Προς το περιεχόμενο

ποιον AMD ?

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλο μηνα , θαθελα να μου πειτε ποιον απο τους δυο [ οι εξης τρεις] να προτιμησω τον Phenom II X4 925 η τον Phenom II X4 945 η μηπως τον Athlon x4 635 ?

Δημοσ.

εγω λεω καλυτερα τους Phenom απο τον Athlon , λογω του οτι θεωρητικα ειναι πιο καινουργοι . απο εκει και περα μεταξυ των 2 Phenom οποιον εχεις τα λεφτα . σχετικα μικρη διαφορα εχουν κυριως στα Mhz

Δημοσ.
εγω λεω καλυτερα τους Phenom απο τον Athlon , λογω του οτι θεωρητικα ειναι πιο καινουργοι .

καμία σχέση αυτό που λές και οι δύο μια χαρά καινούργιοι είανι.. απλ.α η βασική τους διαφορα όπως ήδη αναφέρθηκε είναι η ποσοτητα της cache...

Εγώ πάντως θα έλεγα να κάνεις την υπέρβαση και να πας στον 955... που έχει και ξεκλείδωτο πολλαπλασιατή και γενικά το κοστος / απόδοδη είανι ιδανικό!!!

Δημοσ.

Με το c'n'q και τις μοντέρνες μητρικές - μην σε απασχολεί τόσο το tdp. Αν δεν ξεφεύγει από το budget ο 955 (C3) είναι ότι πρέπει. Αν περιμένεις δε και το λανσάρισμα των 1035T/1055T με το μικρό tdp/1075T πιθανότατα να τον πάρεις ~20 ευρώ χαμηλότερα :-)

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ , αλλα τι να τους κανω 6 [ sex ] core ? θαλεγα.... αλλα εμπιπτει ,στα του foroum κανονες .

Δημοσ.

Βρε δεν σου είπα να πάρεις 6core - απλά ότι με την έλευση των νέων 10ΧΧΤ θα χάσει κάτι από την τιμή του ο 995 ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...