fuzzy14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 απο οκτωβρη πανεπιστημιο!(ευελπιστω ως μηχανολογος μηχανικος)...οποιος λοιπον γνωριζει τα..κολπα ωστε να μπορεσω να επωφεληθω οσο το δυνατον περισσοτερα απο το πανεπιστημιο ειναι ευπροσδεκτος να απαντησει! Για να εχετε μια ιδεα ενδιαφερομαι για τα μαθηματα, τα προγραμματα που υπαρχουν,εσωτερικου κ εξωτερικου αλλα και οτιδηποτε αλλο νομιζετε...(δεν γνωριζω ακομη πολη)
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Βγήκαν τα αποτέλεσματα από τις πανελλαδικές?
fuzzy14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 οχι,τριτη ή τεταρτη βγαινουν οι βαθμοι και τελη αυγουστου οι βασεις εισαγωγης..γι αυτο λεω οτι ευελπιστω να ειμαι στ μηχανολογων...παντως καλη ειναι μια..μικρη προετοιμασια απο τωρα!
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Άντε καλά αποτελέσματα τότε αλλά μην το έχεις και σίγουρο γιατί ποτέ δεν ξέρεις..(προσωπική εμπειρία σε αντίστοιχο θέμα)
fuzzy14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 σ ευχαριστω!ναι ξερω..ειχα ενα φιλο που δεν περασε για 5 μορια...τι να κανεις...θα βρω παντως μια σχολη που θα μου αρεσει αναλογα με τα μορια που θα εχω βγαλει οποτε οκ!
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Εγώ δεν πέρασα για 1 πλάκα μου κάνεις?? Αστειεύομαι.... Και πάλι καλά αποτελέσματα να έχεις !
arshavin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 http://www.mech.ntua.gr/gr/home http://www.meng.auth.gr/el.html
mrfan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Φιλε άμα θες να επωφεληθείς γράψου στην παράταξη με τα μεγαλύτερα ποσοστά.Πέρα από το γεγονός ότι κάποιος εκπρόσωπος παράταξης θα σε βοηθήσει στην εγγραφη και θα σε ξεναγήσει άμα γραφτείς θα έχεις τις σημειώσεις σου,τα "δωράκια" σου,ενημέρωση και γενικότερα ζωή και κότα.Δυστυχώς η ευτυχώς αυτή είναι η κατάσταση
Adon1s Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 δεν υπαρχουν παραταξεις με την εννοια των παραταξεων φιλε... ολες οι παραταξεις κανουν κοντρα για το ποια θα κανει τα περισσοτερα παρτυ και αναλογα τα τσεπωνουν απο τα κομματα,αγωνιουν για το ποσα τραπεζια θα γεμισουν στα μπουζουκια καιποσα μπουκαλια θα τους δωσουν στα κλαμπια,εχουν νταλαβερια με τους καθηγητες και οι προεδροι των παραταξεων μετα απο χρονια γινονται αυτοματα καθηγητες σε αυτες τις σχολες.... η σαπιλα στο επακρο αν θες μια τετοια ζωη μπορεις να πας... το αστειο ξερεις ποιο ειναι?? οτι ΠΑΣΠ ΔΑΠ κλπ διατυμπανιζουν οτι δεν εχουν απολυτως καμια σχεση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,δεν το δεχονται....
slipknot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Φιλε άμα θες να επωφεληθείς γράψου στην παράταξη με τα μεγαλύτερα ποσοστά.Πέρα από το γεγονός ότι κάποιος εκπρόσωπος παράταξης θα σε βοηθήσει στην εγγραφη και θα σε ξεναγήσει άμα γραφτείς θα έχεις τις σημειώσεις σου,τα "δωράκια" σου,ενημέρωση και γενικότερα ζωή και κότα.Δυστυχώς η ευτυχώς αυτή είναι η κατάσταση Ωραία νοοτροπία, κατά τα άλλα κάνουμε παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μπορείς απλά να επιλέξεις ποια παράταξη θα πείσεις πως ψηφίζεις. Και να παίρνεις τις σημειώσεις σαν καλό πρόβατο, αλλά στις εκλογές να δίνεις το παρόν και να ψηφίζεις ΠΑΟΚ. Δοκιμασμένο, μοναδικό κακό πως πρέπει να είσαι εκεί τη μέρα των εκλογών.
Adon1s Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 εγω τα ειχα καλα και με τις 3 παραταξεις και με βοηθουσαν και οι τρεις γιατι δεν ηθελα να χρωματιστω και να ειμαι δακτυλοδειχτουμενος οτι ειμαι με την ταδε παραταξη..με λιγα λογια ολοι νομιζαν πως ειμαι μαζι τους... μεχρι που στις εκλογες εριξα λευκο και επειδη επανω στα ψηφοδελτια εγραφαν τα ονοματα μας με αορατο μελανι και γνωριζουν ποιος ψηφιζει ποιον και εκτοτε κανεις απο αυτους που μιλουσα,απο αυτα τα κοματοσκυλα που μονο με το μεσο του κομματος και το γλειψιμο στους βουλευτες θα παρουν το πτυχιο και θα τσεπωσουν τα λεφτα απο τα μπουζουκια και τα παρτυ, κανενα λοιπον απο αυτα τα καλοπαιδα δεν μου μιλαει.....
slipknot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 επανω στα ψηφοδελτια εγραφαν τα ονοματα μας με αορατο μελανι Αν γίνει κάτι στο προσεχές μέλλον, δεν θα είναι ατύχημα.
Adon1s Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αν γίνει κάτι στο προσεχές μέλλον, δεν θα είναι ατύχημα. ηδη εχουμε ετοιμαστει για τις επομενες εκλογες καμια 20 ατομα με μπλε φακους και καμερες κλπ να τους ξεβρακωσουμε.... εννοειται πως δεν ξαναψηφιζω οπως επισης εννοειται οτι αν γινει κατι τετοιο το θεμα θα θαφτει,δεν θα παρουμε ποτε πτυχιο μιας και οι καθηγητες ειναι αμεσα εμπλεκομενοι με τα κομματα και στο τελος θα λενε οτι εμεις ειμαστε αυτοι κακοι φασιστες των πανεπηστημιων που δεν αφηνουμε υποκινουμενοι απο μεγαλα συμφεροντα να γινουν δημοκρατικες διαδικασιες στο ασυλο των ιδεων μπλα μπλα μπλα....
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ελεος ρε φιλε ακου εκει αορατο μελανι τι ζωα π ειναι..... και εμας τσακωνονται και με εκνευριζουν ασε που χωνονται εκει που καθεσαι και σ κανουν και χαλαστρα :PP τους την εχω ψιλοπει και ειμαι σχεδον παντα με πολυ επιθετικη διαθεση οποτε ερχονται(μου βγαινει αυτοματα) και δεν μ κολλανε πια.... αλλα συνεχιζουν να μεκνευριζουν....μακαρι να βγει νομος να απαγορευτουν τα κομματα στις σχολες ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.