EddieObscurant Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ασε το ένα απο τα δύο στα default και ανέβασε το άλλο μέχρι να σου βγάλει artifacts. Μετά κάνε το ανάποδο. Και στο τέλος βάλε τα ρολόγια που βρήκες και τρέξε ένα τελευταίο, για να δεις αν είναι οκ.
LeoNaXe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ok. θα δοκιμάσω κι θα πω τα αποτελέσματα ---------- Προσθήκη στις 13:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:26 ---------- μπα δεν βλέπω να βγάζω άκρη. κατέβασα την μνήμη και τώρα έσβησε εντελώς η οθόνη και άναψε πάνω στην κάρτα γραφικών ένα φωτάκι, πάτησα reset και ξανά άνοιξε ---------- Προσθήκη στις 13:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:37 ---------- το δοκίμασα και στης default ρυθμίσεις και πάλη σβήνει η οθόνη..... γιατί το κάνει τώρα αυτό?
EddieObscurant Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Τα φωτάκια σημαίνουν τα εξής HD4850 LEDs D1601 - Over temp protection enabled D1602 - EXT 12V fault
LeoNaXe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 το D1601 ανάβει. δεν φτάνει και σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, στα 90 φτάνει το πολύ ---------- Προσθήκη στις 14:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:05 ---------- καλά πώς γίνετε να ξέρεις τόσα πολλά δεν μπορώ να καταλάβω. πόσα χρόνια έχεις φάει για να τα μάθεις
EddieObscurant Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Mπορεί να μην είναι ο πυρήνας αλλά τα mosfet (τα οποια έχουν όριο τους 120 βαθμους). Επειδή δεν φαίνεται απο τη φώτο σου, υπάρχει ψύκτρα πάνω τους ή είναι μόνο πάνω στον πυρήνα? Οπως και να ναι ας την να κρυώσει. Ε, άμα ασχολείσαι καθημερινά τα μαθαίνεις.
LeoNaXe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 τα mofset πιστεύω είναι τα τσιπάκια που έχει τριγύρω. όχι δεν καλύπτει και αυτά αλλά τα φυσάει ο ανεμιστίρας
EddieObscurant Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Tα mosfet ειναι αυτα Η συγκεκριμενη κάρτα είναι η 3850, στην 4850 είναι λίγο πιο αριστερά. Αν δεν έχουν, και έχεις ψυκτράκια απο μνήμες μπορείς να τα βάλεις πάνω.
LeoNaXe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 δεν έχουν. και δυστυχώς δεν έχω ψικτράκια, δηλαδή αυτά ανεβάζουν θερμοκρασία και κλίνει?
EddieObscurant Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν μπορείς να σαι σίγουρος, αλλά μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να δεις αν έχει διαφορά βάζοντας έναν ανεμηστήρα να τα φυσάει. Επίσης κοιτα με το gpu-z και της θερμοκρασίες τις άλλες (πχ memio) που συνήθως είναι 7-10 βαθμους πιο πάνω απο το gpu temp.
LeoNaXe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 κατέληξα στα 690/1070, έβαλα και έναν ανεμιστήρα σε αυτά που έλεγες και δεν έκλεισε ο υπολογιστής και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα έκανα test με το OCCT 15άλεπτο και δεν έβγαλε κανένα artifact με max 96 C (error check, full screen, shader complexity 8) τώρα εύχομαι να είναι καλά
LeoNaXe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 κατέληξα στα 690/1070, έβαλα και έναν ανεμιστήρα σε αυτά που έλεγες και δεν έκλεισε ο υπολογιστής και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα έκανα test με το OCCT 15άλεπτο και δεν έβγαλε κανένα artifact με max 96 C (error check, full screen, shader complexity 8) τώρα εύχομαι να είναι καλά
EddieObscurant Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οκ. Ωραίος. Οπως σου είπα όμως το τροφοδοτικό είναι οριακό. Οπως βλέπεις και στο τελευταίο γράφημα, στην +12v γραμμη, δίνει 11.1v το οποιο είναι απαράδεκτο κατα τη γνώμη μου.
EddieObscurant Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οκ. Ωραίος. Οπως σου είπα όμως το τροφοδοτικό είναι οριακό. Οπως βλέπεις και στο τελευταίο γράφημα, στην +12v γραμμη, δίνει 11.1v το οποιο είναι απαράδεκτο κατα τη γνώμη μου.
LeoNaXe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 βρε ας πάει να ................. το τροφοδοτικό και ο υπολογιστής μαζί άμα θέλει. ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου με βοήθησες αρκετά. ώρα μιας και βλέπω τον επεξεργαστή ότι είναι συνέχειας κρύος λες να τον ανεβάσω και άλλο? στα 3.2 το έχω πάει
LeoNaXe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 βρε ας πάει να ................. το τροφοδοτικό και ο υπολογιστής μαζί άμα θέλει. ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου με βοήθησες αρκετά. ώρα μιας και βλέπω τον επεξεργαστή ότι είναι συνέχειας κρύος λες να τον ανεβάσω και άλλο? στα 3.2 το έχω πάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.