aris21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 καλημερα, θα παρω το macbook αλλα δεν μπορω να βρω drivers για το μοντεμ που χρησιμοποιω.crypto f200 usb...καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω αν υπάρχουν drivers αλλά θα ήταν καλύτερα να πάρεις ένα ADSL Router. Οι Router, αντίθετα από τα modem, συνδέονται μέσω ethernet κι έτσι παίζουν σε όλα τα λειτουργικά (windows, macos, linux κλπ) χωρίς να χρειάζονται drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Εχει δικιο, στο install και χωρις kexts αναγνωριζει το Internet κανονικα. Οι περισσοτεροι ISP σου παρεχουνε rooter και γρηγορες συνδεσεις στις παλιες τιμες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ευχαριστω παιδια. ενας φιλος μου ειπε να μου φερει ενα ασυρματο ρουτερ.το θεμα ειναι πως το pc μου δεν εχει ασυρματο κι ετσι θα μπορω να εχω ιντερνετ μονο στον μακ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Όσα ασύρματα router έχω υπόψη μου, είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ ενσύρματα. Δηλαδή, έχουν 1 έως 4 θύρες ethernet στις οποίες μπορείς να συνδέσεις υπολογιστές. Συνεπώς δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.