Προς το περιεχόμενο

Παρήγγειλα μια Dell 2410 ultrasharp...μήπως βιάστηκα?

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα μια Dell 2410 ultrasharp rev 01, προς το παρόν έχω μια 22αρα viewsonic.

Η χρήση είναι κυρίως gaming και Internet/office/photos.

Μήπως ήταν λάθος που τη παρήγγειλα και θα ήμουν καλύτερα με ένα TN panel για gaming?

Εν ολίγοις κάνει για gaming ή θα έχω θέματα με ghosting κλπ?

Δημοσ.

Κι έγω την παρήγγειλα προχτές. Από ό,τι έχω ακούσει δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα ειδικά με το game mode που παρέχει.

Το μόνο κακό είναι ότι αν την έπαιρνες 4-5 μέρες πιο πριν θα γλύτωνες κάτι παραπάνω από 30 ευρώ...

Επίσης η κάρτα σου μπορεί να ζοριστεί σε τέτοιες αναλύσεις που παίζει η οθόνη.

Δημοσ.

Η οθόνη είναι άψογη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, καλορίζικη.

Μόνες ενστάσεις από την πλευρά μου είναι, α) Η μικρή διαφορά στο μέγεθος σε σχέση με την προηγούμενη και β) Για τη χρήση που την προορίζεις, σε κάλυπτε πλήρως και η viewsonic με το ΤΝ.

Σίγουρα αποκτάς ένα ποιοτικό μόνιτορ, αλλά μην περιμένεις να αλλάξει τη ζωή σου ως gamer και pc user.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, livewire έχεις δίκιο δεν είναι μεγάλη η διαφορά (σκεφτόμουν αυτή στην αρχή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/HP-2510i-TFT-Monitor-25-2510I.htm ), αλλα 24αρα είναι ιδανική για το γραφείο μου.

Eξάλλου θεωρώ πως καλό monitor=η καλύτερη αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος στο pc του καθώς είναι το μέσο επικοινωνίας χρήστη - PC.

Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουνα και την 27αρα αλλά είναι overkill για το γραφείο μου.

Edit: Η 22άρα που έχω τώρα είναι οθόνη 5ετίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.

Τη παρέλαβα και την έστησα χθές και...OMG η οθόνη είναι σα πίνακας στο γραφείο μου με τα χρώματα που έχει, και οι 2" κάνουν διαφορά.

Κανένα Pixel καμμένο, το OSD της άψογο (σε ADOBE RGB preset παίζει), τα games που έβαλα φυσάνε χωρίς ίχνος input lag (μη ξεχνάμε η προηγούμενη ήταν ΤΝ) γενικότερα η οθόνη είναι χάσιμο και αξίζει μέχρι τελευταίο cent τα λεφτά της.

Δημοσ.
Τη παρέλαβα και την έστησα χθές και...OMG η οθόνη είναι σα πίνακας στο γραφείο μου με τα χρώματα που έχει, και οι 2" κάνουν διαφορά.

Κανένα Pixel καμμένο, το OSD της άψογο (σε ADOBE RGB preset παίζει), τα games που έβαλα φυσάνε χωρίς ίχνος input lag (μη ξεχνάμε η προηγούμενη ήταν ΤΝ) γενικότερα η οθόνη είναι χάσιμο και αξίζει μέχρι τελευταίο cent τα λεφτά της.

Καλορίζικη!!!

Δημοσ.
σε κάλυπτε πλήρως και η viewsonic με το ΤΝ.

Ακομα και ο πιο ασχετος εκτιμα την ποιοτητα των IPS. Οι TN ειναι φθηνιαρικες οθονες για υπερβολικα βασικες αναγκες, και οθονες για τηλεορασεις οπου η ποιοτητα ετσι κ'αλλιως ειναι μετρια.

Δημοσ.
Οι TN ειναι φθηνιαρικες οθονες για υπερβολικα βασικες αναγκες, και οθονες για τηλεορασεις οπου η ποιοτητα ετσι κ'αλλιως ειναι μετρια.

Καλά. μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δηλαδή αυτά που ζήτησε ο topic starter (gaming και Internet/office/photos) ξεπερνούν τις "βασικές ανάγκες" που αναφέρεις?

Δημοσ.

Καλά. μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δηλαδή αυτά που ζήτησε ο topic starter (gaming και Internet/office/photos) ξεπερνούν τις "βασικές ανάγκες" που αναφέρεις?

Ναι, γιατι ειναι multimedia με χρωμα, σε οικιακο περιβαλλον. Αν ηθελε ο topic starter να συμπληρωνει ολη μερα κελια στο Excel, τοτε θα επαιρνε μια TN

Δημοσ.

Φίλε μην το συζητάς .Η επιλογή σου είναι πολυ καλή.Δινεις κατι παραπάνω αλλα παίρνεις μια εξαιρετίκη οθόνη.

Εγώ για την ακριβεια θα σου πρότεινα να παρεις την ιδια με την δικιά μου την U2711. Παντως και αυτη που διαλεγεις ειναι κορυφαία επιλογή.

Μόλις την πάρεις πες μας εντυπώσεις...

Δημοσ.
Ακομα και ο πιο ασχετος εκτιμα την ποιοτητα των IPS. Οι TN ειναι φθηνιαρικες οθονες για υπερβολικα βασικες αναγκες, και οθονες για τηλεορασεις οπου η ποιοτητα ετσι κ'αλλιως ειναι μετρια.

Ρε παιδια επειδη ακουω πολλα για τα TN panels... εχετε δει την εικονα της led lg w2486l???? Γιατι εγω εχω δει και eizo με ips.. απλα το λεω για να μην βλογαει καθε παπας τα γενια του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...