sdim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλημέρα σε όλους. Μπορώ να έχω πρόσβαση σε αρχεία βίντεο,μουσικής και έγγραφα από ένα υπολογιστή που τρέχει Windows 7 σε άλλον με το ίδιο λειτουργικό; Κάπου διάβασα πως ναι. 1) Αν γίνεται,τότε πρέπει και ο υπολογιστής στον οποίο θέλω να δω τα αρχεία να είναι αναμμένος; 2) Μπορώ να αντιγράψω τα αρχεία από τον ένα στον άλλο ή και να δω κάποιο βίντεο χωρίς να το αντιγράψω στον 2ο υπολογιστή; Οι δύο υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο router μέσω ethernet. Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Πλέον έχει γίνει πάρα πολύ εύκολο μεταξύ seven με το libraries. Αρκεί να είναι τα μηχανήματα στο ίδιο homegroup (δεν έχω τώρα link ή να σου πω ακριβώς γιατί είμαι στην δουλειά με xp) edit: δες αν θέλεις εδώ
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ,alexzzz.Θα το δω. Τίποτα... και τώρα που ξαναείδα το αρχικό σου ποστ, και το Νο 1 και το Νο 2 γίνονται...
sdim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Όντως,είναι πανεύκολο,όπως είπες. Πρέπει να είχα δημιουργήσει τα homegroups παλιότερα,οπότε με το που άνοιξα τον WMP και αφού είχα επιτρέψει το streaming και στους δύο υπολογιστές,όλα είναι ΟΚ. Τώρα θα δω αν σβήσω τον ένα,αν θα μπορεί να κάνει streaming στον άλλο ή αν θα είναι διαθέσιμα γενικώς τα αρχεία στον δεύτερο. ---------- Προσθήκη στις 16:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:55 ---------- Όχι,τελικά. Μόνο αν είναι αναμμένος και ο άλλος υπολογιστής μπορεί να γίνει streaming και να είναι διαθέσιμα τα αρχεία του,γενικότερα.Λογικό,φαίνεται. Ευχαριστώ,φίλε alexzzz.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Όχι,τελικά.Μόνο αν είναι αναμμένος και ο άλλος υπολογιστής μπορεί να γίνει streaming και να είναι διαθέσιμα τα αρχεία του,γενικότερα.Λογικό,φαίνεται. Ευχαριστώ,φίλε alexzzz. Έχεις δίκιο εγώ δεν διάβασα σωστά στο πρώτο σου ποστ τι έγραφες... συγνώμη για το μπέρδεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.