Προς το περιεχόμενο

Πόσο κοστίζει το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου ;;;

m_zouzou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πει πληροφορίες σχετικά με το κόστος για την έκδοση του διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου.

Πόσο πάνε τα παράβολα,πόσα στη σχολή , πόσα τα εξέταστρα ???

Κι αν γνωρίζετε κάποια οικονομική σχολή , μέρες που είναι...

:rolleyes:

Δημοσ.
Γιατι βαριεστε τοσο να κανετε μια αναζητηση;; :o :o

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=385508

ΟΚ..Έχεις δίκιο κ σ ευχαριστώ για το link ,αλλά είναι η 1η φορά που γράφω σε forum .

Επίσης θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάποια οικονομική σχολή .

Δημοσ.
εδω που ειμαι εγω η πιο οικονομικη εχει 650 ευρω

και η πιο ακριβη 730

εχουμε 3 σχολες οδηγων

Πού είσαι εσύ ;;;

Τα χρήματα που αναφέρεις είναι με τα εξέταστρα , παράβολα κ αμοιβή της σχολής ;;;

Δημοσ.
Πού είσαι εσύ ;;;

Τα χρήματα που αναφέρεις είναι με τα εξέταστρα , παράβολα κ αμοιβή της σχολής ;;;

ναι με τα παντα

σκυδρα πελλης

• Moderators
Δημοσ.

Οσο πιο "απομονωμενα" εισαι, τοσο πιο φθηνα ειναι απ ο,τι εχω καταλαβει.

Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το να κανεις μια γυρα στη περιοχη σου και να ρωτησεις τιμες.

Εγω διαλεξα τη δευτερη πιο ακριβη σχολη, ηταν ομως με διαφορα καλυτερα οργανωμενη απο τις αλλες ;)

Δημοσ.

Παιδιά μέσα είναι και οι ψεύτικες εξετάσεις απο γιατρό ότι είμαστε εντάξει. Γι αυτό κοστίζουν μέχρι και 800 ευρώ τα διπλώματα. Σας εξέτασαν ποτέ παθολογικά κ οφθαλμολογικά για το δίπλωμα;

• Moderators
Δημοσ.

Η οφθαλμιατρος με εξετασε κανονικοτατα.

Ο παθολογος πηγε να μου παρει τη πιεση, αλλα διαπιστωσε οτι βαριοταν να φερει το πιεσομετρο και εγραψε στη τυχη καποια φυσιολογικα νουμερα :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ο παθολογος πηγε να μου παρει τη πιεση, αλλα διαπιστωσε οτι βαριοταν να φερει το πιεσομετρο και εγραψε στη τυχη καποια φυσιολογικα νουμερα :P

το λες με τοση σοβαροτιτα που δεν μπορεσα να μην γελασω/σχολιασω...

αχοαχοαχοαχαχοαχοχαχαοχαοχαοχαχαοχα

Δημοσ.

γιατι να κανεις ψευτικες εξετασεις? 5 λεπτα δουλεια ειναι , οταν πηγα στον οφθαλμιατρο μπηκα ,μου εκανε εναν ελεγχο διαρκειας 30δευτερολεπτων με ρωτησε αν ειχα μυωπια κλπ και αυτο ηταν,επισης στην επαρχια τα διπλωματα ειναι πιο φτηνα , ειδικα σε περιοχες με φοιτητες οπου κανουν συνηθως ειδικες τιμες

εξαιρεση φυσικα τα περισσοτερα νησια που ειναι ψιλο κυκλωμα και εχουν συμφωνημενες τιμες ολοι

κατα τα αλλα εγω 650 ή 700 ευρω ειχα δωσει δε θυμαμαι ακριβως

Δημοσ.

α εγω επειδη ειχα χρονο εκατσα να με εξετασει η οφθαλμιατρος κανονικα και εβλεπα ακομα και τις ψειρες... τα πολυ μικρουλικα νουμερακια... ε και ειχε μεινει κ λεω με trollface : ΧΑ! εχω κανει laser :mrgreen: και αυτη: :-( πες το απ την αρχη και με ταλαιπωρεις γαμωτη σου!!!

ΧΑΧΑΑ!

ο παθολογος κοιταει στα γρηγορα το βιβλιαριο : εχεις τιποτα? λεω εχω αγχος αν θα περασω (trollface ) Λεει οχι ρε φιλε ,απο θεμα υγειας εχεις τιποτα? μπα οχι , 19 χρονωνε ειμαι σα τι να χω ναουμε ? (το 2007 ειχα παει :P ) και λεει καααλα οκ οκ νταξει και υπεγραψε και την κοπανησα. γενικως νταξει εξετασεις στο 5λεπτο ο παθολογος και κανα 10 λεπτο η οφθαλμιατρος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...