stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Για οθόνη την dell ηχεία http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=6164&cat=32 πιστεύω ότι είναι μια καλή σύνθεση ακούμε άποψης !!! Απίστευτο Overkill και το τροφοδοτικό και η μητρική και οι μνήμες... Αυτή η μητρική έχει νόημα μόνο αν σκοπεύει να κάνει extreme overclocking που δεν το νομιζω... Τα 550watt είναι υπεραρκετά για τετοια σύστημα και δεν υπάρχει κανενας λογος να δόσει τα εξτρα χρήματα για τα 650!! Μνημες γιατι να δώσει τόσα χρήματα οταν υπαρχουν μνήμες παρομοιων χρονισμων με σχεδόν 30Ε κάτω!!??
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 φιλε rafail1994 δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα εχεις ξεφυγει κατα 250€ απο το αρχικό οριο Οκ κάνουμε και λάθη τη να κάνουμε:-D:-D:-D
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 φιλε rafail1994 δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα εχεις ξεφυγει κατα 250€ απο το αρχικό οριο +αυτο!!!.....
ksideras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ειπα 50-50... 50 να τον παρω μετρητοις 50 με δωσεις
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Πάρε αυτά μετρητής Αυτά με δόσεις Οθονη:http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596 Συνολο χωρις ηχεια:1710,00 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803354 Συνολο με ηχεια:1750.00 Ακούω άποψης
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μην ακούς κανένα πάρε ετοιμο υπολογιστή απο το PLAISIO κανενα Turbo X.Και εγγυήση θα έχεις και δωρεάν σερβις και και και.. Να χεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μην ακούς κανένα πάρε ετοιμο υπολογιστή απο το PLAISIO κανενα Turbo X.Και εγγυήση θα έχεις και δωρεάν σερβις και και και.. Να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. ??? ελπίζω να κάνεις πλάκα... :shock:
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Γιατί αμα πάρεις σε κομμάτια υπολογιστή έχουν εγγύηση το κάθε εξάρτημα ?
LeoNaXe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ας πω και εγώ την δικιά μου άποψη. μιας και θέλεις από πλαίσιο και συναρμολογείτε εύκολα ένα build. AMD 1090T ATI HD5870 4GB RAM - 2000 MHz 2x SATA III 640GB σε RAID και πολλά άλλα που διαθέτη η μητρική ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΈΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ DELL ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:57 ---------- Γιατί αμα πάρεις σε κομμάτια υπολογιστή έχουν εγγύηση το κάθε εξάρτημα ? Κανονικότατα:lol::lol:
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ας πω και εγώ την δικιά μου άποψη. μιας και θέλεις από πλαίσιο και συναρμολογείτε εύκολα ένα build.AMD 1090T ATI HD5870 4GB RAM - 2000 MHz 2x SATA III 640GB σε RAID και πολλά άλλα που διαθέτη η μητρική ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΈΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ DELL ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:57 ---------- Ωραία σύνθεση αλλά αν μπορείς να στριμώξεις και έναν ssd ;);)
Renitec Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Συγνώμη φίλε μου αλλά τα έτοιμα συστήματα δεν είναι της προκοπής! Και θα απογοητευτείς με την αγορά. Με τα χρήματα που διαθέτει ο φίλος παίρνει εξαιρετικό Σύστημα! Επίσης δεν χρειάζεται να πάρει κανείς TurboX για να έχει εγγύηση. Κάθε προϊόν συνοδεύεται με εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρεία. Τα περισσότερα έχουν 3 χρόνια εγγύηση. Φυσικά στην εγγύηση ΔΕΝ καλύπτονται εξωτερικά αίτια. Τέλος,να προσθέσω και έναν ακόμα παράγοντα που έχει σχέση με την Τεχνική Υποστήριξη και την Εγγύηση των προϊόντων και δεν θα πρέπει να τον παραβλέπουμε. Πολλές φορές θέλουμε να αγοράσουμε κάτι, το οποίο μπορεί να μας καλύπτει ακομά και πλήρως στη χρήση που το θέλουμε, όμως... αν υποστεί βλάβη μπορεί να υπάρξει πολύ μεγάλη ταλαιπωρία ως προς το θέμα ελέγχου-αντικατάστασης ή επισκευής του ελλατωματικού προϊόντος. Και να δώσω ένα παράδειγμα, κάποιες εταιρείες.. πχ. Philips, Samsung και η LG νομίζω. Αν σου χαλάσει πχ. οθόνη ύστερα από τρία χρόνια, ακόμα και μια μέρα πριν τη λήξη της εγγύησης, ειδοποιείς την εταιρεία και έρχονται Τεχνικοί σπίτι (χωρίς χρέωση), ελέγχουν το προϊόν και στο αντικαθιστούν με Νέο!
LeoNaXe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ωραία σύνθεση αλλά αν μπορείς να στριμώξεις και έναν ssd ;);) το σκέφτηκα αρκετά αλλά εφόσον το θέλει για gaming λέω δεν θα το χρειαστεί και τόσο ενώ θα φορτώνει τα game και θα χριάζετε αρκετό χώρο. και για αυτό είπα είναι καλύτερα να μπουν 2χ sata3 σε RAID (και ταχύτητα θα έχει και αρκετό χώρο)
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 το σκέφτηκα αρκετά αλλά εφόσον το θέλει για gaming λέω δεν θα το χρειαστεί και τόσο ενώ θα φορτώνει τα game και θα χριάζετε αρκετό χώρο. και για αυτό είπα είναι καλύτερα να μπουν 2χ sata3 σε RAID (και ταχύτητα θα έχει και αρκετό χώρο) Καλή σκέψη αλλά δεν θα έχει και ταχύτητες σαν τον ssd:cry:!!!!
LeoNaXe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλή σκέψη αλλά δεν θα έχει και ταχύτητες σαν τον ssd:cry:!!!! δεν θα έχει αλλά τη να κάνει έναν ssd 80GB που κάνει και 200 ευρά; η άποψή μου γι τα SSD με αυτές της τιμές είναι να περιμένουμε να πέσουν αρκετά γιατί δεν συμφέρει. εδώ τα SATA2 μας είναι μια χαρά, φαντάσου 2x SATA3 σε RAID
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.