Προς το περιεχόμενο

css-tricks.com, ie6 και cross-browser compatibility

zinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια η γνώμη σας για την προσέγγιση του css-tricks.com όσο αφορά την εμφάνιση σε ie6?

Φροντίζει για το accessibility στο περιεχόμενο ακόμα και αν έχεις ie6, αλλά δεν ασχολείται καθόλου με την εμφάνιση. Προφανώς το target group του site έτσι κι αλλιώς δεν περιλαμβάνει κατόχους ie6 οπότε "τον παίρνει" να κάνει κάτι τέτοιο.

Πόσο υποστηρίζετε ie6 σε αυτά που κάνετε? Και κατά πόσο οι πελάτες σας ζητάν να παίζει το site σε ie6?

Δημοσ.

Πλέον δεν τον υπολογίζω καθόλου. Σε μερικές σελίδες μου τον έχω μπλοκάρει κιόλας. Δεν ξέρω αν είμαι λάθος για πολλούς ή κακός web designer αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με την αρχαιολογία... μου τρώει πολλές ώρες

Δημοσ.

Στην εταιρία μας έχουμε σαν γραμμή το να υποστηρίζουμε τον IE6, αλλά επειδή είναι περιορισμένων δυνατοτήτων φροντίζουμε απλά το site και όλη η διαθέσιμη πληροφορία να είναι προσβάσιμη. Αλλά μέχρι εκεί. Αν υπάρχει κάποιο θέμα με το css που είναι δύσκολο να φτιαχτεί στον IE6, απλά φροντίζουμε να είναι decent η εμφάνιση του.

Επίσης η απόφαση μας για να φτιάξουμε ένα site κ για IE6 έχει να κάνει με τους επισκέπτες του site. Ένα site το οποίο δεν θα τραβήξει νέο κόσμο (π.χ. ένα site για κάποιο ιατρικό συνέδριο) σίγουρα πρέπει να φαίνεται στον IE6 καθώς οι περισσότεροι επισκέπτες (γιατροί) δεν έχουν αναβαθμίσει το σύστημα τους...:-(

Το cross-browser compatibility είναι πονεμένη ιστορία κ δυστυχώς θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν φροντίζω τα project που δουλεύω να είναι συμβατά με ie6,

βάζω ένα redirect στην περίπτωση που κάποιος επισκέπτης έχει τον 6 και του ζητά να αναβάθμιση σε 7+, firefox, safari ή chrome.

πρέπει όλοι να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τον ie όποια και να είναι η έκδοση του, και με τον 9 πατάτες κάνουν, άσε που δεν μπορούμε να τα τεστάρουμε σε mac!

Δημοσ.

Δε λαμβάνω υπόψιν τον IE6 εδώ και 2 χρόνια. Απλά συμβαίνουν τόσα "κουλά" στον αναθεματισμένο αυτόν browser που προτιμώ να έχω την ηρεμία μου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...