Προς το περιεχόμενο

κολπα αλα πανεπιστημιακα...

fuzzy14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει η όλη σαπίλα όπως λέτε με τα κόμματα, αλλά δεν είναι όλα τόσο εξαρτώμενα πάνω σε αυτά και στον βαθμό που τα παρουσιάζεται στο παιδί, του δημιουργείτε τάσεις φυγής...

Στην σχολή μου συγκεκριμένα, μπορείς να βρεις σημειώσεις ήτε μέσω του φόρουμ της σχολής ήτε μέσω με ενός φόρουμ που έχουν στήσει φοιτητές. Βεβαίως και έχουν και οι παρατάξεις αλλά κοίτα να ψάξεις πρώτα από αλλού σημειώσεις..

Οι φιλίες θα έρθουν όπως και να χει, είναι το ποιο εύκολο πράγμα.

Ψάξου για προγράμματα όπως εράσμους που είπε και ο ινσομνιακ και ρώτα τι χρειάζεται ακριβώς για να συμμετάσχεις. όσο ποιο νωρίς γνωρίζεις τόσο καλύτερα.

και μια συμβουλή σχετικά με το διάβασμα και τα μαθήματα.

Καταρχάς σου εύχομαι να μπεις στην σχολή που γουστάρεις, αλλά να ξέρεις οι σχολές μηχανικών (οποιοσδήποτε κλάδος) και γενικώς σε σχολές που δεν μαθαίνεις κάτι παπαγαλία για να πας να το δώσεις, η παρακολούθηση των θεωριών για μένα είναι απαραίτητη (πέρα των υποχρεωτικών εργαστηρίων), μιας και σχεδόν όλα τα μαθήματα είναι εντελώς καινούργια πράγματα που χωρίς εξήγηση από καθηγητή και με απλό διάβασμα σημειώσεων είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τα μάθεις και να τα περάσεις..

για ότι άλλο μας κατέβει, θα το πούμε συζήτηση να γίνεται, αλλά και ότι απορία έχεις να στη λύσουμε..

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αδερφέ, τα πιο ωραία του πανεπιστήμιου είναι τα εξής:

1. Γκομενάκια, που έχουν φάει φρίκη μετά από ένα χρόνο πηξίματος (με ξ).

2. Το μεσημεριανό ξύπνημα για να πας για καφέ στη σχολή.

3. Το μηδενικό άγχος για τις εξετάσεις, ο Σεπτεμβριος και το 5 να είναι καλά.

4. Το πάσο.

5. Το Εράσμους.

Πειτε μου οτι ετσι ΔΕΝ σκεφτεται ο μεσος Ελληνας φοιτητης διοτι θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!

Δημοσ.
[σπασικλάκι mode]Το να κρατάς ο ίδιος σημειώσεις δεν το μελετάμε ε;[/σπασικλάκι mode]

this is the ideal... όπως είπα και ποιο πάνω το να παρακολουθήσεις τις θεωρίες είναι κάτι που βοηθάει απίστευτα πολύ στο να περνάς εύκολα τα μαθήματα...

Δημοσ.
this is the ideal... όπως είπα και ποιο πάνω το να παρακολουθήσεις τις θεωρίες είναι κάτι που βοηθάει απίστευτα πολύ στο να περνάς εύκολα τα μαθήματα...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=8_Cqk5xB0t8&feature=related[/ame]

Τα πανεπιστήμια δε λειτουργούν έτσι.

Δημοσ.
απο οκτωβρη πανεπιστημιο!(ευελπιστω ως μηχανολογος μηχανικος)...οποιος λοιπον γνωριζει τα..κολπα ωστε να μπορεσω να επωφεληθω οσο το δυνατον περισσοτερα απο το πανεπιστημιο ειναι ευπροσδεκτος να απαντησει! Για να εχετε μια ιδεα ενδιαφερομαι για τα μαθηματα, τα προγραμματα που υπαρχουν,εσωτερικου κ εξωτερικου αλλα και οτιδηποτε αλλο νομιζετε...(δεν γνωριζω ακομη πολη)

Φιλε που ευελπιστεις να περασεις (πανεπιστημιο)??

Δημοσ.

Τι άλλο θέμα; Τα πανεπιστήμια είναι για κονέ με παρατάξεις, φραπέ, πάρτυ και εκδρομές στη Μύκονο. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!

Δημοσ.
Τι άλλο θέμα; Τα πανεπιστήμια είναι για κονέ με παρατάξεις, φραπέ, πάρτυ και εκδρομές στη Μύκονο. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!

Χαχα!! Κάνεις πλάκα φαντάζομαι.

Δηλαδή για κάποιους το ξέρω ότι αυτή είναι πάνω κάτω οι περίληψη της φοιτητικής τους ζωής, αλλά υπάρχει και κόσμος που σπουδάζει, δλδ παρακολουθεί, διαβάζει, κρατάει σημειώσεις, πάει βιβλιοθήκη με τις ώρες, σπάει το κεφάλι του να λύσει εργασίες, σπάει το κεφάλι του να δει γιατί κόπηκε κλπ κλπ (τουλάχιατον όταν τον αφήνουν οι καταληψίες).

Δημοσ.

ενταξει μεσα στο προγραμμα ειναι ολα παιδες.κι εγω χαζευα 2 χρονια αλλα στο 3ο ετος παρακολουθουσα και τελειωσα κανονικα.δεν ειναι δυνατον να εισαι φοιτητης και να μην "εκμεταλλευτεις" τις νεες δυνατοτητες που σου παρουσιαζονται.ενας φοιτητης μπαινει στο τριπακι της ζωης και απο τις εξωπανεπιστημιακες του δραστηριοτητες(ονοματιστε τις οπως θελετε).

Δημοσ.

Ρε παιδια ειλικρινα πιστευεται οτι ενα λυκειοπαιδο που διαβαζε 10+ ωρες τη μερα για να περασει εκει που θελει,οταν περασει και ειναι στο πρωτο ετος θα κατσει να διαβασει και να κανει ολα αυτα που λετε?Ουτε μια στο εκατομμυριο!

Αν δεν εχει υποχρεωτικα μαθηματα,εργαστηρια κτλπ θα ειναι μονιμα στο καφε

Δημοσ.
Ρε παιδια ειλικρινα πιστευεται οτι ενα λυκειοπαιδο που διαβαζε 10+ ωρες τη μερα για να περασει εκει που θελει,οταν περασει και ειναι στο πρωτο ετος θα κατσει να διαβασει και να κανει ολα αυτα που λετε?Ουτε μια στο εκατομμυριο!

Αν δεν εχει υποχρεωτικα μαθηματα,εργαστηρια κτλπ θα ειναι μονιμα στο καφε

Πίστεψέ με, κι εγώ έτσι έλεγα. Είμαι δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Μοριακής Βιολογίας - Γενετικής του ΔΠΘ. Στο πρώτο έτος λοιπόν μια συμφοιτήτριά μου, που πήγαινε για ιατρική αλλά δεν, είπε να δοκιμάσει τη σχολή για να δει αν της αρέσει ή να ξαναδώσει. Και έβγαλε μέσο όρο 8.3 - τον ψηλότερο στο έτος και από τους πιο ψηλούς για τμήμα σαν αυτό, αν δείτε το Πρόγραμμα Σπουδών.

Όπως φαίνεται, υπάρχουν και τέτοια άτομα.

Δημοσ.

Ε κοίτα, μην ξεχνάς τον παράγοντα Αλεξανδρούπολη, όπου το μόνο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος στα 20 του εκτός από το να σπουδάσει είναι να αυτοκτονήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...