Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Επιτάχυνση ξε-επιτάχυνση, το smooth scroll του Opera, δεν το έχω δει ούτε στον Firefox, ούτε στον Chrome.
revvok Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 μακάρι να ναι με gpu acceleration.μπορεί στο παρελθόν να ενσωμάτωνε καινοτομίες αλλά πλέον έχει μείνει πίσω.καλό θα ήταν και ένα 64bit build,γιατί ο ανταγωνισμός τον έφαγε. Καλά πίσω δεν έχει μείνει. Όλες οι "καινοτομίες" των άλλων είναι σε beta, alpha , preview εκδόσεις ούτως ή άλλως... Και η μόνη, στην ουσία, είναι το gpu acc., που ο opera είναι και ο τελευταίος που το χρειάζεται..
PCharon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Και η μόνη, στην ουσία, είναι το gpu acc. Θα έλεγα και τον task manager του G.Chrome που έβαλε γυαλιά σε όλους τους άλλους από γεννησιμιού του. Όχι μόλις κολλήσει για οποιοδήποτε λόγο μία σελίδα να κολλάει ο κόσμος όλος... .
Meraklis56 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά πίσω δεν έχει μείνει. Όλες οι "καινοτομίες" των άλλων είναι σε beta, alpha , preview εκδόσεις ούτως ή άλλως... Και η μόνη, στην ουσία, είναι το gpu acc., που ο opera είναι και ο τελευταίος που το χρειάζεται.. εδώ έχεις ένα δίκιο αλλά εφόσον πρόκειται να βελτιωθεί γιατί όχι? αναμένουμε να μας έκπληξη ο opera για άλλη μια φορά!!
ariadgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Επιτάχυνση ξε-επιτάχυνση, το smooth scroll του Opera, δεν το έχω δει ούτε στον Firefox, ούτε στον Chrome. Εννοείς να φανταστώ την ωραία κύλιση ειδικά στα forums... Αν εννοείς αυτό..., για αυτό τον χρησιμοποιώ...
ahristos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Θα έλεγα και τον task manager του G.Chrome που έβαλε γυαλιά σε όλους τους άλλους από γεννησιμιού του. Όχι μόλις κολλήσει για οποιοδήποτε λόγο μία σελίδα να κολλάει ο κόσμος όλος... . Χίλιες φορές να σας το πούνε, δεν πρόκειται να πιστέψετε ότι πρώτη το έκανε η Microsoft στον IE8, μήνες πριν κυκλοφορήσει ο Chrome ε;
PCharon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Χίλιες φορές να σας το πούνε, δεν πρόκειται να πιστέψετε ότι πρώτη το έκανε η Microsoft στον IE8, μήνες πριν κυκλοφορήσει ο Chrome ε; Διάβασε λίγο την υπογραφή μου και χαλάρωσε γιατί δε θυμάμαι να μου το είπε κάποιος και δε χρησιμοποιώ ΙΕ8 για να το έχω διαπιστώσει μόνος μου. Εν πάσει περιπτώσει, σημασία έχει πως είναι ένα σπουδαίο "feature" που λείπει από τον Opera κι αυτό ήταν το νόημα αυτού που διάβασες.
kostandinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Κυκλοφόρησε ο Opera 10.63 , ftp://ftp.opera.com/pub/opera/mac/1063/ ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/1063/ ftp://ftp.opera.com/pub/opera/linux/1063/
elven Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Χίλιες φορές να σας το πούνε, δεν πρόκειται να πιστέψετε ότι πρώτη το έκανε η Microsoft στον IE8, μήνες πριν κυκλοφορήσει ο Chrome ε; Διάβασε λίγο την υπογραφή μου και χαλάρωσε γιατί δε θυμάμαι να μου το είπε κάποιος και δε χρησιμοποιώ ΙΕ8 για να το έχω διαπιστώσει μόνος μου. Εν πάσει περιπτώσει, σημασία έχει πως είναι ένα σπουδαίο "feature" που λείπει από τον Opera κι αυτό ήταν το νόημα αυτού που διάβασες. Ωραία υπογραφή PCharon Like Chrome, IE 8 uses multiple, discrete processes to isolate and protect each tab's contents. However, while Chrome takes a purist approach and literally launches a new process with each opened tab, IE 8 uses more of a hybrid model: It creates multiple instances of the iexplore.exe process but doesn't specifically assign each tab to its own instance. Thus a look at Task Manager under Windows will show an equal or greater number of Chrome instances than running tabs, whereas IE 8 will generate a fewer number of instances -- for example, six copies of iexplore.exe to support 10 discrete tabs -- and share them among the running tabs. http://www.pcworld.com/article/150623/chrome_vs_explorer_8.html?tk=rss_news λέω να δώσω μια ευκαιρία στον Opera για το pc,αντε να δουμ
st2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια εβαλα οπερα 11 (αλφα) δεν μου εχει κρασαρει μεχρι τωρα και ολα πανε ρολοι το μονο που δεν μπορω να ρυθμισω ειναι να διαλεξω μια λεξη και με δ2ξι κλικ να κανω αναζητηση και να ανοιξει τα αποτελεσματα της σε νεα καρτελα πως το κανω αυτο ?
st2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια εβαλα οπερα 11 (αλφα) δεν μου εχει κρασαρει μεχρι τωρα και ολα πανε ρολοι το μονο που δεν μπορω να ρυθμισω ειναι να διαλεξω μια λεξη και με δ2ξι κλικ να κανω αναζητηση και να ανοιξει τα αποτελεσματα της σε νεα καρτελα πως το κανω αυτο ?
PCharon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Όταν πας τον κέρσορα του ποντικιού πάνω από τη μηχανή αναζήτησης πάτα [shift + κλικ ποντικιού] ή [shift + Enter].
PCharon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Όταν πας τον κέρσορα του ποντικιού πάνω από τη μηχανή αναζήτησης πάτα [shift + κλικ ποντικιού] ή [shift + Enter].
st2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 PCharon δεν τα εγραψα καλα παραπανω επαναδιατυπωνω παω μαρκαρω την λεξη παταω δεξι κλικ παταω αναζητηση και μου βγαζει τα αποτελεσματα στο ιδιο tab ενω εγω θα ηθελα να μου ανοιγει νεα καρτελα πως γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα