγωνουν τα παντα στο παιχνιδι και λεει οτι το στοιχειο σταματησε να λειτουργει και με πεταει στο desktop. μετα Στο desktop ανοιγω ton chrome kai oi γραμμες συνεχιζουν.ΟΙ σελιδες δε φορτωνουν σωστα και μετα απο λιγο μου λεει οτι απετυχε το shockwave player.Μετα κλεινει μονο του και το μσν λεγοντας κ αυτο οτι το στοιχειο σταματησε να λειτουργει.Κανω επανεκκινηση και μετα απο καμια ωρα παλι τα ιδια ενω στην αρχη δουλευει μια χαρα! Εχω στειλει τροφοδοτικο και καρτα γραφικων δυο μερες τωρα στο πλαισιο κ σημερα μου ειπαν οτι το τροφοδοτικο ειναι οκ κ η καρτα γραφικων δεν εμφανιζει προβλημα!κ οτι τρεχει ηδη 2 ωρες furmark χωρις να εμφανισει κατι..... τι μπορει να φταιει?καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.Ευχαριστω Αν και οι γραμμές στην οθόνη φέρνουν σε hardware θέμα, μήπως είναι software το πρόβλημα??? Γιατί το να επηρεάζεται από την κάρτα γραφικών/τροφοδοτικό/whatever ο chrome και το msn (στο tray) πολύ περιέργο μου φαίνεται... Δοκίμασες να παίξεις τα παιχνίδια ενώ είσαι offline? Μηπως είναι κάνας ιός? Η τπτ ασυμβατότητες των παιχνιδιών/προγραμμάτων αυτών με drivers? Όπως και να έχει μου φαίνεται πολύ περίεργο το ότι επηρεάζονται άλλα προγράμματα που δεν χρησιμοποιούν την gpu...
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αν και οι γραμμές στην οθόνη φέρνουν σε hardware θέμα, μήπως είναι software το πρόβλημα??? Γιατί το να επηρεάζεται από την κάρτα γραφικών/τροφοδοτικό/whatever ο chrome και το msn (στο tray) πολύ περιέργο μου φαίνεται... Δοκίμασες να παίξεις τα παιχνίδια ενώ είσαι offline? Μηπως είναι κάνας ιός? Η τπτ ασυμβατότητες των παιχνιδιών/προγραμμάτων αυτών με drivers? Όπως και να έχει μου φαίνεται πολύ περίεργο το ότι επηρεάζονται άλλα προγράμματα που δεν χρησιμοποιούν την gpu... Θεμα drivers παιζει.Ετσι μου εκανε και εμενα και μετα ηθελε restart αλλιως δεν δουλευε ουτε mozzila ουτε καν το MSN.Τωρα τι ακριβως εχει κανει το παλικαρι δεν ξερω.Αμα δωσει καμια παραπανω πληροφορια.Παντως εμενα με τρια Prince of Percia που δοκιμασα ολα προβλημα μου βγαζανε.
poedeer7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Θεμα drivers παιζει.Ετσι μου εκανε και εμενα και μετα ηθελε restart αλλιως δεν δουλευε ουτε mozzila ουτε καν το MSN.Τωρα τι ακριβως εχει κανει το παλικαρι δεν ξερω.Αμα δωσει καμια παραπανω πληροφορια.Παντως εμενα με τρια Prince of Percia που δοκιμασα ολα προβλημα μου βγαζανε. οτι πληροφορια μου ζητησεις να στη δωσω! παντως μου εδωσαν απο το πλαισιο αλλη καρτα γιατι αυτη λεει ανεβαζε πολυ υψηλες θερμοκρασιες!(ηταν 50 βαθμους σε idle η αληθεια ειναι)μα να το κανει σε παιχνιδια που παλαιοτερα δε το εκανε? τελοσπαντων θα τη λιωσω τωρα λιγο κ θα σας πω.
guardianx71 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Καλά 50 δεν είναι και τρελή temp. Φαντάζομαι έχεις περάσει τους τελευταίους driverς για vga και mobo , καθώς και το τελευταίο bios της mobo σου. Αποκεί και πέρα τρέξε και κάνα memtest
poedeer7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 τα εχω ολα αυτα και ετρεξα μερικες ωρες memtest χωρις error.Παντως επαιξα καμια ωρα prince και μεχρι τωρα ολα οκ.Επισης η μεγιστη θερμοκρασια που εχει παει ειναι 60!!!ενω η αλλη ηταν στο 80 κατι οταν επαιζα τοση ωρα......
poedeer7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Λοιπον ολα καλα με τη νεα καρτα τελικα η παλια εφταιγε... τωρα γιατι εκλειναν οι εφαρμογες παρατηρησα οτι ηταν οσες ειχαν flash περιεχομενο. Τωρα μπορει καποιος να μου πει τι επαθε η καρτα και τα παιξε χωρις να εχει εμφανη ζημια η σκασμενο πυκνωτη?
poedeer7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Προβλημα με τον πυρηνα ή τη μνημη της ισως αυτα σκεφτηκα και γω αλλα στα καλα καθουμενα? ουτε o/c δεν της εκανα! και να περναει furmark για ωρες!!!!!!
Pooky(1) Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Αφού σου την άλλαξαν όλα ΟΚ. Δούλευα κάποτε εκεί που λες, μην ορκίζεσαι ότι έτρεχαν 2 ώρες furmark. Μάλλον την έβαλαν, είδαν τις θερμοκρασίες και την άλλαξαν. Αν βλέπαμε κάρτα γραφικών με πολύ σκονισμένο ανεμιστήρα και με τον πελάτη να παραπονιέται για artifacts, την αλλάζαμε κατευθείαν λέγοντας για ώρες tests.
nick#18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σαν πριν με την 4770 που ειχα πααρα πολλα framedrops... την παω μια φορα για αλαγη τους λεω το κανει εκει εκει και εκει τα test της τα περναει ψαξτε το.. Ενταξι λεει... ολα καλα, εξυπηρετικοτατοι να ακουσουν το προβλημα και ο,τι ειχα να τους πω... μιαμιση εβδομαδα μετα ντριν ντριν το τηλεφωνο -Παρακαλω?!, -Ε, ναι γεια σας απο e-shop σας καλουμε, η καρτα σας δεν εχει κανενα προβλημα την δοκιμαζαμε 4 μερες και δεν εβγαλε καποιο προβλημα" μαλιστα λεω ερχομαι να την παρω.... Την περνω, τη βαζω ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! περνανε 2 βδομαδες παω σε αλλο e-shop point και την αλαξαν σε 2 μερες..
poedeer7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 ναι μια χαρα που μου την αλλαξαν και ολα ενταξει.Απλα ειχα ετσι την απορια πως το επαθε μαλλον ηταν απο την αρχη προβληματικη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.