Renitec Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το Raid φίλε μου και φαντάζομαι θα εννοείς Raid 0 (stripping) τα δεδομένα κατανέμονται σε δύο δίσκους για γρηγορότερη προσπέλαση, απ την μία κερδίζεις κάποια σχετική ταχύτητα, απ την άλλη χάνεις αποθηκευτικό χώρο και επίσης αν σου χαλάσει ο ένας απ τους δύο δίσκους στο Raid την πάτησες! Έχεις χάσει τα δεδομένα και πρέπει πάλι να βάλεις 2ο δίσκο που να λειτουργεί και ξανά στήσιμο του raid, εγκατάσταση του OS, drivers, κτλ.. κτλ.. Επίσης τα Raid που υπάρχουν στις μητρικές δεν είναι το ίδιο αξιόπιστα με τις κάρτες για raid που κυκλοφορούν στην αγορά και τους ανάλογους δίσκους.
LeoNaXe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το Raid φίλε μου και φαντάζομαι θα εννοείς Raid 0 (stripping) τα δεδομένα κατανέμονται σε δύο δίσκους για γρηγορότερη προσπέλαση, απ την μία κερδίζεις κάποια σχετική ταχύτητα, απ την άλλη χάνεις αποθηκευτικό χώρο και επίσης αν σου χαλάσει ο ένας απ τους δύο δίσκους στο Raid την πάτησες! Έχεις χάσει τα δεδομένα και πρέπει πάλι να βάλεις 2ο δίσκο που να λειτουργεί και ξανά στήσιμο του raid, εγκατάσταση του OS, drivers, κτλ.. κτλ..Επίσης τα Raid που υπάρχουν στις μητρικές δεν είναι το ίδιο αξιόπιστα με τις κάρτες για raid που κυκλοφορούν στην αγορά και τους ανάλογους δίσκους. ναι για τα RAID0 λέω. γιατί άμα χαλάσει ένας SSD ή ένας κανονικώς δίσκος δεν την πάτησες? :lol:
Renitec Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 SSD Δίσκοι αντέχουν πολύ περισσότερες ώρες λειτουργίας γιατί δεν είναι μηχανικοί.
LeoNaXe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 SSD Δίσκοι αντέχουν πολύ περισσότερες ώρες λειτουργίας γιατί δεν είναι μηχανικοί. βρε τι ώρες λειτουργίας;;;;; άμα είσαι καντέμης μπορεί να σου καεί και σε μια βδομάδα. ένα μηχάνημα πότε θα καεί και πόσο θα αντέξει δεν το ξέρει κανένας (δύστυχος)
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 άμα είσαι καντέμης μπορεί να σου καεί και σε μια βδομάδα. xaxaxaxa:mrgreen:
avraam5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τι σχεση έχει η μνημη με το ποια windows θα βάλεις?Το μονο θεμα που υπάρχει με τα windows είναι το εξης:Αν εχεις την 32bit εκδοση σου αναγνωρίζει μεχρι 3,25GB μνήμη αν εχεις την 64bit εκδοση σου αναγνωρίζει οση μνήμη ram και αν εχεις. πως μπορω να δω αν εχω την εκδοση του λειτουργικου με 32bit η 64 bit?
doutsos13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Γιατί αμα πάρεις σε κομμάτια υπολογιστή έχουν εγγύηση το κάθε εξάρτημα ? lol.. ποτέ έτοιμο pc.ναι έχουνε εγγύηση πως μπορω να δω αν εχω την εκδοση του λειτουργικου με 32bit η 64 bit? Έναρξη -> Δεξί κλίκ υπολογιστής -> Ιδιότητές ->Αναφέρει Τύπος Συστήματος: WIndows 7 32bit ή Windows 7 64bit.
avraam5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 αυτο που γραφει ειναι win xp pro version 2002 sp2. μηπως η εκδοση pro βγαινει μονο σε 64 bit?
Catalyst Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Και σε μένα τα ίδια ακριβώς γράφει και έχω 32bit. Τα Windows XP 64bit δεν ήταν και πολύ καλό λειτουργικό από ό,τι ξέρω. 99,999% έχεις 32bit.
STORM1978 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ποση μνημη εχεις? αν εχεις απο 4 gb και πανω και σου εμφανιζει 3.4 περιπου τοτε εχεις 32 bit λειτουργικο αλλιως αν στα εμφανιζει ολα τοτε 64.
avraam5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ποση μνημη εχεις? αν εχεις απο 4 gb και πανω και σου εμφανιζει 3.4 περιπου τοτε εχεις 32 bit λειτουργικο αλλιως αν στα εμφανιζει ολα τοτε 64. το γνωριζω αυτο που λες , αλλα εχω 2 gb μνημη και με αυτον το τροπο δεν μπορω να το καταλαβω
ksideras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 μεσα στην συνθεση μπορουμε να στρημωξουμε ενα blu ray driver?
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 μεσα στην συνθεση μπορουμε να στρημωξουμε ενα blu ray driver? Τι να το κανεις???
ksideras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 για να γραφω καμια ταινια και να βλεπω. η να το αφησω?
simon23196 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 μπορείς να στραφείς και προς την intel και την nvidia . με έναν ι7 930 σε συνδυασμό με μια κάρτα γραφικών gtx 465 ή 470 της nvidia κάνεις θαύματα. αν θες ΑΚΌΜΑ παραπάνω μπορείς να δοκιμάσεις και το SLI ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.