Προς το περιεχόμενο

Παρήγγειλα μια Dell 2410 ultrasharp...μήπως βιάστηκα?

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια επειδη ακουω πολλα για τα TN panels... εχετε δει την εικονα της led lg w2486l???? Γιατι εγω εχω δει και eizo με ips.. απλα το λεω για να μην βλογαει καθε παπας τα γενια του..

Η τεχνολογια edge LED backlighting που χρησιμοποιειται στις σημερινες οθονες δεν κανει τιποτα για να βελτιωσει την ποιοτητα/ακριβεια του λευκου (και του χρωματος), δεν βελτιωνει την ομοιομορφια της φωτεινοτητας ενω εχει δικα της προβληματα οπως κορεσμενα μπλε και υπερφωτισμο στα ακρα σε μερικες περιπτωσεις. Ακομα, οι CCFL εχουν καλυτερη ακριβεια λευκου σε σχεση με τα λευκα LEDS. Λυσεις οπως tri-color LEDS ειναι πανακριβες (και θα παραμεινουν πανακριβες λογω κατασκευης)

Η τεχνολογια LED το μονο που προσφερει στο χρηστη ειναι μικροτερο παχος οθονης, και ενα παραπανω αυτοκολλητο στο κουτι.

Οσον αφορα την συγκριση TN με IPS, δεν χρειαζεται να αναφερθω.

Δημοσ.

Κανετε λαθος κατα την γνωμη μου παιδια... δεν πιστευω οτι εχει τιποτα να ζηλεψει απο την dell εκτος απο τα πολλα (παρα πολλα) εξτρα $$$$$$$$$ !!! και ξαναλεω ας προσπαθησουμε πια να σταματησουμε να βλογαμε τα γενια μας..

• Super Moderators
Δημοσ.

μην το πιστεύεις, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι κατώτερη ακόμα και από την Dell U2311H (e-IPS) των 240 euro :P

Δημοσ.
Κανετε λαθος κατα την γνωμη μου παιδια... δεν πιστευω οτι εχει τιποτα να ζηλεψει απο την dell εκτος απο τα πολλα (παρα πολλα) εξτρα $$$$$$$$$ !!! και ξαναλεω ας προσπαθησουμε πια να σταματησουμε να βλογαμε τα γενια μας..

Έχεις δει την εικόνα της Dell και τα λες αυτά;

• Super Moderators
Δημοσ.

είπε ότι είδε Eizo με IPS Panel, τώρα ποια ακριβώς εννοούσε και αν ήταν calibrated δεν γνωρίζουμε :P

Δημοσ.

Εμένα ήρθε σήμερα. Τη σύνδεσα γρήγορα γρήγορα με το laptop με VGA καλώδιο και η εικόνα ήταν χωρισμένη σε νοητές στήλες, οι μισές θολές και οι άλλες μισές καθαρές! Απαίσιο οπτικό αποτέλεσμα.

Μετά τη σύνδεσα στο PC του αδερφού μου με DVI και έπαθα πλάκα. Η εικόνα της είναι απίστευτη, δεν υπάρχει. Έκατσα στο laptop ύστερα και ξενέρωσα!! Περιμένω το νέο PC να τη δοκιμάσω με κανα game!

Αξίζει μια χαρά τα λεφτά της.

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι γεγονός πλέον ότι οι κατασκευαστές δεν δίνουν καθόλου σημασία στο D-Sub...

Δημοσ.
είπε ότι είδε Eizo με IPS Panel, τώρα ποια ακριβώς εννοούσε και αν ήταν calibrated δεν γνωρίζουμε :P

Ναι την ειχα δει σε φωτογραφιο και μαλιστα 27 νομιζω ηταν και πιστευω οτι η eizo ειναι αρκετα καλυτερη απο την dell.. ηταν οντως τελεια η εικονα της δεν εχω να πω αλλα μεχρι τοτε ειχα μια απλη lg 19 που ουσιαστικα για αυτο τρελαθηκα.. μολις πηρα ομως την αλλη καινουργια επισης τρελαθηκα. παιδια μην παρεξηγηθω φυσικα ειναι καλυτερη η eizo με τι ips αλλα οχι η τεραστια τραγικη διαφορα που περιγραφετε εσεις...

Δημοσ.
Το να το έχεις δει από φωτογραφία δε λέει κάτι.

lol Φωτογραφειο εννοουσα.. την ειχαν στο pc τους

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι μια οθόνη δείχνει ζωντανά/έντονα χρώματα δεν σημαίνει ότι είναι και τα σωστά...

πάντως αν δεις σε όλα τα reviews οι Led backlit TN Panel οθόνες είναι μέτριες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...