Προς το περιεχόμενο

Δείπνο στο σπίτι

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλο-offtopic:

4. Φαντάσου μια εικόνα με νερό. Τι φαντάστηκες;

Θάλασσα

Αφού το σεξ πάει καλά δεν έχω κάτι να πω

Για πες και τις άλλες απαντήσεις. :-)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τις ιδέες για το φαγητό στις είπε ο Lucifer.

Αρα πάει αυτό.

Συμφωνώ στο να κάνεις μπάνιο και να αερίσεις το δωμάτιο αφού τελειώσεις το μαγείρεμα που είπε ένας άλλος φίλος. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

Η ιδέα με τα πολλά κεριά είναι όντως λίγο κιτς. Μερικά ωραία κεριά στο τραπέζι, χαμηλός φωτισμός και καλή μουσική ολοκληρώνουν την ατμόσφαιρα.

Μερικά κεριά, αφου σου αρέσουν, μπορείς να βάλεις και στην κρεβατοκάμαρα αλλά λίγα, τα οποία θα ανάψεις όταν θα πάτε μέσα.

Σειρά τώρα έχει να πάρεις και ένα ωραίο κρασί (ίσως και δύο αν πίνει πολύ), και να πιείτε τόσο που να ζαλιστείτε ελαφριά (όχι να την ακούσετε). Πολύ γευστικό και με καλή τιμή σου προτείνω το ΚΑΤΩΓΙ.

Αυτά και άσε και τη φαντασία σου ελεύθερη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και επανέχρομαι παίδες !!

Το δείπνο θα το κάνω την Δευτέρα επομένως ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ η ώρα..

Για το φαγητό έχω καταλήξει σε αυτό που μου πρότεινε ο Lucifer με τις κωτομπουκιές... Από γλυκό δεν ξέρω τι να κάνω???

Θα βάλω μερικά κεριά εκεί που θα κάτσουμε να φάμε και στην κρεβατοκάμαρα τα οποία θα τα ανάψω λίγο πριν πάμε..

Μου αρέσε η ιδέα με τα ροδοπέταλα... Που να βάλω? Στο τραπέζι πάνω?

Επίσης από κρασί έχω βρει !!

Μου λείπει η μουσική ! Για πείτε τι μπορώ να βρω.. Κάποιο cd

Δημοσ.

γλυκο cheesecake η σουφλε σοκολατας!!!!!!

μουσικη λεω για φρανκ σινατρα.

στο τραπεζι ρε

αμα τα βαλεις στο κρεβατι μ κανει σαχλορομαντικο και πολυ μπαναλ

Δημοσ.
στην κρεβατοκάμαρα [...] λίγο πριν πάμε..

Είναι στάνταρ αυτό ή το υπολογίζεις μόνος σου; :devil:

Γλυκό επιβάλλεται κάτι σοκολατένιο νομίζω.

Όσο για μουσική, αν είναι κάτι που δεν το ακούει με τίποτε θα ξενερώσει. Πχ, θεος ο Frankie αλλά μια trendy 17χρονη θα έβαζε τα γέλια. Καλυτερα μια cool ήρεμη τζαζιά τύπου Billie Holiday.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=R7llu2aQRSQ]κάτι τέτοιο δηλαδή[/ame]

Δημοσ.

Γλυκό εγώ λέω κρέμα καραμελέ. Ή καμιά πανακότα. Κάτι καλοκαιρινό τέλος πάντων, ελαφρύ κτλ, όχι σοκολάτες.

Θα σου πρότεινα τη συνταγή για το συγκλονιστικά γαμάτο παγωτό-τσηζκεηκ με βύσσινο αλλά επειδή ήταν αυτοσχέδιο πρέπει να δουλέψω λίγο την εμφάνιση, καθώς στο σερβίρισμα φαίνεται λες και το έφαγε κάποιος ήδη 3-4 φορές πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...