ditsikts Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το πρόβλημα πρώτα: Όταν έχει μπει το κινητό σε αναμονή δηλαδή η οθόνη είναι μαύρη, όταν απαντάω κάποια κλήση (σέρνωντας προς τα κάτω τη μπάρα που έχει το όνομα πάνω) μερικές φορές ενώ τον ακούω δε με ακούει. Όταν καλώ εγώ ή όταν με πέρνε τηλέφωνο και δεν ειναι σε αναμονή τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πιο θα είναι το κέρδος αν το κάνω root; ---------- Προσθήκη στις 18:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:47 ---------- Βρήκα τη λύση στο πρόβλημα. Πας και ρυθμίζεις το network mode σε "GSM Only" (Settings -> Wireless & Networks -> Mobile Networks -> Network Mode) to "GSM Only" (Ρυθμήσεις->ασύρματα δίκτυα->Δικτθα κινητής τηλεφωνίας->Λειτουργία δικτύου) σε "GSM Only"
Skylined Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Πιο θα είναι το κέρδος αν το κάνω root; Καταρχήν συγχαρητήρια για την επίλυση του προβλήματός σου. Με root έχεις το software-firmware του κατασκευαστή αντί για του παρόχου σύνδεσης, μπορείς να βάλεις sim άλλων εταιριών, να αλλάξεις την έκδοση του λειτoυργικού και radio με ανεπίσημες εκδόσεις, να εγκαστήσεις προγράμματα, θέματα και κολπάκια που με root δε μπορείς όπως π.χ. αυτά. Από τη στιγμή που είναι εύκολο δε βλέπω γιατί να μην to κάνει κάποιος. Για να κάνω root το δικό μου Desire χρησιμοποίησα αυτό τον οδηγό
ditsikts Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μάλλον θα περιμένω μέχρι να βρεθεί μια εφαρμογή που θα χρειάζομαι πραγματικά και να θέλει root. To πήρα χθες και δε θέλω ακόμα να αρχίσω τις mod-ιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.