x2468 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 παιδια ειμαι σε δίλημα. αύριο θα μου κάνουν δώρο το vivaz ή το samsung wave και μου είπαν να επιλέξω ένα. επειδή έχω μπερδευτεί με τα χαρακτηριστικά των 2 κινητών που περίπου τα βλέπω ίδια (πέρα απο το λειτουργικό) θα με βοηθούσατε πολύ αν μου λέγατε τις απόψεις σας.
damastes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 στα + του vivaz, η κάμερα, το gps, το λειτουργικό που είναι symbian και θα βρείς πολλές εφαρμογές, σε αντίθεση με το samsung που φοράει το πρωτοεμφανιζόμενο badaOs. στα + του samsung, η δεύτερη κάμερα για video κλήσεις, η φοβερή οθόνη της samsung super amoled, Divx και Mkv, γενικά το όλο hardware. Το BadaOs λογικά θα πηγαίνει σφαίρα αλλά απο εφαρμογές;
x2468 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 σε ευχαριστω πολυ για την άμεση απάντηση.πήγα πριν από λίγο και πήρα το wave.φαίνεται πάρα πολύ ωραίο.
damastes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ωραίος με γεία, απλα θα χρειαστεί λίγο υπομονή για εφαρμογές, μέχρι στιγμής έχει καμια 200αρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.