kirimis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Jonous: <strong>Το περίμενα ότι θα πεις κάτι τέτοιο, αλλά σε διαβεβαιώ ότι πήγαινα μια χαρά. Από τη συγκεκριμένη στροφή περνούσα σχεδόν κάθε βράδυ και την ήξερα πολύ καλά. Να προσθέσω ότι ήταν μέσα στη πόλη, οπότε εκ των πραγμάτων είχα μικρή ταχύτητα. Και στις περιπτώσεις που αναφέρω με τα φρεναρίσματα, αναφέρομαι μέσα σε πόλη. Μη προσπαθείς να υπερασπιστείς ένα αμάξι που κατά κοινή ομολογία έίναι χάλια! Εγώ αναφέρομαι σε μοντέλο '96.<p>ʼκου έκανα rally. Λες και ήσουν εκεί..Μάλλον εσύ πας πολύ αργά στο δρόμο και δεν είχες ποτέ την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις 'κρυφές' πτυχές του Punto σου.</strong><hr></blockquote><p>Κοιτα... δεν υπερασπιζομαι κανενα αμαξι ουτε ειπα ποτε οτι καττι ειναι τελειο... Σου μιλαω απο την εμπειρια που εγω εχω με το δικο μου, αλλωστε οπως ανεφερα για το προηγουμενο μοντελλο ΔΕΝ ξερω. <p>Απο εκει και περα εφοσον ειναι κοινη ομολογια πως ειναι χαλια φερε μια λιστα με τα ονοματα που το υπογραφουν Ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι και ποσο καλο η κακο μπορει να ειναι το προηγουμενο, αυτο ομως που ξερω ειναι πως οι πωλησεις σε ολη την Ευρωπη μας δειχνουν διαφορετικα πραγματα. Θελω να πω πως δεν ειναι δυνατο ενα αμαξι να ειναι τοσο χαλια και να πουλαει... ποσο μαλλον σε χωρες εκτος Ελλαδος. Δεχομαι τα λεγομενα σου και διατηρω ομως και μια επιφυλαξη <p>PS: Παντα παω οσο μου επιτρεπει ο δρομος και το αμαξι σε λογικα πλαισια
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 @ Jonous: Κατ' αρχήν σκέφτομαι να σου κάνω αγωγή για πνευματικά δικαιώματα, με αντιγράφεις αγρίως! <p> <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Jonous: <strong><p>Όπως είπε και ο φίλος paredwse το σχήμα του θυμίζει πολυμορφικό, ειδικά αν μπεις και το δεις από μέσα. Και κάτι ακόμα που είπε ο paredwse, το ότι μοιάζει με πολυμορφικό παραπέμπει σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αυτό πάνω κάτω ισχύει. Εμένα προσωπικά μου αρέσει χωρίς να μ'έχουν πάρει ακόμη τα χρόνια </strong><hr></blockquote><p>...άσε που μου 'χώνεις' χρόνια χωρίς να με ξέρεις! Τι εννοείς, ότι εμένα μ' έχουν πάρει τα χρόνια ή ότι είμαι σε μεγαλύτερη ηλικία; Ε; (Η αλήθεια είναι ότι πριν 2 μήνες έκλεισα τα 33 και προχωράω στα 34, οπότε...). <p>Πάντως κι εμένα μου άρεσε και το πολυμορφικό του 307 (γίνεται αισθητό ιδίως από μέσα, όχι τόσο απ' έξω) και το ελαφρό του υπερυψωμένο σασί - σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του (όχι και σαν φορτηγό ρε kirimis, σιγά μην είναι και νταλίκα! - εσείς οι οπαδοί της Fiat έχετε μια τάση για υπερβολή!! ). <p>Όσο για τα μπροστινά φώτα, είναι λίιιγο περίεργα (είναι μάλλον θέμα συνήθειας - θυμηθείτε τι έγινε όταν βγήκε το Υ10 της Lancia/Autobianchi) αλλά αυτό που δεν μου αρέσει πολύ στο 307 είναι ο γενικότερος όγκος που κατέχει στον δρόμο, ιδίως στο πλάτος του αυτοκινήτου. Είναι αρκετά πλατύ αμάξι ενώ στο μάκρος είναι μια χαρά, στα επίπεδα του Golf... Το ύψος του από την άλλη είναι ευχάριστο, μπορείς να κάτσεις άνετα ακόμα κι αν είσαι 1.90 (που δεν είμαι )<p>Πάντως κατέληξα, θα παραγγείλω το 307 (αν και αυτή η Alfa 147, χωρίς να'χει τα έξτρα του 307, είναι μια κούκλα!).<p> Γενικότερη παρατήρηση: Χαίρομαι ιδιαίτερα που φαινόμαστε ικανοί, διαφωνόντας σε πολλά, να κάνουμε μια ανθρώπινη συζήτηση χωρίς βρισιές, τσακωμούς και τέτοια 'κόλπα'. Πάντα τέτοια!
kirimis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by paredwse: <strong> <p>όχι και σαν φορτηγό ρε kirimis, σιγά μην είναι και νταλίκα! - εσείς οι οπαδοί της Fiat έχετε μια τάση για υπερβολή!! ). <p></strong><hr></blockquote><p>Οχι βρε... δεν ειπα πως ειναι και τριαξονικο χαχαχαχαχχα... ναι εγω πηρα χαμπαρι το οτι ειναι ψηλοτερο οταν πηγανα κατεβω απο αυτο!!! ειναι σαν ενα Subaru Forester... Παντως ειδικα για 5θυρο και εγω 307 διαλεγω
Jonous Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Φίλε μου paredwse με παρεξήγησες, εννοούσα ότι αν και ισχύει αυτό για τις ηλικίες, εμένα παρ'όλα αυτά χωρίς να είμαι μεγάλος σε ηλικία (23), μου αρέσει. Δεν υπονόησα τίποτα για την ηλικία σου, η οποία παρεπιπτόντως είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη από πολλές απόψεις.<p>Καλορίζικο να ευχηθώ για το 307.ʼντε να έρθει κι εμένα το πακέτο να πάω να το παραγγείλω...αχ άτιμα λεφτουδάκια όταν τα θες πετάνε και φεύγουνε..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Jonous: <strong>Φίλε μου paredwse με παρεξήγησες (...)</strong><hr></blockquote><p>Εσύ με παρεξήγησες βρε, πλάκα κάνω, σιγά μην παρεξηγήθηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.