Προς το περιεχόμενο

ετοιμο η custom pc για Gaming;

ksideras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γει σας

μετα απο 6 χρονια ηρθε ο καιρος να αλλαξω πσ αλλα δεν ξερω τι να παρω?

να παρω ετοιμο απο το πλαισιο http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Atlas-F4150.htm εναν τετιον ι εναν τον οπιον θα φτιαξουμε μαζι. αα και μια οθονη 23-24 θελω το πσ θα εινε για παιχνιδια και για ταινιες και τα λεφτα εινε μεχρι 1700 euro :-D

ευχαρηστω για τον χρονο σας

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοειτε πως πας για custom pc...ε τα λευτα που δινεις κανεις τερατα....και εχει και μια πολυ καλη οθονη....γενικα μην κοιτας προς τα ετοιμα....

Δημοσ.

έτοιμο pc?Νο way....

Και εφοσον μιλάμε για gaming χρήση τα 1700€ φαντάζουν και είναι πολλα....

Ερωτηση 1:Τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα ή θα το αγοράσεις με δοσεις?

Ερωτηση 2:Με ο/c θα ασχοληθείς?

Ερωτηση 3η:Εχεις προβλημα να είναι απο διάφορα καταστήματα οι επιλογές ωστε να εκμεταλλευτείς τις χαμηλότερες τιμές για τα ιδια ακριβως προϊοντα?

Ερωτηση 4η:Πλην της οθόνης ενδιαφέρεσαι και για υπόλοιπες περιφερειακές συσκευές(πληκτρολογιο,ποντικι,ηχεια)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τις απόψεις των υπολοίπων, σε καμμία περίπτωση φίλε μου μην πάρεις έτοιμο σύστημα! Με 1.700€ που διαθέτεις μπορείς να φτιάξεις φοβερό pc και να αγοράσεις και πολύ καλή οθόνη.

Δημοσ.

1ο δεν ξερω εινε 50-50

2ο ναι μην φανταστεις τρελλα πραγματα

3ο αν γιναιτε απο πλαισιο γιατι οπως γραφω επανο εινε 50-50

4ο φθηνα να εινε δεν θελω τρελλα πραγματα

αυτα φιλε μου

Δημοσ.

απλα να πω μην παρεις φτηνοπραγματα για υπόλοιπες περιφερειακές συσκευές(πληκτρολογιο,ποντικι,ηχεια)

γιατι για gaming θα ταλαιπωρηθεις με αυτα..παρε κατι καλο αφου διαθετεις τοσα χρηματα..και για ηχεια

παρε κατι τιμιο οχι τα ποιο απλα παιζουν χειροτερα και απο χαρτονι σκετο ;)

Δημοσ.

Ξεκινάμε σίγουρα απο Οθόνη:Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide 243,96€

Εφοσον μιλάμε για gaming χρήση θεωρω πως ο AMD 955 είναι η πλεον ενδεδειγμένη επιλογή(καθαρά προσωπική άποψη).Και εφοσον θέλεις να ασχοληθείς με χαλαρο o/c η ψυκτρα coolermaster Hyper 212 είναι αρκετή.(Σε θέμα o/c θα σε βοηθήσει αρκετά και το γεγονός πως ο AMD 955 είναι black edition)

Σε αυτα τα χρήματα θεωρώ πως πρεπει να μπει και ενας ssd.

Σχετικά με την κάρτα γραφικών θα σου έλεγα να κοιταξεις προς 5850/5870

Δημοσ.

Εφοσον μιλάμε για gaming χρήση θεωρω πως ο AMD 955 είναι η πλεον ενδεδειγμένη επιλογή(καθαρά προσωπική άποψη)

Σχετικά με την κάρτα γραφικών θα σου έλεγα να κοιταξεις προς 5850/5870

5850 δεν ειναι λιγη για fullHD gaming και high details ?

εγω θα προτεινα το λιγοτερο καποια καλη υλοποιηση 5870 η 470gtx

μιας και ο φιλος αναβαθμιζει σχετικα αργα (6 χρονια) το pc του..

Δημοσ.
Dropsreef μπορεις να μου βγαλεις ενα συστημα απο plaisio?

Σου έβγαλα μία σύνθεση από Πλαίσιο φίλε μου με VGA Card λίγο πιο "χαλαρή", αν θες κάρτα 5850 είναι + 150€ περίπου διαφορά σε τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...