SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι gamers, Ποιο παλιά είχα δεί ένα ωραίο παιχνίδι στο youtube. Δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του. Είναι παιχνίδι με μαχητικά αεροσκάφη καινούργιας τεχνολογίας και από ότι θυμάμαι κιόλας ήτανε και multiplayer. Περισσότερα δεν θυμάμαι να σας πω. Αν μπορείτε βρείτε το μου σας παρακαλώ, έχω και ένα παλιό Joystick και είναι ώρα να το χρησιμοποιήσω. ) Ευχαριστώ.
Alchemist` Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι gamers, Ποιο παλιά είχα δεί ένα ωραίο παιχνίδι στο youtube. Δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του. Είναι παιχνίδι με μαχητικά αεροσκάφη καινούργιας τεχνολογίας και από ότι θυμάμαι κιόλας ήτανε και multiplayer. Περισσότερα δεν θυμάμαι να σας πω. Αν μπορείτε βρείτε το μου σας παρακαλώ, έχω και ένα παλιό Joystick και είναι ώρα να το χρησιμοποιήσω. ) Ευχαριστώ. [offtopic] η περιγραφικότητά σου μου θύμισε ένα φίλο μου... Πήρε το C&C Red Alert 2 μόλις κυκλοφόρησε (τυχαία, δεν ήξερε περί τίνος πρόκειται), αμέσως την επόμενη μέρα ακολούθησε η εξής συζήτηση: -Πήρα ένα καινούργιο παιχνίδι -Πως το λένε? -Red Alert -Ασε να μαντέψω καμία λαλακία πήρες πάλι? -Ε να μωρέ, κάτι μαλάκες πετάνε και πυροβολάνε (αναφερόμαινος στους rocketeers από το allied campaign) -Μπράβο μαλάκα, πέταξες 40 ευρώ... Δεν ασχολήθηκα με το παιχνίδι για κάνα μήνα (δεν είχαμε και ίντερνετ τότε), μέχρι που το έφερε και κατάλαβα τι παιχνιδάρα ήτανε... [/offtopic]
hydro9 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μηπως εννοεις το H.A.W.X. ?? [offtopic] -Μπράβο μαλάκα, πέταξες 40 ευρώ... Δεν ασχολήθηκα με το παιχνίδι για κάνα μήνα (δεν είχαμε και ίντερνετ τότε), μέχρι που το έφερε και κατάλαβα τι παιχνιδάρα ήτανε... [/offtopic] Υπηρχαν ευρω τοτε??
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αυτό πρέπει να είναι αλλά τώρα που το ξαναβλέπω δεν μου φαίνετε και τόσο ωραίο. Ξέρεις κανένα άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.