ThundeR_21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Κάποια στιγμή αποφάσισα να ελέγξω το μέγεθος του / folder μου. Με έκπληξη διαπίστωσα οτι καταλαμβάνει χώρο 128,3 ΤΒ !!!!! από τα 218 GB του δίσκου μου. Ορίστε και το screenshot.. χαχχαχαχαχα έτσι για να φτιάξει και λίγο η μέρα μας Καλημέρα ps: προφανώς κάποιο bug είναι. που μπορώ να το δηλώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petsoukos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Είναι μετά την εφαρμογή του νέου ΦΠΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 χαχαχα σωστός σωστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Χαχαχαχαχ! Είπα να το κάνω κι εγώ να δω το αποτέλεσμα σε Fedora 13 και νάτο... με έχεις οριακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Χαχαχαχαχ!οριακά οριακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Κανετε και ενα bug report, ε. Οι του Ubuntu στο launchpad και οι της Fedora στον bugzilla της redhat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Παιδιά κάντε bug report. Είναι για καλό όλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 μόλις έκανα report Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δοκίμασα κι εγώ προχθες που ήμουν σπίτι να κάνω report, έκανα register κανονικά και όποτε δοκιμάζω να κάνω αναζήτηση μήπως υπάρχει το bug μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: You may not search, or create saved searches, without any search terms. Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 πάντως το report είναι αυτό... ** Package changed: ubuntu => nautilus (Ubuntu) -- nautilus root folder properties total size summary in terrabytes https://bugs.launchpad.net/bugs/600985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μήπως έχει να κάνει με τα soft links? Σε πολλά σημεία μπορεί να υπάρχουν soft links φακέλων σε άλλους τα οποία να λειτουργούν αναδρομικά και άρα να δουλεύει έτσι η καταμέτρηση των αρχείων. Όπως και να 'χει μάλλον είναι bug μιας και το df -h αναφέρει σωστά το μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.